Samizel Destan
Üye
Ben Avea Prime Mini tarifesini kullanıyorum. her yöne 3000 Dk, Her yöne 3000 SMS ve 4 GB internet. Aylık 40 TL ve hız sonuçlarımda yukarıda. Daha ne isterimKonuma göre çekiş hızı farklılık gösteriyor da olabilir.
Ben de Avea kullanıyorum, son zamanlarda belirgin bir hız gömlemliyorum.
Bir de işin şu yönü de çok önemli...
Avea, diğer iki şirketin nerdeyse yarı fiyatına kadar indirimli veriyor ve herkesin yararlanmasını sağlıyor.
Örnek olarak, Avea da 1000 Dk. 1000 SMS, 2 GB = 24,5 ile girdim, şu anda ikinci yıla girerken 27,5 oldu.
Bu durum Türkcell de 50.-TL den aşağıya değildir.
Elbetteki insan ihtiyacına göre paket olmalı..Ben Avea Prime Mini tarifesini kullanıyorum. her yöne 3000 Dk, Her yöne 3000 SMS ve 4 GB internet. Aylık 40 TL ve hız sonuçlarımda yukarıda. Daha ne isterim
Bende bu kampanyadayım ve 2.dönemime daha yeni geçtim,internet hızından ve çekim kalitesinden çok memnun olmasamda bundan daha kullanışlı ve ekonomik bir tarifeyi diğer operatörlerde göremedim.Konuma göre çekiş hızı farklılık gösteriyor da olabilir.
Ben de Avea kullanıyorum, son zamanlarda belirgin bir hız gömlemliyorum.
Bir de işin şu yönü de çok önemli...
Avea, diğer iki şirketin nerdeyse yarı fiyatına kadar indirimli veriyor ve herkesin yararlanmasını sağlıyor.
Örnek olarak, Avea da 1000 Dk. 1000 SMS, 2 GB = 24,5 ile girdim, şu anda ikinci yıla girerken 27,5 oldu.
Bu durum Türkcell de 50.-TL den aşağıya değildir.
İlk yıllardan bu yana Turkcell abonesiydim,Bende bu kampanyadayım ve 2.dönemime daha yeni geçtim,internet hızından ve çekim kalitesinden çok memnun olmasamda bundan daha kullanışlı ve ekonomik bir tarifeyi diğer operatörlerde göremedim.
Operatör kötülemeye gerek yok sizin olduğunuz bölgede vardır o sorun.Hattımı aveaya taşıdım İstanbul Eyüp Alibeyköyde 1 Mbt hız bile alamıyorum. Aradım sorun var çözülene kadar yapacak birşey yok dediler. PRO1200 tarifemdeki 4GB interneti kullanamayacakmışım. Lanet olsun böyle operatöre!!!
1 zaten vasat üstüne vasat bir değer.Test Sonuçlarına İnanmayın Ben 1 Mbps Gördüm Ankarada Ama Anlık Oldu
Zaten Şu Anda Hattımı Taşittim Turkcelle O AyrıTamam Ucuz Filan Ama Yok Turkcell Gibisi Yok
Aveaya Göre Çok Bile1 zaten vasat üstüne vasat bir değer.
Benim internetim gayet yeterli LTE olmadanda bu göstermelik değerlerde pratiktede hızı çok iyi.Aveaya Göre Çok Bile
İşte İş Uygulamaya Gelnce Nal Topluyor Aveanin 3G Si Turkcellin 2G Si Gİbi Bişey Bilmiyorum Bence En İyi Her Zamanki Gibi Turkcell Her Yerde Çekiyor En Azından Aslında Bimcell Filan Turkcelin Altyapısnı Kullansa 1 Dk DurmamdaBenim internetim gayet yeterli LTE olmadanda bu göstermelik değerlerde pratiktede hızı çok iyi.
20 mi fazla?Mobil cihazlara bu hız fazla bile ? Ben arada 10mps yi görüyorum İstanbul/Kartalda.
Hatta normal hız genellikle 3mbps oluyor bu zaten fazla telefonlara göre ?
Bence Yeri Geldimi Az Bile Sen Ben Aktif Olarak Kullanmıyoruz BileMobil cihazlara bu hız fazla bile ? Ben arada 10mps yi görüyorum İstanbul/Kartalda.
Hatta normal hız genellikle 3mbps oluyor bu zaten fazla telefonlara göre ?
Siz bugün 20 mgbt için fazla diyorsanız yarın size LTE diye 50mgbt'i kaba tabirle yuttururlar.
Burası amerika ve LTE bu derece hızlıyken siz 20'ye fazla demeyin lütfen
Bizim evde net gidip geliyo Turkcellde. Arada e arada h oluyor hiç h+ olmuyor. Yatakta yatıyom e çekiyor ayağa kalkıp 1-2 adım pencereye gidiyom h oluyorİşte İş Uygulamaya Gelnce Nal Topluyor Aveanin 3G Si Turkcellin 2G Si Gİbi Bişey Bilmiyorum Bence En İyi Her Zamanki Gibi Turkcell Her Yerde Çekiyor En Azından Aslında Bimcell Filan Turkcelin Altyapısnı Kullansa 1 Dk Durmamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?