Avea'dan Tümİş Tarifesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Avea'dan Tümİş Tarifesi
Avea’nın Tümİş tarifesi ile şirketler, hem kendi hatları arasında hem de Avea kullanan tüm şirketler ile ücretsiz konuşuyorlar. Üstelik diğer tüm yönleri de sadece 24,5 Ykr’ye arıyorlar

Avea’nın 'Tümİş' ve 'Tümİş+' tarifeleri sayesinde aboneler uygun fiyata konuşma fırsatını elde ederken, kazandıkları hediye dakikalarla sadece kendi şirketlerindeki hatlarla değil, Avea'nın şirket hatlarını kullanan tedarikçileriyle, müşterileriyle ve iş ortaklarıyla da ayda 1200 dakikaya kadar ücretsiz konuşuyorlar.

Tümİş Tarifesi: sabit ücret 12 YTL, hediye dakika süresi 500 dakika
Tümİş+ Tarifesi: sabit ücret 17 YTL, hediye dakika süresi 1200 dakika
Her iki tarifede de tüm yönleri aramanın dakikası ise 24,5 Ykr.
Fiyatlara KDV dahil, ÖİV hariçtir.

SLMLAR

SLMLAR

Üye
EVET YENİ ÇIKMIŞ AVEADA ÇALIŞIYORM DA EZBERLEMEMLAZM:ehe

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
aveda çalışıyorsun ve yeni çıktığını maxiden mi öğrendin :ehe

sonbela

sonbela

Üye
way be avae demek calışanlarına bile haber vermiyo tarife cıktıgında :D

moonfaceman

Üye
paylaşım için tesekkurler...

fatal19ty

fatal19ty

Üye
avea bitti ya gözümde kazıkçı çok ben aveayı desteklemiyom ne çekiyo nede konuşulabiliyo boşuna tarife çıkartı yazık aveaya ama çalışmalarında başrı diliyom iyi çalışmalılar yatırımlarına biraz para harcalamalılar kullanış olrak da iyi olmalılar iyi çalışmalar dileğiyleee dedim ve bitiitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sonbela

sonbela

Üye
avea bitti ya gözümde kazıkçı çok ben aveayı desteklemiyom ne çekiyo nede konuşulabiliyo boşuna tarife çıkartı yazık aveaya ama çalışmalarında başrı diliyom iyi çalışmalılar yatırımlarına biraz para harcalamalılar kullanış olrak da iyi olmalılar iyi çalışmalar dileğiyleee dedim ve bitiitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:alkis:alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt