Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Avea'nın Acığıı :)
Sponsorlu Bağlantılar
NeWooo
Üye
Konu Sahibi
Avea'nın Acığıı :)
Arkadaslar Bildiginiz Gibi Sabah 5ten Aksam 5'e Kadar Konusmak 1 Ay Boyunca Bedava 55 Kontur Karsılıgında...
Şimdi Gelelim Acıgaa...
Saat 16:58'de Avealı Bir Arkadasınızı Arayın Ve Teli Kapatmadan İstediginiz Kadar Konusun Kont
Gitmiyo Hos Sohbetler
paradox1026
Üye
ciddi olamazsın
--------------- Ekleme ---------------
giderse sen yollucakmısın kontoru
babaannen
Üye
Aynen, ben de çok ama çok ciddiyim. Aveanın kesintisi olmazsa siz de kapatmazsanız kapanmıyor. Bu fırsatı kaçırmayın arkadaşlar.
Herkese Duyurulur!
imece iletişim
Üye
bence olabilir amma kapnırsa acmayın o zaman köntör düşer bence bu normaldir yani 16 58 de başlayıp 23 59 e kadar surebilir.köntör düşümü yaşanmaz cünkü o saatte bedava oldugundan..
babaannen
Üye
Kesinlikle kontör düşmüyor, ya avea uyanırsa diye düşünmeyin çünkü turkcell gibi konuşmaların ücretlendirmesi için belli sıklıklarda sinyal göndermiyor. Sadece sabah 5te gönderiyor "BEDAVA OLACAK" diye bide 17:00'de " NORMAL ÜCRETLENDİRME OLACAK " diye. Sıkıntınız olmasın bu konuda . Tecrübelerinizi burada bekliyoruz. Saat yaklaşıyor mesela bugün için 1 saat içinde bu konuyu okuyan aveaiçi sınırsız tarife sahipleri çok şanslı!
paradox1026
Üye
tarifeyi suistimal etmemek lazım
cadimm
Üye
Güzelmiş ya
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Avea kullanıyorum. Turkcell yeterince konuşturuyor zaten. Çağını yakalamak gerekmiyor. Bende vodafonenin bir açığını yakalamıştım. Ve 0 kontörle 140 kontorluk internet keyfi yaşadım. Fakat sonra borçlu duruma düştüm, bende hattımı turkcelle taşıdım.
-YARINIYOK-
Üye
çok iyi ama avea kullanmıyorum
erfc20
Üye
aksam 4.59te baslayıp sabah 4.59a kadar açık kalsa bile kontor gitmiyormu
Gitmiyor arkadaşım. Ama iyice zurnanın zırt dediği yere kadar getirmeyin 16:59 diye... Sonra ayarlayamazsınız zamanını , 5 dak önce olması iyidir.16:55'te arayın arkanıza bakmayın. Ama genelde avea kaynaklı kesintiler oluyo ona da yapıcak bişi yok..
--------------- Ekleme ---------------
Bildiğiniz gibi aveanın sınırsız aveaiçi tarifesi var . Ancak eğer AVea hattınız kesilmezse konuşurken ve 1 kişiyle de olsa ben 12 saat daha konuşurum derseniz işte yöntem!
cannnnner
Üye
avea hattım kapalıydı ama artık açmayı düşünüyorum süper yha
Mustafa Furkan
Üye
İyi Yakalamışsın Ama Koca Avea Bunun Farkındadır Mutlaka..
Yoksa Öyle Gelişigüzel Ayarlamazlar Tarifeyi..
anilakarsu93
Üye
ee arkadaşlar çok saçma bi mantık... ona bakılırsa sabah 4.58 de arasan akşam 5'e kadar konuşsan kontörün gidecek
Mustafa Furkan
Üye
Buyrun Bakalım..
erfc20
Üye
bence bunu biri denemeli ama 1 kontoru olan biri denemeli