Avea Konyada interneti yoktu bugün...

Sponsorlu Bağlantılar

savaronajointed

savaronajointed

Üye
    Konu Sahibi
Avea Konyada interneti yoktu bugün...
Selamın Aleyküm öğleden sonra Avea Konya geneli ve ilçelerinde akşama kadar interneti yoktu konuyla ilgili avea müşteri hizmetleriyle defalarca iletişim kurdum ama konya genelinde çalışma var deyip salladılar...

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
Erzurum tarafinda da sorun var arkadaşlar mobil veriden nete giremediler.

phasan

phasan

Üye
Nerelerde var bilmiyorum ama bazı bölgelerde avea 4.5g çalışmadı var

savaronajointed

savaronajointed

Üye
    Konu Sahibi
Abiler kurumsal bir hattım ve bireysel bir hattım var aşağı yukarı 150 lira civarı fatura ödüyorum arıyorum net yok diye genel diyorlar sallıyorlar saat kaçta gelir diyorum onuda bilgimiz yok diyorlar

phasan

phasan

Üye
Abiler kurumsal bir hattım ve bireysel bir hattım var aşağı yukarı 150 lira civarı fatura ödüyorum arıyorum net yok diye genel diyorlar sallıyorlar saat kaçta gelir diyorum onuda bilgimiz yok diyorlar
Suan sorun duzeldimi

Size şirket hattı için avea onermem vodafonda türkcell de uygun paketler var şirket için

Yönetici tarafından düzenlendi:
savaronajointed

savaronajointed

Üye
    Konu Sahibi
Cumartesi günüydü kardeş öğleden sonra başladı akşama kadar yoktu yaklaşık 6-7 saat civarı sonra tekrar geldi ama bu süre zarfında 20 kez aramışımdır müşteri hizmetlerini

Valla hocam yapacak bir şey yok Ben Torkudayım Şeker iş sendikası avea ile anlaşmış kendi elimde olan bir olay değil

phasan

phasan

Üye
Cumartesi günüydü kardeş öğleden sonra başladı akşama kadar yoktu yaklaşık 6-7 saat civarı sonra tekrar geldi ama bu süre zarfında 20 kez aramışımdır müşteri hizmetlerini
Bireysel hatlarda avea oneririm ama şirket hattında avea kullanılmaz vodafone daha iyi acil internet Lazım olsa yok gelene kadar bekle

• Beğen
Tepkiler: savaronajointed
savaronajointed

savaronajointed

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ne mail alabiliyorsun ne atabiliyorsun

phasan

phasan

Üye
Valla hocam yapacak bir şey yok Ben Torkudayım Şeker iş sendikası avea ile anlaşmış kendi elimde olan bir olay değil
Zaten bunu şirket muduru yapıyor mecbur avea kullanacaksın hem bu şirket in işine geliyor ucuz oldugu için

Aynen ne mail alabiliyorsun ne atabiliyorsun
Ben avea kullanıyorum sorun olmuyor bende ha bende internet te sorun olsa cok umursamam nedeni acil bir işim olmuyor acıl işim olsa nette cok sinir bozucu olur

• Beğen
Tepkiler: savaronajointed
savaronajointed

savaronajointed

Üye
    Konu Sahibi
Yapacak bir şey yok ama böyle durumlar için bir Türkcell veya vodafone alacağım Hotspot yaparım cihazlara

savaronajointed

savaronajointed

Üye
    Konu Sahibi
Hocam 2000 dakika 2000 sms
8 Gb net 49 lira ödeniyor şirket içi sınırsız

• Beğen
Tepkiler: phasan
Takipçi Satın Al

Üst Alt