najanaja
Üye
-
Konu Sahibi
-
pm den de yazdım da neden avkonu uygulayınca galeri açılmıyor avkonu uygulamayınca açılıyor sonuçta microsoft hala kurulu telde.
hocam avkon görsel birşey temayla falan çakışıyor olabilir düşük bir ihtimal ama şöyle temayı değiştirip bataryayı falan bir çıkarıp taksan sonra avkonu uygulasan denemekten zarar gelmez
pardon dostum c6-01'e gitti aklım n8'in çıkmıyordu doğru ya o zaman kapat telefonu öyle dene
başka temayla denedim mi haırlamıyorum walla bide onu deniyimben de microsoftu kaldırmaya başlamıştım saolasın kardeş bilgi için onuda deniyorum ama pil i çıkartamam onla alakası yok zaten bildiğim kadarıyla o zor iş temelli zıçmıyım teli
Najanaja usta yardım istiyor.Şaşırdım ve direk konuya daldım.Yalnız sorun biraz tuhaf.İlk kez böyle birşey duyuyorum.
nerden bileyim kardeşim ben o konuları kaçırmışımisteyemez demedim hemen üstüme gelmeyin yaw misal ben dün telefonu uçurdum ha bire reset atıp duruyordu.bunlar çok doğal.keşke microsoft apps'i güncellemeseydin abi çok sorunlu diyorlar.bende ne zamandır var.güncellemedim hala.
Hocam sen mifleri çok kurcalıyorsun ev ekranları falan görüyorum kaçmıyo yani illa telefonun kafası karışmıştır heleki symbiandan bahsediyoruz mif karışmıştır bir yere birşey olmuştur çok önemli değilse yedekle çek bir flaş telefon bir temizlensin ama yok çok şey var dersende bir kaç gün dursun belki biz ve başka biri bir çözüm yolu bulurama avkona dair 3 dosya var zaten iki dll dosyası bide avkon2.mif geri kalanlar z den kopyalandı onları bulamam asla 350 civarı mif kopyaladık. ya sonradan yanlış bi mif mi attım e ye omu etkiliyor öle bişey yaptıysmda hatırlamadığım sürece o mif i bulamam kisorun modu uygulamakta deil sonuçta dll dosyasının ismini deiştiriyon mod iptal oluyor bence sorun mif lerler alakalı ama hangisi
- - - Eklendi - - -
nerden bileyim kardeşim ben o konuları kaçırmışımyaptık artık şimdi de kaldıramıyoz iyi mi üstüne glen yok hemen savunmaya geçme kendi aramızda takılıyoruz burada yabancı deiliz hiçbirimiz dimi
flashtan anlamıyorumformat ta istemiyorum açıkçası bida baştan başlamıyım şimdi bellide olmaz kafam eserse daha sonra çekebilirimde bilmiyorum biraz bi bekliyim şimdilik şu microsoft tan kurtulamıyom ama nasıl kalkıyo bu yaw uygulama yöneticisinden kaldırıyorum bütün uygulamaları kalkıyor ama microsoft apps olan menüde duruyor o niye gitmiyor ki .
Flaş çok zor bir işe benziyor.Formatında ondan aşağı kalır yanı yok.Ben dün hard format attım.Tüm herşey silindi.İlk günkü gibi telefon.Üstelik çok hızlandı.Açılış kapanış.Widgetlar daha iyi çalışıyor.Her şey mükkemmel.Tavsiye ederim.Ama herşeyi baştan kurması zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?