Avea Kim nerede? Servisi

Sponsorlu Bağlantılar

yigitcaner

yigitcaner

Üye
Şimdi sevdiklerinizin nerede olduğunu öğrenmek çok kolay!
İster cepten, ister internetten bilginiz olsun, içiniz rahat olsun!
Üstelik 28 Şubat'a kadar ücretsiz.

Avea KimNerede? servisiyle sevdiklerinizin, arkadaşlarınızın nerede olduğunu internette harita üzerinde görebilir, isterseniz SMS ile öğrenebilirsiniz. Tek yapmanız gereken 'ye tıklamak, aile üyelerinizi, arkadaşlarınızı eklemek ve izinleri almak. KimNerede'ye, Avea online işlemler şifrenizle giriş yapabilirsiniz, eğer şifreniz yoksa ya da unuttuysanız, cep telefonunuzun mesaj menüsünden SIFRE yazıp 9520 kısa numarasına göndererek şifre alabilirsiniz.

9520'ye gönderilen tüm mesajlar ücretsizdir.

Bu adreste 15 Ocak yazıyor??

Nasıl ücretlendirilir?
KimNerede? servisinin kullanımı 15 Ocak 2009 tarihine kadar ücretsizdir.
Bu tarihten itibaren konum takibi yaptığınız her hat için aylık 3 YTL / 24 kontör ödersiniz.

piri.reis

piri.reis

Üye

Bu adreste 15 Ocak yazıyor??

Nasıl ücretlendirilir?
KimNerede? servisinin kullanımı 15 Ocak 2009 tarihine kadar ücretsizdir.
Bu tarihten itibaren konum takibi yaptığınız her hat için aylık 3 YTL / 24 kontör ödersiniz.

o yazı eski.

yeni tarih 28 şubat

piri.reis

piri.reis

Üye
televizyonlarda reklamı dönüyor ve e-mail adresime de 28 şubat olarak geldi bilgi. yine de bize güvenemiyorsanız müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz.

AllForTurkey

Üye
ya kardesim bi bakiyom biyerde gosteriyo bi bakiyom baska biyerde gosteriyo.anlamadimki.cok guzel bi servis ama bu servis yuzunden kiz arkadasimla bosuna kavga ettim guvenim sarsiliyo.anlamadim napacaksam:@

yigitcaner

yigitcaner

Üye
televizyonlarda reklamı dönüyor ve e-mail adresime de 28 şubat olarak geldi bilgi. yine de bize güvenemiyorsanız müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz.
Sorun güvenip güvenmemek değil sadece nerede yazdığını bulamadım ;)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Başımıza çok iş açar bu servis:)

alp00

Üye
Iide ben yzaıorum şifre mi numaraı faln yine aynı safya gelio nasıl olcak bi yardım edin [emaıl="alpersoy35@hot"]alpersoy35@hot[/emaıl]... Mail atarsanaız sewinirim

iphoneMax

Üye
Baz istasyonu hakkaten sakat ben araştırıyorum bu konuyu geçen bir site gördüm. kim nerede servisi gibi aynı.. N95 üzerinde denedim gayet net pozisyon gönderiyor. Uygulama bedava konulmuş ve üyelik de şimdi bedava.. adres neredebil.com

ekc-103

ekc-103

Üye
fazlaca fitne bir servis bence de

sashs

sashs

Üye
Güzelmiş tşk

sati45

Üye
ben yanımda calışan elamanımı takip etmem mümkünmü fakat cepten takip varmış bu dogrumudur bilgi edinmek istiyorum uygunsa ne yapmam gerek

Üst Alt