Davut420042
Üye
-
Konu Sahibi
-
Avea'yı Denemek İçin Avea'ya Geçtim Tarifem Faturasız Her Yöne Tarifesi! Hattım Açıldı İlk Mesajlar Geldi Tarifemin Ücretlendirilme Bilgisi de geldi 400-500 Dk Arası Dakika Paketi Almak İçin 500'ü Arıycaktım tam Ara Ya Bastım Mesaj Geldi Faturasız Her Yöne Tarifesine Hoşgeldiniz. Tarifeniz İle Her Yöne 250DK Paketini 25TL , Her Yöne 400DK Paketini 40TL , Her Yöne 500DK Paketini 80TL'ye Alabilirsiniz Diye Bi An Şok Oldum Turkcell Bile 500DK'yı 25TL'ye Verirken Avea 80TL İstiyor Bende Hemen Turkcell'e geçiş Talebi Verdim Babam Avea Kullanıyor Ama 500DK + 500MB'a 15TL Ödüyor En Yakın Zamanda Babamı da Turkcell'e Geçircem.
Şu An Turkcell'im Her Yöne 500DK + 1GB İnterneti 19TL'ye Alıyorum. + 9,90TL'ye SINIRSIZ 500MB Alıyorum , Her Yöne 500DK + SINIRSIZ 1,5GB İnterneti Ayda 28,90TL'ye Alıyorum En Azından Şebeke Sorunu Yaşanadan Konuşuyor İnternete Bağlanıyorum mutluyum
Hızım Düştü ama Fark YokSınırsız derken o kota dolunca anlarsın o sınırsız internetin nasıl olduğunu.Kota dolunca o hızı nasıl düşürecekler.
Turkcell'de Olmuyor Geç Rahat Et.Avea hiç çekilmiyor haklısın bende şebeke sorunu oluyor sıksık
Niye?3 ay sonra o paketi alamaman daha acisi.
aynen bende ondan yaptım ama internet biraz yavadlş birde şebeke sorunuavea da 25 liraya faturasız her yöne 500 dakika, her yöne 1000sms, 2gb int paketleri de var. begenmeyebilirsiniz tabi ama fiyat karşılaştırması yaparken iki kere düşünmek lazim. turkcell den pahalisi yok.
Turkcell hep 3 ay yapiyor çünkü.
+ Turkcell'den Kalitelisi Yok Pahalı Derken Avea 500DK'ya 80TL İstiyor Görmüyon Turkcell 25TL İstiyor Görüyon Ayrıca Avea Yükle Veriyim Operatörü TL Yüklemeden 1DK Hediye Vermiyor. Bence Operatör Seçerken de 2 Kez Düşünün Tabiki Avea Turkcell Kadar Pahalı Olamaz Çünkü Alt Yapı Yok Çürük Alıcı Evimin Hemen Yanında Ama Telefonumu Kapatıp Açtığımda Sinyal 45DK Sonra Geliyo 2-3 Dişlerde Sürünüyo.avea da 25 liraya faturasız her yöne 500 dakika, her yöne 1000sms, 2gb int paketleri de var. begenmeyebilirsiniz tabi ama fiyat karşılaştırması yaparken iki kere düşünmek lazim. turkcell den pahalisi yok.
Kardeşim 2 Yıldır Aynı Fiyata mı Yararlanıyorsun? Ben Avea'da Her Yöne 200DK'ya 10TL Ödüyodum 4 Ay Sonra 12TL İstemeye Başladı.2 yildir avea kullaniyorum. Aylik 18 tl oduyorum. Heryone 1000 dk. Sinirsiz internet (4gb adil kullanim kotasi) Neden kaziklansyim trcelle
Kalitesizlik Kardeş.aynen bende ondan yaptım ama internet biraz yavadlş birde şebeke sorunu
Değerli insan ben Hasankeyf liyim 97 den beri batmani göremedim nasıl oralar . Zeytinburnu nda yimGüzelde batmanda cekmio internet 2gb sen vazgeçip vadafone gctim düşün artik 2gb
Bende mutluyum net olarak en hızlısı avea . Ve 100 mb hediye veriyor 2gb deHerkes sikayet ediyor ama bir ben mi mutluyun avea yla. Evde saniyede 2 mb indiriyor googleplayden heryerde iyi cekiyor soeun yasamiyorum
Avea'nın 14,5 Milyon Abonesi Var 3 Milyonu Memnun Olsa Ne Yazar 11.5 Milyon Kişi Şikayetçi.Herkes sikayet ediyor ama bir ben mi mutluyun avea yla. Evde saniyede 2 mb indiriyor googleplayden heryerde iyi cekiyor soeun yasamiyorum
Mutlaka kardesimde o 11.5 abone icinde baska operatore gecsinleAvea'nın 14,5 Milyon Abonesi Var 3 Milyonu Memnun Olsa Ne Yazar 11.5 Milyon Kişi Şikayetçi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?