avkon2. by THANMANH ,edit by leminhhai

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

najanaja

Üye
herkes te bu saati soruyo bence sizin gördüğünüz önizlemeden ibarettir eğer paylaşılmış olsaydı o zaman sömürürdü herkes ve şu anda hiç kimse istemiyo olurdu

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum çöktü ve hard format attim bu sirada fp2 ye güncelledim kabus gibi!
Geçmiş olsun bi zamanlar bende yaşadım çökmeyi çok zor geliyo insana herşeyi yeniden yükle kur falan

- - - Eklendi - - -

herkes te bu saati soruyo bence sizin gördüğünüz önizlemeden ibarettir eğer paylaşılmış olsaydı o zaman sömürürdü herkes ve şu anda hiç kimse istemiyo olurdu
Bence adam kendine yaptı internete vermedi millette çıldırıyo

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
Aynen ya ikisini nasıl bindiriyo üst üste ben halaaaa çözemedim onu çözsem saati yapması kolay aynı genişlikte yaparım o basit ama hava durumu nasıl oluyo

MaxipmaN

Üye
bulan konuyu hortlatasın veya forumda yoksa paylaşsın lütfen saati

CouTFeeL

Üye
artık avkonumu deçiştirmem müthiş set yapnışlar. Teşekkürler
buldummm

MaxipmaN

Üye
yüklemeyin bu avkonu bi arkadaş daha yazmış bakın çökertmiş benimki de çöktü hard attım suiteden yazılım kuruyom en kısa sürede flashlayacam

yüklemeyin bu avkonu bi arkadaş daha yazmış bakın çökertmiş benimki de çöktü hard attım suiteden yazılım kuruyom en kısa sürede flashlayacam

mod hafıza kartına kurulu ise format atmaya gerek yok, hafıza kartını çıkartın ve modu kaldırın mif dosyasını değiştirip tekrar modu aktif yapın

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
valla arkadaşlar bi kaç kişi çöktü demiş ama ben denemediğim için bilmiyorum ben sadece pil göstergesini kullanıyorum neden çökerttiğini anlamadım doğrusu

najanaja

Üye
bu son çıkan avkonlar da hep böle olmaya başladı milleti telini çökertiyo benim anlamadığım yabancı forumlarda bakıyorum bütün yorumlara hiçbi allah'ın kulu sorun yaşamıyo nie bizim türkler yaşıyo bu sorunu yoksa türklere sabotajmı yapıyolar

aynı avkonu kullanıyorlar bence o yüzden oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...