avea şikayet

Sponsorlu Bağlantılar

hadernak

Üye
    Konu Sahibi
avea şikayet
turkcell hattımı 08-10-2010 tarihinde avea 19 luk tarifeye tasıdım.bu tarife kapsamında bana her yöne 300 ve hafta sonları avealılarla bedava görüşme imkanı sağlandıgı söylendı.. ama bugun 18-10-2010 tarihinde telefonuma her yöne kapsamındaki 300 dk bitmiştir diye mesaj geldi...oysa ben 300 dk yı 10 günde dolduracak hiç bir görüşme yapmadım...hafta sonu ise tek avea tandıgım birisiyle muhabbet ettım... 10 günde her yöne 300 dk ımın nasıl bittiğini öğrenmek istiyorum...mesaj cep telımde kayıtlı konustuklarımda ortada müşteri hizmetlerinizi aradım ayrıntı istedım söz konusu bi hata varsa düzeltilmesını aksınde yasal haklarıma başvuracagımı bilgilerinize rica ederim..mali müşavir cengiz sürer

• Beğen
Tepkiler: buketcik

aspar12

Üye
benden 7 tl çaldılar . zaten bende olayımı yazdım başlık: bakiye olmasada diye . geçmiş olsun

leventunal

Üye
Reklamlara kanıp ve piyasaya göre ekonomilk olduğunu sanarak avea jet modem aldım.ilk faturam normal geldi.Aynı sürelerde kullanmama rağmen 2. faturam 701 tl.gelince şok oldum. Müşteri hizmetlerine mail atınca kullanım miktarımn 4 gb'yi geçmediği bildirildiHemen taahhütlü bir mektupla.itiraz ettim fakat yasal sürede cevap verilmedi.Sonra defalarca müşter hizmetleriyle görüşmemde itirazınız inceleniyor cevapları aldım.Bir süre sonra cep telefonuma gelen mesajda faturamın düzeltileceği ve tarafıma bildirileceği mesajı gönderildi.Fakat bildirim falan olmadı.AVEA FATURALARI ESKİ BAKKAL VERESİYE DEFTERLERİ GİBİ KAFADAN YAZMAKTADIR.Hukuk uzmanları ve müşteri hizmetler benzer olaylarda hukusal ortamı oluşturmak için i itiraz vb... gibi konularda cevap verme sürelerini bekleterek haklı konuma geçmeye çalışmaktadırlar.Tüm tüketicilere duyururum AVEA KAFADAN YAZDIĞI FATURALARLA HERKESİ MAĞDUR ETMEKTEDİR

kemal yıldız

Üye
sım kartı avea dan alamadım .şimdi benn giitim avea ya sım kart yok ama işlem yaptılar ..avea 2 haftadan beri sım kartı verilmedi.avea bayisine sordum sım kartı yoksa işlem yapılamaz dediler.ama adamlar yaptılar .söledim sım kartı alamadıgım yere size yalan sölemişler dediler adam sinir etti ..şikayet etmek için nereye gidebilirmm...

karacanlim

Üye
avea her yerde çekiyor diye reklam yapıyorlar,ama çekim gücü malesef en zayıf oparatör.Eve gittğim zaman telefon çekmiyor.Ben ayda 100-150 arası fatura ödeyen bir aboneyim,senelerden beri avea kullanıyorum.Bu gidişle başka bir oparatöre geçeceğim.Birde heryerde çekiyormuş gibi reklam yapılınca canım sıkıldı.

kedi_beyaz

Üye
arkadaşlar avea iananmayın reklamlarına kanmayın beni dolandırdı avea her yerde dile getiriyom tiwitirda yazdım her yerde sesimi duyuracam dikkat edin hatt alırken yeni hat aldım 2 gün kapattılar kullanmadım bile aradımda 80 tl yatır dediler iş bankasına yatırdım her ay ödemeyi biz yapacaz dediler ama yapmadılar parayıu vermediler hattımıda kapattılar avea dolandırıcı hat alırken dikkat 50 konturlu hat falan fiyat diyorya ianamayın dolandırıyolar 100 kontur yükleyincede 50 düşüyolar dikkat avera dolandırıyooo

--------------- Ekleme ---------------

avea dolandırıyoo milleti arkadalar birlik hareket edek imza toplayak dava acak milleti dolandırıyo saten hattı alan dolandırıyo coguda korkudan ödüyo maksat içra yoluyla elindekileri almak avea dolandırıcı dikkat edin 80 tl kaptı benimde vermediler

buketcik

buketcik

Üye
beni 2 yıldır dolandırıyor en kısa zamanda bende kurtulcam:kop:

piyade19

Üye
Reklamda başkalarını tenkit ediyor ama kusura bakmasın kimse onlaraın eline su dökemez müşteri memmuniyeti 0 olan bir kuruluş.sözüm ona kurumsal bir firma bence başı boş lakayit bir firma20 tl fatura 80dk. konuşma süresi kalmasına rağmen 117tl oluyor şikayet ediyorsunuz 75 e düşürüldü diyorlar onada şikayet ediyorsun zaten 75 tl den sonraki kısım diyer aya ödeyeceksiniz diyorlar:) komedi bunlar ya.Mahkemede ne olacak ayrıntı gelsin göreceğiz.Neyi bahane edeceksiniz.konuşma kayıtlarım istensin diyeceğim.

----------Eklendi @ 13:25:32 ---------- Yazıldı @ 13:23:06 ----------

tüketici mahkemesine başvur arkadaşım bunların ne sistemleri beş para eder ne kendileri.

tusubasa

Üye
aveadan kazıklanan biride benim ben şirket hattı kullanıyorum aylık 15 tl kendi aranızda konusacaksınız dendi ama faturam 30 aşagı gelmedi onada razı oldum ve daha sonra musteri hizmetlerinden beni aradılar ve bana bundan sonra faturalarınızda %10 indirim olacagını soylediler bende faturamın yuksek geldıgını soyledım ozaman iyileştirme yapalım dendi bende nasıl olcak dedim onlarda bana bundan sonra onbin dakika her yone konusacagımı soylediler bende ozerine basa basa sordum onbin dakika heryonemi diye evet dediler sonra ben 10 gun sonra müşterihizmetleri 500 arayarak beni 10 gun once aradılar ve bana onbin dakika heryone dediler dogrumu acaba dedim onlar kontor ettikten sonra evet heryone onbin dakika 15tl konusa bilirsiniz dediler ve ilk ay faturam 400 tl geldi yardımcı olunmazsa yasal hakkımı kulancam ve gazeteye ilan vermeyi duşunuyorum kazıklandım

iligves

Üye
Vodefone dan Avea'ya hattımı geçirdim. Kartalcell abonesi oldum, 9 TL'lik çoşturan tarifeye geçtim. Hattı aldığımdan birkaç gün sonra 7 TL olan bir fatura geldi neyse dedik ödedik. 1 ay sonra 9 TL fatura beklerken 220 lira fatura geldi, ne olduğumuzu şaşırdık. Hemen Avea'nın sitesine girip diğer operatörde yaptığım gibi fatura detaylarına bakayım dedim. Sitede nereye girsem ücret istiyor. Aylık görüşmelerinizi görmek için 70 kuruş, geçmişe yönelik bilgi için 2.50 TL. Başka operatörlerde ücretsiz olan birçok hizmet için ücret ödenmesi gerektiğini gördüm.
Anladığım kadarıyla bu tur sürprizlerin sık sık olması için insanların güncel fatura bilgilerini öğrenme hakkını ücrete tabi tutuyorlar. Neyse 2.5 lira daha verip fatura detay ımı istedim onu da 2 gün sonra gönderdiler.

ussaygrees

ussaygrees

Üye
arkadaşın kullanım hakları yer degiştirmiş

----------Eklendi @ 00:14:21 ---------- Yazıldı @ 00:08:59 ----------

cep telefonu müptalası olmak kullanmak suç tur arkadaş suç işlemiş suçu avea para ya çevirmiş nasıl avea kazıgı hattı yeni aldım hattı açmadan 40tlem kayıp

----------Eklendi @ 00:16:47 ---------- Yazıldı @ 00:14:21 ----------

suç işlemiş cep telefonu kullanmak para cesası avea keser

----------Eklendi @ 00:22:26 ---------- Yazıldı @ 00:16:47 ----------

araya kaktırma arama yaparlar sen noter tastikli arama yapmallısın

ozann cann

Üye
ben kontor yükledim ama gelmiyo ne yapmam gerekiyo

Takipçi Satın Al

Üst Alt