Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Avea'ya geçmek için başvurdum ama....
Sponsorlu Bağlantılar
degerli43
Üye
Konu Sahibi
Avea'ya geçmek için başvurdum ama....
21.02.2009 cumartesi başvurdum. En geç 10 günde geçeceği söylendi. Ama daha geçmedi. Acaba Vodafone hattımda kontörüm olduğu için mi geçmiyor? Yardım edin lütfen...
greenmile
Üye
alakası yoktur.2-3 gün içinde gecersin bu arada gecince hattındaki kontorleri kullanamayacaksın diye biliyorum ben harca kontorlerini....ama yinede yanlış bilgi vermek istemem
morfrap
Üye
Yeni hattına geçmiyo eski kontörler. Kardeş o kontörleri harca, boşa gitmesin. Bu arada, turkcell e geçmek isteyen warsa bana numarasını pm ile atsın. Referans olayım. İkimiz de 1000 er kontör kapalım.
greenmile
Üye
evet o kontorlerin yerine 20 kontor veriliyor şimdi bilgi aldım arkadaşım
degerli43
Üye
Konu Sahibi
ilgilendiğiniz için sağolun bugün sordum avea çok yoğun olduğu için böyle oluyormuş cumaya kadar bekle geçmezse bakarız dediler
zorbey27
Üye
vodafone kullanıyorum aveayaya geçmek istiyorum ama hat benim üzerime değil sorun çıkarmı
morfrap
Üye
benimde üzerime olmayan avea hattı var. hemen tcell e geçeçem. ama olmuyo ya.
greenmile
Üye
hat kimin üzerine kayıtlı ise o gerekiyor arkadaslar numara tasırken...
ozdeniz578
Üye
bakarmsısınz yha ben turkcellden avea ya qecmek isdedm 1 hafta içnde turkcell hattınıza bir mesaj qelicek dediler 8 qun oldu. neden olabilir??
sistemden veya bilgilerinizden kaynaklanan bir sorun olabilir. Geçiş için başvuru yaptığınız bayiye tekrar başvurun. OFLURECEP