avea tarife rezaleti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibokaradas

Üye
    Konu Sahibi
avea tarife rezaleti
merhaba geçen ay aveadan cihaz kampanyasından nokia 500 telefon aldım.Cihazın ücreti 17tlx24ay idi.Cihazı aldığımda müşteri hizmetlerini arayıp her ay toplam ne kadar fatura ödeyecem diye sorduğumda bana kendi tarifenizden faydalanıp 27+17 ödeyeceksiniz dediler.Bu ay faturam 62 tl geldi.Arayıp müşteri hizmetlerine sebebini sorduğumda tarifemdeki indirimin sona erdiğini ve yeniletemeyeceğimi ve başka tarifeyede geçemeyeceğimi söylediler.Hattımı iptal ettirip telefonun parasını peşin vermek istedim.Tehdit eder gibi telefonun parasının iki katını ve bugüne kadar aldığım bütün indirimleri vermemi istediler.Bu yazıyı buraya yazarak belki elime hiçbir şey geçmeyecek ama aveanın yaptığı bu rezilliği herkesin bilmesini istiyorum...

yaren_dede

yaren_dede

Üye
hangi tarifedesinki tarifen sona erdi, zaten bir tarifeye abone olarak telefon kampanyasına katılmadınmı

Hukuk61

Hukuk61

Üye
merhaba geçen ay aveadan cihaz kampanyasından nokia 500 telefon aldım.Cihazın ücreti 17tlx24ay idi.Cihazı aldığımda müşteri hizmetlerini arayıp her ay toplam ne kadar fatura ödeyecem diye sorduğumda bana kendi tarifenizden faydalanıp 27+17 ödeyeceksiniz dediler.Bu ay faturam 62 tl geldi.Arayıp müşteri hizmetlerine sebebini sorduğumda tarifemdeki indirimin sona erdiğini ve yeniletemeyeceğimi ve başka tarifeyede geçemeyeceğimi söylediler.Hattımı iptal ettirip telefonun parasını peşin vermek istedim.Tehdit eder gibi telefonun parasının iki katını ve bugüne kadar aldığım bütün indirimleri vermemi istediler.Bu yazıyı buraya yazarak belki elime hiçbir şey geçmeyecek ama aveanın yaptığı bu rezilliği herkesin bilmesini istiyorum...

hic dert etme yardimci olucam sana bu konuda,dedigin gibiyse zararini söke söke aliriz... yarin ogleden sonra girebilirim ancak nete sozlesme ve kampanya detaylarini iletirsen konuya daha vakif olabilirim...saygilar

webtasarim31

Üye
111

ibokaradas

Üye
    Konu Sahibi

hic dert etme yardimci olucam sana bu konuda,dedigin gibiyse zararini söke söke aliriz... yarin ogleden sonra girebilirim ancak nete sozlesme ve kampanya detaylarini iletirsen konuya daha vakif olabilirim...saygilar

Hocam ne tür bilgiler istiyorsunuz anlayamadım?

Hukuk61

Hukuk61

Üye
kampanyada taahhut sözlesmendeki tarihin disinda sana fatura cikaramazlar.cikarirsalar pasa pasa aliriz o bedeli.senin itirazn bu bedele anladigm kadaryla?

Malamadrı

Malamadrı

Üye
aveadan da bu beklenir gerçi tüm operatörler aç köpek olmuş bir sevapkar insan çıksa da bir operatör çıkarsa herkes sadece ona geçse vodafone turkcell avea hepsi perişan olsa ne güzel olur son zamanlar da bimcell çıktı alt yapısını değiştikten sonra inşallah güzel kampanyalar düzenler herkes ona geçer böylece geriye kalanlar düşünsün (turkcell vodafone ve avea ) :vur

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
aga kullanmayın avea valla bende pişman oldum faturalı hattımın faturası her ay artıyo anasını satayım.!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt