aveadan kontör kazanma yöntemi

Sponsorlu Bağlantılar

eemir99

eemir99

Üye
    Konu Sahibi
aveadan kontör kazanma yöntemi
Aveayı araştırdım ve şu sonuçları buldumhattınızın iptal olmasına yakın telefonunuzu hep açık tutun neden derseniz 100 kontör yükle anında her yöne 100 kontör kazan mesajı gelcekde ondan ve ben kontör yüklemiorum ve hep kazanıorum Unuttma hattının iptal olmasına yakın mesaj %100 gelcek ve yükle 1 gün sonra hattına yüklenecek güle güle kullan kontör yüklee

• Beğen
Tepkiler: Emir ve hasan192

smtdursun

Üye
bu zaten her hatta var kapanmaya yakın yapıyolar

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Bu bir açık değildir. Açık olarak algılamayınız.

Hellboy®

Hellboy®

Üye
şimdi 3. ayın sounda bana bu msj gelcek ve ben o gun knt yukleyınce 100 knt her yone kazanacam yanı ?? oyleyse cok ıyı

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
şimdi 3. ayın sounda bana bu msj gelcek ve ben o gun knt yukleyınce 100 knt her yone kazanacam yanı ?? oyleyse cok ıyı

Bu mesajın gelmesi için illaki 3 ayı beklemenize gerek yok. Bu mesaj her kişiye ayrı gönderiliyor. Yaklışık 25 gün önce kontör yüklediğim Avea hattıma dahi mesaj geldi.

Mesaj içeriği: 100 Kontor Avea'dan hediye! Dilediğiniz miktarda kontor yukleyin,HERYONE 100 hediye kontoru 18Subat'ta kullanmaya baslayin.Son katilim:16 Subat 2009.Bilgi:500

Arkadaş 3 ay geçince geliyor yazmış ama dediğim gibi 3 ay ya da farklı bir süresi yok. Mesaj her an gelebilir. Bir arkadaşıma bu mesaj tarzında 300 kontör hediye edilmişti.

Bilgilerinize sunulur.

eemir99

eemir99

Üye
    Konu Sahibi
inanılmaz gibi ama gerçek aveanın bir müşterisi serveti gibi ona 100 deil 1000leri feda edior İnanmayanlar için diyim deneyin ve görün :)

imece iletişim

imece iletişim

Üye
:=)

eemir99

eemir99

Üye
    Konu Sahibi
inanmayanlar deneye bilir

Hellboy®

Hellboy®

Üye
bana gelmedi daha ama inş gelir :)

eemir99

eemir99

Üye
    Konu Sahibi
inşallah :D

metboy38

metboy38

Üye
o var kardes 3 ay yüklemedim yüz geldi

erfc20

erfc20

Üye
bana bi 50 gelmisti 100 gelmedi yaw

KarakayA67

yüklüioz ama gelmıo :D

KuZu67

KuZu67

Üye
efet arkadaslar haklı bana geldı once bır kac gun mesaj gelıor yada seslı mesaj gelıor arıyorlar telesekreter cıkıyor sadece sıze ozel dıye hemen kontor yuklersenız 100 kontor hedıye gelecek dıyor bende yukledım ve 100 kontor geldı hehehe :D:D:D

newrophat

Üye
avea kullanıcısı olmama ragmen artık saçmalıklarından bıktım usandım . kimse bana çok büyük kurumsal bi şirket oldugunu sawunmasın . awea batık bankalar mantıgıyla çalışmaya dewam ettikce benim gibi onlarcasını kaybet üzeredir ...

Larock

Larock

Üye
bana da öyle bi sesli mesaj gelmişti bi ara..

emreartuc

emreartuc

Üye
bencede bu açık falan deil. bana da yapıyo 50 yukle diyo 100 werem diyo. sonra werişiyoz xD

jerouge

Üye
avea yediye kontör verir ama almaya geldimi 3-4 katını haberiniz olmadan almasını da bilir. ben bıktım...

protonox

protonox

Üye
evet eet ben denedim olmustu hatta bana 2008 yılının sonuna kadar her ay 100 kontür yüklesen 100 kontür geliordu..

tufanx3

tufanx3

Üye
bende neden olmuyo:(