Avea'nın Ücretsiz Servisleri

Sponsorlu Bağlantılar

Umut

Umut

Üye
    Konu Sahibi
Avea'nın Ücretsiz Servisleri
Avea Teknoloji Paketi
Avea Teknoloji Paketi, teknoloji dünyasındaki son gelişmeler ve en yeni ürünler hakkında bilgi veren ve ilgili videoları sunan bir teknoloji bilgi servisidir. Servis ücretsiz olarak kullanıma sunulmaktadır. 9090'a TEKNO yazıp SMS göndererek servise abone olabilirsiniz. Servisten tüm Avea aboneleri faydalanabilmektedir. Servisi iptal etmek için IPTAL TEKNO yazarak 9090'a ücretsiz mesaj gönderin. İptal işlemi gerçekleştiğinde SMS ile bilgi verilecektir.



Avea Magazin Paketi
Magazin dünyasında merak ettiğiniz her şey ÇAPAMAG’a özel “Bu Arada” konseptinde hazırlanan Avea Magazin Paketi ile cebinizde. Ayrıca Gez Eğlen içerikleri ile en popüler etkinlikler nerede, ne zaman haberdar olacaksınız. Servis üyeliği ücretsizdir. 9090'a MAGAZIN yazıp SMS göndererek servise abone olabilirsiniz. Servisten tüm Avea aboneleri faydalanabilmektedir. Servisi iptal etmek için IPTAL MAGAZIN yazarak 9090'a ücretsiz mesaj gönderin. İptal işlemi gerçekleştiğinde SMS ile bilgi verilecektir.



Avea Hava Durumu Paketi
Hava Durumu Paketi ile, abone olduğunuz ilin en düşük ve en yüksek sıcaklıkları her gün cebinize ücretsiz SMS olarak gelir. Servis üyeliği ücretsizdir. 9090'a HAVA boşluk İL PLAKA KODU yazıp SMS göndererek servise abone olabilirsiniz. Servisten tüm Avea aboneleri faydalanabilmektedir. Servisi iptal etmek için IPTAL HAVA İL PLAKA KODU (ORN: IPTAL HAVA 34) yazarak 9090'a ücretsiz mesaj gönderin. İptal işlemi gerçekleştiğinde SMS ile bilgi verilecektir.



Avea Finans Paketi
Avea Finans Paketi ile, finans piyasalarındaki en son gelişmeler ve haberler cebinize ücretsiz olarak gelir. Servis üyeliği ücretsizdir. 9090'a FINANS yazıp SMS göndererek servise abone olabilirsiniz. Servisten tüm Avea aboneleri faydalanabilmektedir. Servisi iptal etmek için IPTAL FINANS yazarak 9090'a ücretsiz mesaj gönderin. İptal işlemi gerçekleştiğinde SMS ile bilgi verilecektir.



Ramazan Paketi
Ramazan ayı boyunca her gün imsak saatlerini ve günün yemek menüsünü, sağlıklı beslenme önerilerini ve yemek tarifleri içeriklerini ise her gün değişimli olarak ücretsiz alabileceksiniz. Kayıt olmak için RAMAZAN yazıp 3312’ye kısa mesaj gönderebilirsiniz. Bulunduğunuz İlin Sahur-İftar vakit bilgilerini almak için; İL PLAKA KODU yazıp 3312 ’ye kısa mesaj gönderebilirsiniz. (Örnek: 34) Üyeliğinizi sonlandırmak istediğinizde IPTAL RAMAZAN yazarak 3312’ye kısa mesaj göndererek iptal edebilirsiniz. Ramazan ayı süresince servis ücretsiz olarak sunulacaktır. Ramazan ayı sonunda servis otomatik olarak iptal edilecektir.



Not : Konuya SMS ile bilgilendirme yapılan servisleri ekledim. Bunların dışında sizin de bildiğiniz ücretsiz servisler varsa, konuya cevap yazmanız durumunda ilk mesaja eklerim.
 


Umut

Umut

Üye
    Konu Sahibi
Ramazan paketi eklendi.
 
arslanla

arslanla

Üye
ramazan paketine bunu da ekleyebilirsin ****Avea (bimcell dahil)****
SAHUR yaz 5555 e gonder
Ramazan boyunca her gun saat 02:00-06:00
arasinda 250 MB ucretsiz internet
kullanabilirsiniz. :)
 
Umut

Umut

Üye
    Konu Sahibi
ramazan paketine bunu da ekleyebilirsin ****Avea (bimcell dahil)****
SAHUR yaz 5555 e gonder
Ramazan boyunca her gun saat 02:00-06:00
arasinda 250 MB ucretsiz internet
kullanabilirsiniz. :)

Daha çok kişinin görebilmesi için kampanyalar bölümüne yeni konu açtım. Haber verdiğin için teşekkürler.
 
arslanla

arslanla

Üye
önemli değil kampanya müthiş avea son zamanlarda sınırları zorluyor...:)
 
ismailozcn

ismailozcn

Üye
Lig paketide var
 
Puck

Puck

Üye
gerçekten ücretsiz mi ? ay sonu faturada şu abonelik için kesilmesin bir şey ?
 
TheDanger

TheDanger

Üye
acilan konudaki bilgilerin hepsi ucretsiz. denedim oluyor. tesekkurler bu arada
 


Üst Alt