aveadan kazık

Sponsorlu Bağlantılar

ertasxx

Üye
    Konu Sahibi
aveadan kazık
Evet arkadaşlar bu satırları sinirlli ve kızgın olarak yazmaktayım.Numaramla avea ya geçtim ve bugün 100 kontör yükledim ve kampanyalardan yararlanayım dedim.Yükler yüklemez 300 dakika bedava ve müzik indir den 60 gün sınırsız müzik indirebilirsiniz mesajları yağdı...Sevinçden bir an önce eve gidip birkaç müzik indireyim dedim.(demez olaydım)Neyse eve geldim ve inanın 4 adet parça indirdim(avea nın sitesinden).Televizyona daldım.5 dk sonra ooo ne mesaj geldi ve kalan kontür 0 bir an önce yükleyinn..tabi kontür 0 olunca kalan 2 saat 55 dk konuşma hakkınıda kullanamıyorsunuz..peki o mesajlar neden yağıyor wap müzük indir wap müzik indir .beleş.YALANNNN.Müşteri hizmetlerini aradım günlük 5 mb müzik indir den parçalar bedava deyip durdu o zaman 100 kontür nereye gitti dedim wap da dolaşırken 5 mb yi geçmişinizdir dedi.yuhhhhhh sadece avea nın wap adresine girip müzik indir kısmına gidene kadar eğer 500 mb harcıyosak doğru...

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff

pntrk

Üye
tıpatıp aynısı 2 ay önce de bende olmuştu.müşteri hizmetlerini aradığımda hepsi kayıt altına alınıyor isterseniz mahkemeye başvurabilirsiniz demişlerdi.sağlık olsun.bende tam 350 kontör gitmişti

solgun50

solgun50

Üye
ya arkadaşlar sizleride anlamak mümkün değil internetiniz cepten şarkı felan bunlar hikaye uğraşmayın hattınızı da kapttırın bakın nasıl veriyorlar o kontörleri görceksiniz...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
hattımı kapattırmak istiyorum de boşu boşuna kontrmü yediniz turkcele geçicem de bak nsl veriyorlar kontrünü hepsi aynı bunların yaaa; tekel ya turkcel,avea,vadofon başka hat yok ,
elimiz mahkum sözde ama deil hakkını arıyacaksın oky

hayakusi

Üye
Avea iyice sapıttı. Sürekli bu da var, şu da var diye kampanyayapıyoo, ama daha kendi abonesini konuşturamıyo. Bi de zarar edecek iyice, baz istasyonuna harcayacak parası filan da olmayacak. Vodafone da avea da gidici bence. Kalite olayı ayrı bişey abi.

lovelyx

Üye
yani anlamıorum k.bakmayn da siz de safsınız heralde artık her telefonun usb kablosu war internetten indir bilgisayara at yani cok mu zor niye telefondan indiriyosunuz hem uzun sürüyo hem de riskli ve saçma

kadersiz02

Üye
dogru vaLLa aynısı bana oLdu Turkcell den avea ya geçti 150 KOntur yukLedim bedava muzik inderebiLirsiniz 60 gunde 5 mb hakkınız var bende girdim 1 müzik indirdim sonra üstüne msj geLdi konturunuz kısa süre içinde bitecektir kontur yukLeyin ben konture bi baktım 0 cok sinirLendim sonra daha intenete girmedim

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Herzaman söylerim ...Bişeye para verince adam gibi adam bişey oluyor ...Bedava bişeyin her zaman bi bozuk yolu çıkıyor...Bu arada geçmiş olsun..

eemir99

eemir99

Üye
Türkcelle geçen kazanıor geç ve kazan Tükcel gibi hiç bir şey olamaz

erfc20

erfc20

Üye
geri gelmistir o kontorler simdi

morfrap

morfrap

Üye
Turkcell haksız yere giden 5 kontörümün yerine 25 kontör wermişti bana.
Bu da TURKCELL farkı. Diğerleri tozuna bile ulaşamaz.

c4mb4zz

Üye
alayı sahtekar bunların :D

sgenc4

Üye
arkadaslar aveadan bıktım avea faturalı hat kullanıyorum yurtdışını arıyordum ara sıra tüm dünya paketine abone oldum aramanın dakikası 300 ykr diyorlardı bende rahat rahat konusuyordum bazen arayınca ulasamadıgım zaman telesekreter devreye giriyor ve bende kapatıyordum ve 2 saniye uzunlugu gecmiyordu ve bunun ücretlendirmesi de 211 kurus müşteri hizmetlerini aradım bana telesekreterden kaynaklandıgını bende dakikası 300 kurus degilmi ben telesekretere not bırakmaya calıssaydım ne olacaktı ki kaldıki telesekreterle konusmak istiyorum belki dedim bana kem küm ettiler dilekce milekçe sonuç olarak 150 ytl yi ödedim çok saçma bir oparatör kısacası ve bir salaklıkları da ha anlatmakla bitmez ya ...arkadasım yurtdısından beni ararken diger oparatörlerde problem yok avea hattımı(artık yok tabi) aradıgı zaman 90 senti gidiyormus kafadan telefonu acar acmaz bende aradım aveayı hattımla ilgili bir broblem var dedim bana o adam arasın bizi sen neden arıyorsun demezlermi kardesim adam türkçe bilmiyor almanca bileniniz varmı dedim yine kem küm çıldırmamak için telefonu kapadım .........

kutalmis

Üye
Müşteri temsilcilerine ısrar edin, verirler geri. Benim arkadaşlarım müşteri temsilcileriyle çözdüler bu durumları. Bi de bazen sen farketmesen de wapta bağlı kalıyosun şarkı indirdikten sonra, sürekli paket gönderimi alımı olunca şişiyo wap kullanımı.

TSerkan61

Üye
Cepten müzik mi indirmek istiyosunuz a girin indirin. Tabiki internetinizin sınırsız olması lazım.

serdarski

Üye
Evet arkadaşlar bu satırları sinirlli ve kızgın olarak yazmaktayım.Numaramla avea ya geçtim ve bugün 100 kontör yükledim ve kampanyalardan yararlanayım dedim.Yükler yüklemez 300 dakika bedava ve müzik indir den 60 gün sınırsız müzik indirebilirsiniz mesajları yağdı...Sevinçden bir an önce eve gidip birkaç müzik indireyim dedim.(demez olaydım)Neyse eve geldim ve inanın 4 adet parça indirdim(avea nın sitesinden).Televizyona daldım.5 dk sonra ooo ne mesaj geldi ve kalan kontür 0 bir an önce yükleyinn..tabi kontür 0 olunca kalan 2 saat 55 dk konuşma hakkınıda kullanamıyorsunuz..peki o mesajlar neden yağıyor wap müzük indir wap müzik indir .beleş.YALANNNN.Müşteri hizmetlerini aradım günlük 5 mb müzik indir den parçalar bedava deyip durdu o zaman 100 kontür nereye gitti dedim wap da dolaşırken 5 mb yi geçmişinizdir dedi.yuhhhhhh sadece avea nın wap adresine girip müzik indir kısmına gidene kadar eğer 500 mb harcıyosak doğru...

Yaw arkadaşlar,

sizi hiç anlamıyorum. çünkü sınırsız adsl varken, bu sınırsız adsl'yi kullanmak varken neden cep telefonundan internete girip bu aldatmacalara kanarsınız?

Avea Turkcell ve Vodafone kullananlar için sorarım sorularımı.

ressamhsyn

Üye
türkcell den avea ya geçtim arkadaşlar ilk faturada kullanmadığım internete 172 tl fatura geldi itiraz ettim kabul etmediler dikkat edin ben kazıklandım sizinde başınıza gelmesin herkeze saygılar

ACROPHO3i4

ACROPHO3i4

Üye
Sistemsel hatası vardır bun bızzat dılekce ıle avea merkeze ıletırsenız yardımcı olacaklardır...

Takipçi Satın Al

Üst Alt