Avea'nın Acığıı :)

Sponsorlu Bağlantılar

NeWooo

Üye
    Konu Sahibi
Avea'nın Acığıı :)
Arkadaslar Bildiginiz Gibi Sabah 5ten Aksam 5'e Kadar Konusmak 1 Ay Boyunca Bedava 55 Kontur Karsılıgında...
Şimdi Gelelim Acıgaa...
Saat 16:58'de Avealı Bir Arkadasınızı Arayın Ve Teli Kapatmadan İstediginiz Kadar Konusun Kont
Gitmiyo Hos Sohbetler :islik

• Beğen
Tepkiler: soner18, sevimrecep, Lord_oF_Dark ve 4 diğerleri

paradox1026

paradox1026

Üye
ciddi olamazsın:)

--------------- Ekleme ---------------

giderse sen yollucakmısın kontoru:D

babaannen

Üye
Aynen, ben de çok ama çok ciddiyim. Aveanın kesintisi olmazsa siz de kapatmazsanız kapanmıyor. Bu fırsatı kaçırmayın arkadaşlar. :oke:

Herkese Duyurulur!:heyo:

imece iletişim

imece iletişim

Üye
bence olabilir amma kapnırsa acmayın o zaman köntör düşer bence bu normaldir yani 16 58 de başlayıp 23 59 e kadar surebilir.köntör düşümü yaşanmaz cünkü o saatte bedava oldugundan..

babaannen

Üye
Kesinlikle kontör düşmüyor, ya avea uyanırsa diye düşünmeyin çünkü turkcell gibi konuşmaların ücretlendirmesi için belli sıklıklarda sinyal göndermiyor. Sadece sabah 5te gönderiyor "BEDAVA OLACAK" diye bide 17:00'de " NORMAL ÜCRETLENDİRME OLACAK " diye. Sıkıntınız olmasın bu konuda . Tecrübelerinizi burada bekliyoruz. Saat yaklaşıyor mesela bugün için 1 saat içinde bu konuyu okuyan aveaiçi sınırsız tarife sahipleri çok şanslı!:oke:

paradox1026

paradox1026

Üye
tarifeyi suistimal etmemek lazım

cadimm

cadimm

Üye
Güzelmiş ya :D

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Avea kullanıyorum. Turkcell yeterince konuşturuyor zaten. Çağını yakalamak gerekmiyor. Bende vodafonenin bir açığını yakalamıştım. Ve 0 kontörle 140 kontorluk internet keyfi yaşadım. Fakat sonra borçlu duruma düştüm, bende hattımı turkcelle taşıdım.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:ehe çok iyi ama avea kullanmıyorum

erfc20

erfc20

Üye
aksam 4.59te baslayıp sabah 4.59a kadar açık kalsa bile kontor gitmiyormu :D

babaannen

Üye
Gitmiyor arkadaşım. Ama iyice zurnanın zırt dediği yere kadar getirmeyin 16:59 diye... Sonra ayarlayamazsınız zamanını , 5 dak önce olması iyidir.16:55'te arayın arkanıza bakmayın. Ama genelde avea kaynaklı kesintiler oluyo ona da yapıcak bişi yok..:oke:

--------------- Ekleme ---------------

:oke:Bildiğiniz gibi aveanın sınırsız aveaiçi tarifesi var . Ancak eğer AVea hattınız kesilmezse konuşurken ve 1 kişiyle de olsa ben 12 saat daha konuşurum derseniz işte yöntem!:oke:

cannnnner

cannnnner

Üye
avea hattım kapalıydı ama artık açmayı düşünüyorum süper yha

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
İyi Yakalamışsın Ama Koca Avea Bunun Farkındadır Mutlaka..
Yoksa Öyle Gelişigüzel Ayarlamazlar Tarifeyi..

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
ee arkadaşlar çok saçma bi mantık... ona bakılırsa sabah 4.58 de arasan akşam 5'e kadar konuşsan kontörün gidecek :):)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Buyrun Bakalım.. :ehe

erfc20

erfc20

Üye
bence bunu biri denemeli ama 1 kontoru olan biri denemeli :D

babaannen

Üye
Aktarayım tecrübemi, bugün mesela 16:57 de arama yaptım ve 19:15te kapattım. Sonuç: 0 kontör eksildi... Sorun yok arkadaşlar.:oke:

es_emre26

es_emre26

Üye
Süper bir tarifeymiş :)

Böyle açıkları bütün operatörlerden bekliyoruz...

Takipçi Satın Al

Üst Alt