Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aveaya Taşıdım Simi Büyük Vermiş Aptallar
Sponsorlu Bağlantılar
enoes
Üye
Konu Sahibi
Aveaya Taşıdım Simi Büyük Vermiş Aptallar
arkadaşlar sim kartı büyük vermişler kestirmek istemiyorums3 kullanıyorum kesince gene sorun yaşıyacağım hat açılmadan sim kartı değiştirme şansımız yok mu
yaren_dede
Üye
Micro sim alabilirsin. Aldigin yerde degisim yaparlarmi bilmiyorum ama normalde ucretli oluyor microsim sanirim 5 tl aliyorlar
arkadaşlar sim kartı büyük vermişler kestirmek istemiyorums3 kullanıyorum kesince gene sorun yaşıyacağım hat açılmadan sim kartı değiştirme şansımız yok mu
kendi hataları yüzünden oldu ben telefonu çıkarıp gösterdim sorunlarımı anlattım telefon çekmiyor sim yenileyeceğim diye hiç mi kafa yokki bunlarda micro verelim demediler yarın gidip iptal ettirebilir miyim değişmezlerse
yaren_dede
Üye
Degistirler yada ellerinde micro yoksa keserler hatti.
Kesilsede sorun olmax herslde takip denersin artik
Tasima islemi henuz aktif olmamissa bi musteri hizmetlerini arayip sor iptal edebilirmiyim diye olmazsa beklemen gerekir cunku farkli sebeke olarak gozukur bimcell-pttcell-avea
Tasima islemi henuz aktif olmamissa bi musteri hizmetlerini arayip sor iptal edebilirmiyim diye olmazsa beklemen gerekir cunku farkli sebeke olarak gozukur bimcell-pttcell-avea
geçmek falanda neysede beyaz bir sim kart verdiler acaba bu eski mi yoksa yeni mi benim asıl amacım simi yenilemek telefon çekmiyor
ttttta
Üye
Arkadaşlar avea nın woops internetini kullanıyorum internet hızlı ancak facebook üzerinden okeye veya diğer online oyunlara baglanirken hızı çok düşüyor hatta giremiyor bile yardimci olursaniz sevinirim