Avusturya hapishanesi (gel de suç işleme)
ALPARS™ Üye Kaç yıldızı var hapishanenin?İnsan hayatında yaşayamadığını burda yaşar.Huzurevinede benziyor.
gecegezgini_06 Üye içimden adamın birini ekmek kesme makinasına atmak geldi Genişletmek için tıkla ... bakalım baska ne psikopatlıklar gelecek
içimden adamın birini ekmek kesme makinasına atmak geldi Genişletmek için tıkla ... bakalım baska ne psikopatlıklar gelecek
anl_tr Emekli Yönetici leo_ismail' Alıntı: içimden adamın birini ekmek kesme makinasına atmak geldi Genişletmek için tıkla ... yuh bukadar canilik varmı yaa
leo_ismail' Alıntı: içimden adamın birini ekmek kesme makinasına atmak geldi Genişletmek için tıkla ... yuh bukadar canilik varmı yaa
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi anl_tr' Alıntı: yuh bukadar canilik varmı yaa Genişletmek için tıkla ...
darkman81 Üye bu hapisaneye can kurban atın beni avusturya'da Toplu katliam yapıcam mühebbet yer miyim sizce ?
zibidi39 Üye valla sehrın en ıslek yerlrıne c4 ler yerlstırıp bı paket sıgarayı cebıme koyup bı tepeye cıkar sehrın patlamsını ınsanların heryere caresızce kacısmasını ızlerım sıgralarım bıtınce polısı arayıp hadı gıdelım derdım
valla sehrın en ıslek yerlrıne c4 ler yerlstırıp bı paket sıgarayı cebıme koyup bı tepeye cıkar sehrın patlamsını ınsanların heryere caresızce kacısmasını ızlerım sıgralarım bıtınce polısı arayıp hadı gıdelım derdım