avea&trcll kapışması...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
avea&trcll kapışması...
turkcelin 35 lik tarifesine akın akın insanlar geçiyor aveanın sınırsızoda iiii ama az konuşanlar için bir tarifesi yok böyle giderse trcll yakında 40 milyon abone olursa şaşmayın acilen aveanın atağa kalkması gerek...

Doğan

Üye
bencede avea hemen yeni bir kampanya düzenlemeli yoksa baya bi müşteri kaybedecek

ilo53

ilo53

Üye
bencede gusel bir kampnya yapmali

solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
ya trcll extra pazar tıklım tıklım...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Iyi iyi. Rekabet güzel şeydir.

solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
umarım aveadan devanı beklioz...

thuglife

thuglife

Üye
Daha öncede söylediğim gibi avea ve vodafon'un türkselle rekabet edebilmesi için,kampanyaların yanısıra alt yapılarını komple yenilemesi lazım.

solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
turkcelin altyapısı iii vfone idare eder lakin avea sırf plansızlık ve de yetersizlik üzerine...

paradox1026

paradox1026

Üye
Vodafone Sen Uyu bu millet seni bu pazardan silmezse bende paradox değilim:D

solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
ewet vfone bu gidişle fnished...

scoorpion27

Üye
ben avea kullanıyorum
turkcell hat alacam

kralal

Üye
vodafone kimse bişey yapamaz :) turkcellden bile köklü bi şirket :) vodafone avea gibi yapmayıp bi anda parlayacak ;) alt yapısını güçlendiriyor zira avea gibi :) 13-15 milyon kişiye eften püften hizmet vermektense bir iki yıl sonra 25 milyon kişiye adam akıllı hizmet verecek :)

Lion Heart

Lion Heart

Üye
kralal vodafone kaç yıldır türkiye piyasasında ve vodafone bugüne kadar türkiye de neyi başarabilmiş turkcell ve aveadan farklı olarak. avea aşırı kar eden bir kurum değil. 2007ye kadar zarar ede ede büyüdü türk telekomun desteklemesiyle diye biliyorum. Vodafone dünya genelinde mükemmel bir operatör ancak her pazarda yani ülkede başarılı olabilir diye bişey yok. Ayrıca vodafone ilk tr ye geldiğinde turkcell genel müdürü biz dersimize iyi çalıştık ve vodafoneun da başarısız olduğu pazarlar var ve onların zayıf noktalarını iyi biliyoruz demişti. ayrıca vodafone bu ülkeye geldiği zaaman insanlara pislik muamelesi yaptı. o zamanki ceosu atilla vitai miydi neydi, açıklama yapmıştı. bedava telefon diye bişey yok, tr ye gelmemiz telefon vereceğimiz anlamına gelmiyor diye.

a ve a ise (ki bana göre hala o bir aysel) sınırsız tarife yapıpta yok 10000 dk veriyoruz diye daha 4000 dk ya kimse ulaşamıyorsa ciddi bir sorun vardır ortada. turkcell hiç değilse 1200dk veriyoruz diyor ve gerçekten öyle yapıyor. Ayrıca Turkcell'in kalitesi var.

not: bu arada bende hatları kontör kazanma veya ticari kullanım için kullananları esefle kınıyorum. sonuçta acil bir durum olduğunda polise itfaiyeye ve hızır acile insanların ulaşamama durumu varsa eğer hiçbir ticari kazancın insan hayatından daha üstün olmadığını hatırlatmak isterim.

vodafoneun böyle olması, aveanın ise altyapısının gerçekten yetersiz olması ve turkcellin tüm bu şartlarda kendisinden beklenmeyecek şekilde ucuz ve iyi bir kampanya yapması ve diğer iki operatöre kıyasla çok iyi olan altyapısı nedeniyle böyle bir ortamda turkcelli tek geçerim.

solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
lion tebrikler dostum aynen katılıyorum...

metboy38

metboy38

Üye
vadovon kaullandım kont kalmadı yedi hergün beş tene müşteri hizmetlerini aradı neye üye olmusum bulamadım iptal edin dedim edemediler en sonunda çözümü buldum hat logar kapanın altında

colaturka14

Üye
ben de aveadan türkcell kamuya geçmeyi düşünüyorum ama kararsızım!!

ultraadrenalin

ultraadrenalin

Üye
bence şu anda en suskun avea kaldı..

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Valla numarayı taşıdım aveaya.Verdikleri hediyelere rağmen iyimi oldu kötümü oldu bilmiyorum hala içim acıyor ya giden Turkcell kalitesine.Gerçi avea konuşma bakımından tek geçerim.Veriyorsun 50 kontorü 1 ay sabah-akşam 5 bedava kızla konuş doya doya :ehe

nevaeh

Üye
aynen aveadan atak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt