avkon modunu nasıl kaldırırım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jakobs21

Üye
    Konu Sahibi
avkon modunu nasıl kaldırırım
c6-01 z: belleginden sys/resource /apps içinde kullandığım cfwde avkon modu var bu yüzden widgetler şeffaf avkon modunu kaldırmam lazımki widgetler orjinal haline dönsün xplore ile isim degişikligi olmuyo silinmiyo sistem belleginde oldugu için bu yüzden cfw dosyalarının core dosyasını açıp silmemmi gerekir bunu yapmamın nedeni maximod 4.0 widget kurmuyo efektleri falan tamam ama widget kurmuyo biri yardım edebilirmi

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim c/sys/bin içinde aknlcom.dll dosyası var mı varsa ismini değiş ve reset at düzelir...

jakobs21

Üye
    Konu Sahibi
ya ben avkon kurmadım cfwsini kullandığım adam z sistem bellegine gömmüş vede xplore ile silinmiyo bi yardım ederseniz

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
flas atacan galiba başka yolu yok gibi

jakobs21

Üye
    Konu Sahibi
ya ne falaşı ben cfwye gömülü olan avkon modu diyorum sen flaş diyosun anlayan biri nolur yardım edinn

asigsasi

asigsasi

Üye
sen bunu cfw kullanan arkadaşlara sorman gerekiyor

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
CFW indirdiğin kişiye rica et düzenleyip sana versin flash dosyasını. Sonra o dosyayı diğer dosyaların içine atıp tekrar flash atarsın.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
avkon modu niye kaldırılırki orjinal kullanmak istiyorsan orjinal mif dosyalarını gerekli yere at kullan yani kaldırmak ne gibi bir fayda sağlayacak :hmmm

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
CFW den olan dosya öncelikte, sen en garanti yapımcısına danış.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Ayrıca maximod niye sorun çıkarıyor zaten dosyaları gerekli dizine atan bir program sadece, senin avkon mod hangi hafızada çalışıyor ise nossbar ile görüş yardımcı olur o konuda.

jakobs21

Üye
    Konu Sahibi
orjinalinin linkini verirmisiniz

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Bende öyle yaptım ama orijinalleri saklamıştım

jakobs21

Üye
    Konu Sahibi
ya noss bar cvp vermio

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt