Suan sorun duzeldimiAbiler kurumsal bir hattım ve bireysel bir hattım var aşağı yukarı 150 lira civarı fatura ödüyorum arıyorum net yok diye genel diyorlar sallıyorlar saat kaçta gelir diyorum onuda bilgimiz yok diyorlar
Bireysel hatlarda avea oneririm ama şirket hattında avea kullanılmaz vodafone daha iyi acil internet Lazım olsa yok gelene kadar bekleCumartesi günüydü kardeş öğleden sonra başladı akşama kadar yoktu yaklaşık 6-7 saat civarı sonra tekrar geldi ama bu süre zarfında 20 kez aramışımdır müşteri hizmetlerini
Zaten bunu şirket muduru yapıyor mecbur avea kullanacaksın hem bu şirket in işine geliyor ucuz oldugu içinValla hocam yapacak bir şey yok Ben Torkudayım Şeker iş sendikası avea ile anlaşmış kendi elimde olan bir olay değil
Ben avea kullanıyorum sorun olmuyor bende ha bende internet te sorun olsa cok umursamam nedeni acil bir işim olmuyor acıl işim olsa nette cok sinir bozucu olurAynen ne mail alabiliyorsun ne atabiliyorsun
Oyle yapacaksınızYapacak bir şey yok ama böyle durumlar için bir Türkcell veya vodafone alacağım Hotspot yaparım cihazlara
Kullanamadıktan sonra neye yarar kiHocam 2000 dakika 2000 sms
8 Gb net 49 lira ödeniyor şirket içi sınırsız
Aynen ama işte hesap ortada kardeşimHocam 2000 dakika 2000 sms
8 Gb net 49 lira ödeniyor şirket içi sınırsız
Kullanamadıktan sonra neye yarar ki
Para konusunda cok uygun zaten avea buna lafım yokAynen ama işte hesap ortada kardeşim