Avea'ya Teşekkürler....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cz_PopCoZYY

Cz_PopCoZYY

Üye
    Konu Sahibi
Avea'ya Teşekkürler....
Merhaba bu konuyu açmamın nedeni aveadan ne kadar memnun olduğumu belirtmem yaklaşık 3 ay önce mesaj geldi hattımı vodafonedan aveaya geçirmiştim faturasızdı gelen mesajda faturalı hatta geçin heryöne 500dk+heryöne 5000sms+sınırsız interneti 12 ay tahattütlü 20 tlye alın diye mesaj attım olmadı bende müşteri temsilcisini aradım tahattütlü 20tl tahattütsüz 25 tl ye diye bende ne olur ne olmaz diye tahattütsüz yaptım ilk ay yarıda geçtiğim için 13 tl fatura geldi daha sonra 500 dk aramayı geçtim uzun bi süre faturayı gerçekten 50 tlnin üzerinde bekliyordum google playdan kasperskydı yüklemştm oda ücretliymiş fatura 40 lira geldi şaşırdım bu ay dkkyıda geçmiyorum teşekkürler avea...

stormy20

Üye
bana yapmadılar düşman oldum aveaya

oguzalp44

oguzalp44

Üye
müşteri hizmetlerini arayınca yapıyorlar

stormy20

Üye
nasıl ama ben başka operatördeyim şu anda yapıyorlar mi bilmiyorum ama 2ay önce çok dil döktüm yapmadılar 20tl=500dakika5000sms1gb faturalı olandan eminmisiniz yapıyorlar mi

Cz_PopCoZYY

Cz_PopCoZYY

Üye
    Konu Sahibi
artık kampanya bitti bir süre önce vardı ve ben peşini bırakmadım halada o tarifedeyim 5.ayın içindeyim :)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Benimde gs jet. 12 ay tahadut. 5gb ayda 30 tl. Hiz 7mbit super otesi. Telekom yillarca kazik atti.

racer23

racer23

Üye
herkez birgun avealı olacak :))

• Beğen
Tepkiler: Cz_PopCoZYY
restmod

restmod

Üye
bende 4 aydır aynı tarifedeyim on numaraa :alkis(h)

gerçi 1gb 3 günde bitiyo ama olsun :D

osicik

Üye
ben tam 6 yıl kullandım avea yı okulda hemde ıstanbul kartalın göbeğinde çekmiyordu kaç kere aradım söyledim ilgilenmediler zorunlu olarak turkcelle geçtim ve geçerken fatura 2 gün geçti diye 2 günlük 45 lira fatura gönderdiler velasıl kelam artık sana avea ömür boyu sınırsız ve ücretsiz gel kullan deseler galiba geçmem avea benim için bitmiştir......:kotu:

Samet.25

En guzeli avea

dalxyn

Üye
3 video izle 1gb ucup gıdıyor zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...