• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Avea'lılara İnternet Paketleri: Günlük, Haftalık ve Aylık 100 Megabayt İnternet!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Avea'lılara İnternet Paketleri: Günlük, Haftalık ve Aylık 100 Megabayt İnternet!
Avea’nın tüm faturalı ve faturasız bireysel aboneleri için hazırladığı mobil internet paketleri yenilenerek daha avantajlı bir hale getirildi. Facebook’a sunduğu ücretsiz erişim olanağı ile birlikte bir hafta içerisinde %20’ye varan kullanıcı artışına ve %50’ye varan kullanım artışı yaşayan Avea, aboneler internete bağlanmak için kullandıkları cihazlara ihtiyaç duydukları süreyi günlük, haftalık ya da aylık olarak belirleyecek.

( Avea'lılara yeni bir müjde daha! )
:: Mobil İnternet

Avea’lılar cepten mobil internete bağlandıkları taktirde; günde 1.5 Türk Lirasına, haftada 5 Türk Lirasına, ayda ise 8 Türk Lirasına 100 Megabayt internet paketinin sahibi olacaklar. Avea’nın çok kısa bir süreç içerisinde, daha avantajlı internet paketleriyle tekrar karşımızda olması bekleniliyor.

:: Bilgisayarlara İnternet

Bilgisayardan internet için ise Günlük Internet Paketi'ne günde 9 TL'ye, Haftalık İnternet Paketi'ne haftada 19 TL'ye, Aylık Internet Paketi'ne de ayda sadece 29 TL'ye kayıt olarak tercih ettiği süreye göre 1 GB internet kullanabiliyor. Üstelik, paket aşım ücreti de MB başına sadece 5 kuruş.

♥SE®ENITY♥™

Üye
hala vodafone gerisinde.Ancak bu hali ile bile Turkcell den çok daha iyi.Bakalım şimdi indirime gidecek mi türkcell?

OğuzcanAbi

Üye
vodofone en iyisi

begacce

begacce

Üye
bencede vodafone en iyisi avea nede olsa türktelekomun yapabileceğinin en iyisini yapmıştır dahada ileri gidemez bence

haltie

haltie

Üye
çok daha aşağılara çekmeleri lazım

ภคŦเz

ภคŦเz

Üye
ben kullanıyorum aylık 8TL 100mb
25 Haziranda biticek ve daha 50mb kullandım :ehe

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
genç tarife ile 4 lira aylık 100 MB haberi olmayan arkadaşlara duyurulur... tarifeye geçmek ücretsiz ve ilk ay internet bedavaydı hala ölemi bilmiyorum ama aylık 4 lira

KingSuphi

KingSuphi

Üye
ben kablosuz modemden çekiom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt