Ayakkabı boyacısı olmak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KOBE BRYANT

KOBE BRYANT

Üye
    Konu Sahibi
Ayakkabı boyacısı olmak istiyorum
Kapo'nun bir yıl boyunca kramponlarını boyayan, onaran ve çivilerini değiştiren 20 yaşındaki İngiliz James McPike sezon bittikten sonra Kapo'dan giydiği bir kramponu kendisine vermesini rica etti. Kapo da krampon yerine, çocuğa 60 bin dolarlalık Mercedes SLK otomobilini verdi.

Kapo'nun bu hareketi taraftarlar arasında büyük yankı buldu. Takımın menajeri Alex McLeish, " O da bir zamanlar böyle yıldız futbolculara özenen bir çocuktu. Demek ki geçmişini unutmamış. Aferin. Oyuncumla gurur duyuyorum" dedi. Birmingham'dan yılda 3 milyon dolar alan yıldız futbolcunun bir Hummer'ı ve bir de Porche'si var.

toprakumit

toprakumit

Üye
Helal olsun vallaha :spr

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Araba vercegine bence parasını verseydi daha makbule gecerdi

POWER

POWER

Üye
olsun satar onuda alır.
Ama bence eğer reklam değilse Takdire şayan bir hareket :alkis

canturgay

canturgay

Üye
haber birazzz..gerçekçi gelmedi bana..
bizim konyaspor da bile bi krampon bi maç giyilip atılırkenn..demek birmingham kramponları tamir mi ettiriyormuşş..

Hellboy®

Hellboy®

Üye
bizim konyaspor da bile bi krampon bi maç giyilip atılırkenn..demek birmingham kramponları tamir mi ettiriyormuşş..
eh Ulkeler boyle kalkınıyor yavas yavas :)

_KadirşinaS_

Üye
Bu durumda şunu da sormak lazım. Bir kramponu bile 50 kere giyen adam, nasıl gözünü kırpmadan Mercedes'i hediye eder.:ehe:ehe:ehe

Şaka bir yana helal olsun.

blackmetalic

blackmetalic

Üye
helal olsun gerçekten de bir futbolcudan beklenecek bir davranış.........

XMEN_43

XMEN_43

Üye
bıravo adama

looney

looney

Üye
vay be :blush:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye

Bizim Adana Demirspor'da bile her maç yeni krampon verilir :ehe

Futbolcular'ın çoğu klübün verdiği değil kendi kramponlarını giyerler.Ve çoğuda aynı kramponu giymeye özen gösterir her maçta.Uğur sayarlar.Bu yüzden tamir eder çivilerini değiştirirler ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...