Avea'nın En Büyük Sorunu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ege_

Üye
    Konu Sahibi
Avea'nın En Büyük Sorunu !
avea'nın en büyük sorunlarından biride yüksek fatura. 3 aydır AVEA MERKEZ BAYİSİNDE çalışıyorum.Avea'nın Sorunları çok fazla sıralama şöyle;

1. Faturam Yüksek Geldi.
  2. Avea Çekmiyor.
  3. Kullanım Bilgilerim Hatalı.
Bu 3 sorun çok önemli.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Adını vermeyeyim ama bende Avea Kurumsal'da çalıştım şirket çalışanlarının kişisel hatları (şirket müdürü dahil) Vodafone kullanıyordu :D Sadece şirket içinde zorunlu olarak avea hatlarını kullanıyorlardı.

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
aynen öyle

jessebrighter

Üye
hiç başıma öyle uçuk bi fatura olayı gelmedi şahsen 4 yıldır kamu kullaniyorum çekme konusuna gelince istanbulun göbeğinde evde ben vodafone ile konişamazken avea ile problem yaşamadan konuşabiliyodum ama elbette çekmediği yerlerde yok deil de etrafımıza baz istasyonları kurduklarını da göriyorum

phasan

phasan

Üye
aynen öyle

gokdag18

Üye
evet en çok çekme problemi yaşanıyor. bundan ben de muzdaribim. ama bence en ucuz konuşturan avea

Amathaunta

Üye
evet en çok çekme problemi yaşanıyor. bundan ben de muzdaribim. ama bence en ucuz konuşturan avea
artık değil.vodafone'un kampanyaları aveadan çok daha iyi.Avea daha çok numarasını taşıyanlar için kampanya yapmaya başladı son zamanlarda

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
artık değil.vodafone'un kampanyaları aveadan çok daha iyi.Avea daha çok numarasını taşıyanlar için kampanya yapmaya başladı son zamanlarda

Sana katılıyorum. Vodafone kampanya olarak Avea 'dan daha iyi. Çekim gücü olarakta Turkcell'i aratmıyor bende. 3 operatörüde kullanıyorum :)

enes122

enes122

Üye
bi dakika arkadaşlar avea nın çektiği yerler var mi? Yani avea li hatla konuşabilmek için baz istasyonunun dibinde olmak gerekmiyor mu artık :D

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
bi dakika arkadaşlar avea nın çektiği yerler var mi? Yani avea li hatla konuşabilmek için baz istasyonunun dibinde olmak gerekmiyor mu artık :D

Gerekmiyor !!! Avea 'nın yeni çıkardığı 'Her eve bir baz' kampanyası ile artık hattı aldığınızda baz yanında ücretsiz geliyor :D :D :D Ve en büyük özelliği bu kampanya sayesinde evden dışarı çıkmadığınız sürece hattınızın kesilmeyeceği müjdesii !!!! :D :D

• Beğen
Tepkiler: phasan
gölgee_65

gölgee_65

Üye
gerekmiyor !!! Avea 'nın yeni çıkardığı 'her eve bir baz' kampanyası ile artık hattı aldığınızda baz yanında ücretsiz geliyor :d :d :d ve en büyük özelliği bu kampanya sayesinde evden dışarı çıkmadığınız sürece hattınızın kesilmeyeceği müjdesii !!!! :d :d
:d :d :d

pyro10

Üye
son 1 haftadır ne hikmetse faturalı avea hattım, baz istasyonunun yanında dahi çekmiyor.. :)

metboy38

metboy38

Üye
avea gibi hatmı var türkkkkkkkkksel vidivon cekmiyor avea cekiyor denemistir

----------Eklendi @ 12:51:43 ---------- Yazıldı @ 12:49:01 ----------

ben vidivona gectim bi ara bi hafta zor dayandım tekrar avea ya gectim konusma kesilip kapanıyordu müsteri hizletlerini aradım teli degiştirin diyorlar önce vea kullanıyordum öle proplem yoktu diyorum olsun deyis diyor gönder bitene dedim bende göndermediler :)

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
bende avea saha aktıvıtede calısıyorum ve bu saydıgınız sorunlar tamamem sacma en fazla fatura gonderen turkcell dır..cekım konusu eskısı gıbı degıl suan da cok guzel ve calısmalarda suruyor...en ucuz konusturan da her zamankı gıbı avea dır... HAYAT AVEALIYA GUZELLL :)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
bende avea saha aktıvıtede calısıyorum ve bu saydıgınız sorunlar tamamem sacma en fazla fatura gonderen turkcell dır..cekım konusu eskısı gıbı degıl suan da cok guzel ve calısmalarda suruyor...en ucuz konusturan da her zamankı gıbı avea dır... HAYAT AVEALIYA GUZELLL :)

hahaha :D avea kurumsal da çalıştığım süre zarfında pazarlamacıların ünlü sözü 'cekım konusu eskısı gıbı degıl suan da cok guzel ve calısmalarda suruyor...' :D :D Müşteri sonra geliyor çekmiyor diye 'Çalışmalar sürüyor demiştik' deniyor :D kelime oyunu işte :D Ayrıca arkadaşın en fazla fatura gönderen Turkcell'dir sözünü tam anlayabilmiş değilim abone sayısı olarak bakarsak en fazla Turkcell'in fatura göndermesi normal bir şey :D :D

Arkadaşlar şu bir gerçektir ki

Turkcell Fiyat olarak çok kötüdür.
Vodafone Müşteri Hizmetleri olarak çok kötüdür.
Avea ' da çekim gücü olarak çok kötüdür.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Arkadaşlar şu bir gerçektir ki

Turkcell Fiyat olarak çok kötüdür.
Vodafone Müşteri Hizmetleri olarak çok kötüdür.
Avea ' da çekim gücü olarak çok kötüdür.[/QUOTE]

Kesinlikle haklısın :oke:
bunu da ekleyeyim
Turkcell: sadece şebekesine güveniyor
Avea: Faturali abonelerine güveniyor
Vodafone: çıkardığı eşsiz benzersiz tarife ve kampanyalarına güveniyor.
Avea'nin çekim gücüne gelirse daha çok fırın ekmek yemesi lazım çünkü Avea frekans olarak gsm1800 kullanıyor diğer iki operatör ise gsm900 kullanıyor.
Bu da demek oluyor, şu an Avea'nin Vodafone gibi şebekeye sahip olabilmesi için (Vodafone'da 21bin baz istasyonu var) en az 40bin baz istasyonu kurması gerekiyor :D :D

----------Eklendi @ 12:05:48 ---------- Yazıldı @ 10:32:36 ----------

Bu yüzden ne diyoruz:
HAYAT YAŞAYANA GÜZEL :D

• Beğen
Tepkiler: S.c.k.N
fırtına6141

fırtına6141

Üye
Bende Avea çekmiyor düzelmesi için ne yapmalıyım.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Bende Avea çekmiyor düzelmesi için ne yapmalıyım.

Müşteri hizmetlerini ara şikayet et.
De ki: kardeşim bu kadar yeni baz istasyonu kurduk diyorsunuz hani nerde yoksa o baz istasyonlarını kendi evinizin balkonuna mi kuruyorsunuz :D
Baktın çözüm yok hemen B planına geç:
NUMARA TAŞIMA :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt