Avea TAraftar Hatları 9 Tl'lik tarife Lütfen Yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

sercan061903

Üye
    Konu Sahibi
Avea TAraftar Hatları 9 Tl'lik tarife Lütfen Yardım..
Arkadaşlar ben şu aveanın taraftar hatlarında tarife içi sınırsız diğer yönlere 120 dakika hediye olan 9TL'lik tarifeye geçmek istiyorum ama bugüne kadar hiç faturalı hat kullanmadım bu tarifeye geçen biri var mı ilk geçtiğim için açılış ücreti cart ücreti deyip fatura kabarık gelmesin :allalla: ? birde faturalı olduğu için hattı açarken kimlik fotokopisi yanında başka ne isterler yardımcı olursanız sevinirim..

selmangulec

selmangulec

Üye
faturalı hat açılırken sabit bir fatura isteyecekler. (doğalgaz , su , elektrik, turktelekom) gsm faturaları ,kredi kart ekstre belgelerden son 2 aya ait bir fatura isteyecekler. bunlardan başka araç ruhsatı , yerleşim belgesi de olur deniyor ama bu sefer bayi bilmediği için her şeyi, kıllık yapıp senin hattını açtırmanda sorun yaşatırlar. bu durumları çok yaşadım. (bazılarının ödendi makbuzları da oluyor adres yazıyor ise ) birde vergileri alacaklar faturalı açtırdığın için, sabit ücrette gelebilir mi bilmiyorum iyi araştır.

saygılar..
selman

admiral23

admiral23

Üye
Faturalı hat vergileri
Faturalı hatlar için TGM, KDV, Damga Pulu ve Özel İletişim Vergisi operatörlertarafından devlet adına tahsil edilerek devletin ilgili kurumlarına aktarılmaktadır. Kendi adına yeni hat açtıran aboneler Yeni Tesis Özel İletişim Vergisi ve TGM Ruhsat ücretini öder. Bununla birlikte her ay TGM Kullanım Ücreti ödemektedir.

• Yeni Tesis Özel İletişim Vergisi: 31,78 TL
    Tek seferde veya operatörlerin kampanyalarına göre 12 eşit taksitte alınmaktadır.
  • TGM Ruhsat ücreti : 1,02 TL
    Telsiz Genel Müdürlüğü adına tahsil edilen bu ücret 10 Kasım 2008 tarihinde Resmi Gazete'de yer alan 5809 Sayılı Elektronik Haberleşme Kanunuyla alınmaya başlanmıştır. Aboneliğin ilk yılında her ay alınır. Diğer yıllarda alınmaz.
  • TGM Kullanım Ücreti: 1,02 TL
    Telsiz Genel Müdürlüğü adına alınan bu ücret, 10 Kasım 2008 tarihinde Resmi Gazete'de yer alan 5809 Sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu’yla alınmaya başlanmıştır. Aylık olarak faturanıza yansır. Hattınız açık olduğu sürece her ay ödersiniz.
  • KDV
    Faturanızdaki toplam haberleşme hizmetleri bedeli üzerinden KDV ödersiniz.
  • Özel İletişim Vergisi
    Resmi Gazete'de yayınlanan 4481 sayılı kanunun 8. maddesine göre; cep telefonu işletmecileri tarafından verilen (ön ödemeli kart satışları dahil) tesis, devir, nakil ve haberleşme hizmetleri % 25 oranında Özel İletişim Vergisi'ne tabidir. Söz konusu vergi, faturadaki KDV matrahının yani fatura üzerinde gösterilen KDV, Telsiz Genel Müdürlüğü (TGM), Damga Vergisi hariç tüm kalemlerin %25'ini kapsamaktadır.
9 TL'lik tarifeyi sectiğin zaman 1 yıl boyunca ek olarak 4-5 tl fazla gelir herzaman. yani maximum 14-15 tl ödersin. sonrasında tarifen hala geceerliyse yada değişmezsen 10.02 tl gelir
:oke:
abonelik için gereken evraklar için ise selman arkadaşımız gereken bütün acıklamayı yazmış

61semih

61semih

Üye
Faturalı hat vergileri
Faturalı hatlar için TGM, KDV, Damga Pulu ve Özel İletişim Vergisi operatörlertarafından devlet adına tahsil edilerek devletin ilgili kurumlarına aktarılmaktadır. Kendi adına yeni hat açtıran aboneler Yeni Tesis Özel İletişim Vergisi ve TGM Ruhsat ücretini öder. Bununla birlikte her ay TGM Kullanım Ücreti ödemektedir.

• Yeni Tesis Özel İletişim Vergisi: 31,78 TL
    Tek seferde veya operatörlerin kampanyalarına göre 12 eşit taksitte alınmaktadır.
  • TGM Ruhsat ücreti : 1,02 TL
    Telsiz Genel Müdürlüğü adına tahsil edilen bu ücret 10 Kasım 2008 tarihinde Resmi Gazete'de yer alan 5809 Sayılı Elektronik Haberleşme Kanunuyla alınmaya başlanmıştır. Aboneliğin ilk yılında her ay alınır. Diğer yıllarda alınmaz.
  • TGM Kullanım Ücreti: 1,02 TL
    Telsiz Genel Müdürlüğü adına alınan bu ücret, 10 Kasım 2008 tarihinde Resmi Gazete'de yer alan 5809 Sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu’yla alınmaya başlanmıştır. Aylık olarak faturanıza yansır. Hattınız açık olduğu sürece her ay ödersiniz.
  • KDV
    Faturanızdaki toplam haberleşme hizmetleri bedeli üzerinden KDV ödersiniz.
  • Özel İletişim Vergisi
    Resmi Gazete'de yayınlanan 4481 sayılı kanunun 8. maddesine göre; cep telefonu işletmecileri tarafından verilen (ön ödemeli kart satışları dahil) tesis, devir, nakil ve haberleşme hizmetleri % 25 oranında Özel İletişim Vergisi'ne tabidir. Söz konusu vergi, faturadaki KDV matrahının yani fatura üzerinde gösterilen KDV, Telsiz Genel Müdürlüğü (TGM), Damga Vergisi hariç tüm kalemlerin %25'ini kapsamaktadır.
9 TL'lik tarifeyi sectiğin zaman 1 yıl boyunca ek olarak 4-5 tl fazla gelir herzaman. yani maximum 14-15 tl ödersin. sonrasında tarifen hala geceerliyse yada değişmezsen 10.02 tl gelir
:oke:
abonelik için gereken evraklar için ise selman arkadaşımız gereken bütün acıklamayı yazmış

oyle bır olay yok ben 2 aydır kullanıyorum trabzoncell de bu tarıfeyı aynen 9tl fatura geldı

murat23351

Üye
numara taşıma ile bu tarifeye gelince bu vergiler de işler mi ??? ve bide sadece nufustan alınacak sadece ikamet kağıdı olur mu ?? illede bir doğalgaz telekom su elektirk faturası şart mı ??? bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

bolags

Üye
9 tl vergi dahil fiyat. ben geçirdim 1 aydan fazla sure oldu ilk faturam tam 30 gun olmadıgından 9 tl bile tutmadı :) güzel bir tarife ;) ekstra bir ücreti falan yok ama işlemleri bilmiyorum taşırken ne yapılır. babamın üzerine oldugundan hattı o taşıtmıştı..