Avea mobil Modemde Turkcell hat kullanmak yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

afowos

Üye
    Konu Sahibi
Avea mobil Modemde Turkcell hat kullanmak yardım..
Arkadaşlar 500mb limitli Avea wınn kullanıyorum ama sağolsunlar ayda 8 tl olmasına ragmen fatura insanı çileden çıkartçak derecede kök geliyor.. Limiti geçsem geçsem hadi 1 gb geçeyim yazık günah ya bukadar faturamöı gelir her ay her ay!
Biyerde avea mobil modeme yazılım atılıp mturkcell kontorlü hat ile 29 tl ye 4gb internet kullanımı mümkün diye duymuştum bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi...[sm=bawling.gif]

selmangulec

selmangulec

Üye
merhabalar ,
bende bunun tersini uygulamayı istiyorum ama somut bir yardım alabileceğim bir bilgi bulamadım. iyi bir bütçe olacaktı ki 3 modemide alıp uygun olan paketten bağlanmak vardı. avea modem (ttnet ve avea) kontratsız veya sözleşme bittiğinde ttnetten alınan ttnetten, avea dan verilen için ise avea müşteri hizmetlerini arayıp (kontrat bittiğini veya direk aldığını vb.) sözleşmenin olmadığını artık söylediğinizde şifresini verip diğer hatlarla çalışmasını sağlayabilirmişsiniz. bende bunu sitelerde okumuştum. kontrat bitmediyse mümkün olmuyor şifreyi alabilmek. bu durumdan sonra cihaz tüm hatları çalıştıracak hale geldiğinde turkcell hattına internet paketi satın alıp nete giriyorsun. belli ücretle sim kilit kırıldığını duyuyorum. ama garantiyi öldürdüğünü de söylemek isterim. ileride problem olabilir belki...

umarım bir nebzede olsa faydam dokunmuştur..
saygılar...
selman

Üst Alt