.avi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
makoto

makoto

Üye
    Konu Sahibi
.avi sorunu
arkadaslar telefona 700 mb lık avi formatında bir film attım fakat ses çıkmıyor ? Çözümü nedir ?

Pringles

Pringles

Üye
mp4 atmayı dene

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Çözümü yok pcden mp4 e dönüştürüp açıcaksın

Pringles

Pringles

Üye
ha evet dünüştüre bilirsin ama bende arıyorum bulamadım çevirici bildiğiniz güzel bir tane varmı?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Format factory

makoto

makoto

Üye
    Konu Sahibi
peki teşekkürler :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
qooPlayer :oke:

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
x ploreden isim uzantısıni mp4 yazarak değiştir belki düzelir :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Olmuyor o zekiliği bende denemiştim :)

kcr

Üye
arkadaslar telefona 700 mb lık avi formatında bir film attım fakat ses çıkmıyor ? Çözümü nedir ?

Sorun ses kodeği uyumsuzluğu. Tavsiyem Color7 Video Studio programı. Hızlı ve basit. İlla ki mp4'e çevirmene gerek yok. Çalışan bir film ya da video dosyasını bu programla aç. Altta Audio yazan kısımdan ses codec bilgisine bak ve kapat. Daha sonra sesi açılmayan film dosyasını aynı programla aç. Dönüştürme için yine avi formatını seçerek Edit profile yazan yerden General'i tıkla. Altta audio codec kısmını çalışan dosyanın kodeğiyle aynı yap. Convert dedikten sonra dönüştürülmüş film dosyasını telefona at; açacaktır.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Benim Telefonumda Varsayılan Videolar Uygulamasının Doğru Düzgün Açmadıklarını Oynatıyor, Sizinkini Bilmem..

scorpion1453

Üye
Arkadaşım telefonun modelini yazmamışsın fakat anladığım kadarıyla ac3 ses dosyasına denk geldin telefonun ac3 sesi desteklemiyor çözümü;
mkvmerge gui programı indir filmi içine at ses dosyasını sadece dışarı çıkart 5–10 saniye sürüyor sesi aac formatına çevir yeniden mkvmerge programına at videosuda olacak. En son exstra seçeneklerden dosyanın üzerine gelip sıkıştırma yok deyip çoklamayı başlata tıklıyoruz çok kısa bir sürede film hazır görüntü bozulmadan seyredebilirsin.biraz karışık gelebilir ama inan en kısa ve filmede zarar vermeyen yöntem mkvmerge ile yabancı filmlere ses dosyası çakılabiliyor. İyi seyirler

makoto

makoto

Üye
    Konu Sahibi
603 modelini kullanıyorum , sorunu çözdüm arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt