• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Avea'dan; Fenercell, GSMobile, KARTALCELL ve TrabzonCell Taraftalarına Özel 3G Modemler!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Avea'dan; Fenercell, GSMobile, KARTALCELL ve TrabzonCell Taraftalarına Özel 3G Modemler!
Avea’nın taraftar platformu; Fenercell, GSMobile, KARTALCELL ve TrabzonCell hizmetleri için taraftarlara özel tasarlanan mobil modemler satışa sunuldu. Bu modemler aracılığıyla dizüstü bilgisayarınızda veya masaüstü bilgisayarınızda internete, 3G hızındaki mobil internet ile bağlanmanız mümkün kılınıyor.

( Avea'dan aboneleri 10 Türk Lirası Kazanma Şansı! )

Oldukça kolay bir bağlantı olanağı sunan 3G modemler, 12 aylık bir kontrat imzalandığı takdirde 1 Gigabyte, 2 Gigabyte, 4 Gigabyte ve 6 Gigabyte kapasiteli internet paketlerine abone olunduğu zaman kullanıcılara hediye edilebiliyor. Ayrıca 12 ay boyunca kontrat imzalayan kullanıcılar; 12 ay boyunca her ay 10 saatlik kullanım limitine sahip olan TTNet Wi-Fi koduna, hangi takımının modemini aldıysanız o takımın Türkiye Futbol Kupası, Avrupa Futbol Kupası ve 1. Lig karşılaşmalarında, rakip takıma attığı her bir gol için, 1 ay boyunca geçerli olacak 100 Megabayt ücretsiz mobil internet kazanma şansı yakalıyor. Ayrıca Kulüp markalı Mobil Modem kullanıcılarına internette doya doya futbol oynamaları için ayrıca 1 aylık I Can Football PRO üyeliği de hediye ediliyor.

eyupa

Üye
en çokta galatasaray a yakışmış, bu ts yenilgisi ardından yüzümüzde bir gülümseme belirdi. tabi kartal da 190'3 ü daha iyi kullanabilmeliydi.

lazo611

lazo611

Üye
Ben bir Trabzonspor'lu olarak en çok Beşiktaşın modemi beğendim sade ve şık...

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
Trabzon olan superrr....................

61semih

61semih

Üye
:) bizi büyük takım saymıyanlara kapak olsun ne diyim 61:oke:

Ahmetbolat

Ahmetbolat

Üye
tasarımlara laf yok güzel olmuş fakat ben şahsen avea'nın internet kalitesini begenen biri degilim :) mecburen turkcell'e geri döndüm

'Davut

'Davut

Üye
Renklamı Güzel olmuşda...Bunlarla bağlacam derken verem olunur:D

lazo611

lazo611

Üye
Hatla birlikte modemide türkcell'e geçirebilsek keşke... :D

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
Hatla birlikte modemide türkcell'e geçirebilsek keşke... :D
onda ne var omedemın ıcınde sım kart var sadece yazılımla modem oluyor ıcını ac ve sım kartı tykcell yap okadar

arslansem

arslansem

Üye
Reklamları çok komik ya :ehe Luganoyu rezil ediyorlar :kop:

lazo611

lazo611

Üye
onda ne var omedemın ıcınde sım kart var sadece yazılımla modem oluyor ıcını ac ve sım kartı tykcell yap okadar

:D aaaa gerçekten olurmu öyle hiç kullanmadım abi 3g modem ondan öyle dedim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt