Avea'dan Türkiye genelinde 200 bilişim sınıfı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Avea'dan Türkiye genelinde 200 bilişim sınıfı
100 'Bilişim Teknolojisi Sınıfı'nı gençlerin kullanımına sunan Avea, önümüzdeki iki yıl içinde Türkiye'nin çeşitli illerindeki okullarda açacağı 100 sınıf ile Türkiye'ye AB standartlarına uyumlu 200 sınıf kazandıracak

2005-2006 eğitim döneminde hayata geçen 'Avea Bilişim Teknolojileri Sınıfları' projesi çerçevesinde ilk yıl 50 okula, 2006-2007 eğitim yılı içerisinde ise 50 okula daha bilgisayar sınıfı kuruldu. Böylece yurt genelinde MEB tarafından belirlenen 100 okulda 2100 adet bilgisayar tüm gerekli donanımıyla birlikte hizmete sunuldu. 9 Temmuz 2007 Pazartesi günü Milli Eğitim Bakanlığı ile bu projenin devamı niteliğinde imzalanan yeni protokol çerçevesinde Avea, sınıflarının hepsine AB standartlarına uygun olarak akıllı tahta, projeksiyon ve ekipmanları yerleştirererek öğrencilerin hizmetine sunacak. Böylece önümüzdeki iki yıl dahil olmak üzere bu işbirliği sayesinde Türkiye genelinde toplam 200 adet Avea bilişim teknolojileri sınıfı ve 4200 adet bilgisayar gençlerin kullanımına sunulmuş olacak.
Avea'nın sosyal sorumluluk çalışması dahilinde olan 'Avea Bilişim Teknolojileri Sınıfları' Türk gençlerine yatırım yaparak onları dünya ile aynı teknoloji seviyesine getirme ve bilgisayar okuryazarlığına katkıda bulunma amacını taşıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt