aveaya geçtiğime pişmanım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
aveaya geçtiğime pişmanım...
sırf 1 GB hızlı internet veriyor diye vodafone dan geçtim avea ya ama 3 gündür çektirmedigi kalmadı opera kullanıyorum net için avea bağlantı kurulana kadar 4-5 defa bağlantıyı kesiyorum yeniden kuruluyor 3g den 2g ye geçiyorum telefonu ters düz ediyorum yani anlayacağınız 3 günde pişman oldum avea ya geçtiğim için ne güzel vodafone sınırsız veriyordu hız düşürüyordu ama olsun sonuçta linke tıkladığım gibi bağlantıyı kuruyordu bana hiç sorun çıkarmıyordu , arkadaşlar siz siz olun aveaya geçmeyi düşünüyorsanız 10.000.000 kere düşünün sinirden telefonu fırlatmanız an meselesi olur Yok yani olan telefonunuza olur...

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bende avea kullaniyorum suanda bile hatta.ama bir sorun yasamiyorum boyle.evet vodafone o bakimdan cok iyi snrsz.ama aveadanda skayetci degilm ben

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
konuşma ve mesajlaşma açısından avantajlıdır avea ama internet ve 3g konusunda çok eksiği var daha bunları bi operatörü kötülemek açısından söylemiyorum belki avea ya geçmek isteyenler olur bilgi amaçlı olsun diye yazıyorum...

soner5741g

Üye
bide kotayı şişiriyolaaaaar :S

maxIm4

maxIm4

Üye
bende 2 farklı yerde 2 farklı sonuç elde ettim, ilk yerde senle aynı sorunu yasadım, ama 2.yerde internet muhtesem, avea her yerde cekmiyor :)

Turan

Turan

Üye
bendede bzen oluyo neti 3 4 kere kesip tkrar denyorum. Yapck bsi yok.d

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Kırmızı seni geri çağırıyor ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt