Avea'nın Pisliği

Sponsorlu Bağlantılar

ysr86

ysr86

Üye
    Konu Sahibi
Avea'nın Pisliği
Avea 55 kontöre sabah 5 akşam 5 saatleri arasında Avea içi sınırsız paketi mevcut. Bende bu paketten aldım ancak daha ikinci günde avea ile yaptığım görüşmede kontör düşümü gerçekleşmemesi gerekirken hattımdan 13 kontör düştü. Hemen aradım serviste çalışma olduğunu o nedenle düşen kontörümün hattıma yükleneceğini söylediler. 2 gün sonra hattıma 13 kontör yüklemeleri gerekirken 3 kontör yüklediler. Tekrar aradım ilgileneceklerini söylediler, bende peki dedim kapattım. Üzerinden 4 gün geçti ve herhangi bir iade olmadı ve tekrar aradım gayet umursamaz ve saygısızca bir cevapla hattınızdan 3 kontör düşmüş ve oda yüklenmiş dendi. Sanki ben kontör miktarımı bilmiyorum ve sanki karşılarında çocuk var. Artık aramayacağım, zaten yeterince arayıp kontör kaybettim. Avea ya benden sadaka olsun.

alperen1313

alperen1313

Üye
şikayetim vara da yaz hakkını aramandan yanayım ben

ysr86

ysr86

Üye
    Konu Sahibi
Şikayetvar'a da yazdım. Böyle çirkef bir operatörden sonuç çıkacağını sanmıyorum yinede nasıl bişey olduklarını herkes öğrenmiş olsun.

Türkcell de buna benzer hatalı kontör düşümü olmuştu, hatalı düşen kontörü yüklemelerinin yanında bir de sizi aradığım için bile kontörüm gidiyor dediğim için fazladan kontör yüklenmişti üstelik bu anında görüşme sırasında gerçekleşti. Avea ya geçtiğim için nasıl büyük bir hata yaptığımın farkına vardım olmaz olsun böyle operatör

alperen1313

alperen1313

Üye
operatörü doğru seçmek lazım :=)

vodafone da hiç böyle bir sorun ile karşılaşmıyoruz ..

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Avea kullanıcılarından çeşitli servis ve tarifeler hakkında bu şekilde şikayetler sıklıkla gelmektedir. Ama ne edip yapıyorlar en çok konuşturan operatör oluyorlar. Turkcell bu sorunlarda müşteri memnuniyetini on planda tutuyor. Isterdik ki avea da müşterilerine böyle davransın ama herşey istenildiği gibi olmuyor işte.

alperen1313

alperen1313

Üye
:):):)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
geçmiş olsun kardeşim inşallah aynı olay benim başımada gelmez yoksa arar ....... noktayı siz doldurun artık :D

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bu tip sorunları bütün GSM operatörlerinde yaşayabilirsiniz.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
avea kadar saygısız ve bilgisiz müşteri temsilcileri görmedim.
turkcellde kullanıyorum 7 yıldıt birkere bile karşılaşmadım
vadofonda kullandım ondada karşılaşmadm
sorun aveada

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Bu tip sorunları bütün GSM operatörlerinde yaşayabilirsiniz.

Böyle sorunları bir tek Avea'da yaşarsınız arkadaşlar :) Doğuş kardeşimizin yorumuna yorum yaptık ama Turkcell'den hatalı kontör yüklenmesi olmuştu bir kere, üzerine düşmediği için de kontörünü alamadı. O yüzden böyle yapıyor :)

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
geçmiş olsun kardeş ne diyelim ama ben hakkımı arardım :)

metboy38

metboy38

Üye
aradıkların baska öperötere gecebilir uyarı yok cünkü onlarda

ysr86

ysr86

Üye
    Konu Sahibi
Şikayet var a yazdığım gün arayıp kontörümü verdiler. Aramayın avea mh. Direk şikayetvara yazın. Başka türlü her türlü çamurluğu yapıyolar.
Ayrıca türkcell de benzer olay yaşamıştım aradım ve bide sizi arayıp kontör harcadım dedim diye fazladan kontör verdi.

ekografic

Üye
kardeşim öyle bi olayda benim başıma geldi 17 knt gitmişti aradım mştri hiz.lerini anlatım durumumu ben ödemeliye cevap vermişim o yüzden dediler öyle bişi olmuş olabilirmi seninde

<~STaT!c-X~>

Üye
Hakkını arasana kardesim.

yılmazoğlu

Üye
avea kadar bi hat yok lar kac kontorümü yediler bilmiyom valla

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
valla arkadaşlar yaklaşık 4 senedir avea kullanıyorum birkaç ay öncesine kadar fena bir operatör değildi ama nolduysa birden değiştiler 15 gün önce vodafone a geçtim ve kurtuldum..sizde vodafone a geçin tavsiye ederim..şu an gördüğüm kadarıyla en revaçta vodafone..

Üst Alt