Mustafa Dümen
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kesinlikle hakkını ara arkadaşım. Sonucu yazarsan iyi olur.
benimde 10 günlük fatura 7.5 tl geldi..normalde 15 tl 150 dakkalık nasıl 10 güne yarı yarıya geldi anlamadım..
TURKCELL başkaaaaaa...
yaa iyide sınır aşımında bi kere hat aramalara kapatılmaz işde bir terslik var hem gelen faturalara yeni tesis vergileride eklenmiş yani burada sorun aveadan ziyade her seferinde yeni bir hat satmaya çalışan bayide gibi duryor...
Kusura bakmayın ama bu bayinizin ve sizin sorumsuzluğunuz. Hattı kapatanın vardır elbette bir nedeni. Bayinin size yeni bir hat verelim demesi çok amatörce olmuş bir kere. Hattınız kapandığı zaman müşteri hizmetlerini arasaydınız sizden dakika sınırını aştığınız için ara ödeme isterlerdi.
Direk yeni bir hat alıp onda da dakika sınırını geçince hatlarınız tamamen iptal edilip 44,04 TL'lik vergi ve süre aşımları tek fatura olarak gelmiştir.
turkcelle baglan hayataben bugun aldım aveaya artık kapanmasın dıye 6 ayda bır knt yuklerım..sms yapcam 2 ay oldu hala dolmadı dıyo aktıf sms suresının btmesı gerek dıyo..iyice sıyırdı..aveada 5yuz verıyor her yöne turkcelde 2 katı verıyor ..paramla rezıl olcama turkcele gecerım vezır olurum hıc deılse kampanyalardan gönderıyor dakıka knt
aveada o da yok kac sene kullandım bir kuruş atmadı dakıka
Seninki Yine iyi Ben 1055 TL Fatura Ödediğimi Biliyorum
Kusura bakmayın ama bu bayinizin ve sizin sorumsuzluğunuz. Hattı kapatanın vardır elbette bir nedeni. Bayinin size yeni bir hat verelim demesi çok amatörce olmuş bir kere. Hattınız kapandığı zaman müşteri hizmetlerini arasaydınız sizden dakika sınırını aştığınız için ara ödeme isterlerdi.
Direk yeni bir hat alıp onda da dakika sınırını geçince hatlarınız tamamen iptal edilip 44,04 TL'lik vergi ve süre aşımları tek fatura olarak gelmiştir.
bende kaç sene turkcell kullandım, sürekli bedava konuşuyorum..turkcelle baglan hayataben bugun aldım aveaya artık kapanmasın dıye 6 ayda bır knt yuklerım..sms yapcam 2 ay oldu hala dolmadı dıyo aktıf sms suresının btmesı gerek dıyo..iyice sıyırdı..aveada 5yuz verıyor her yöne turkcelde 2 katı verıyor ..paramla rezıl olcama turkcele gecerım vezır olurum hıc deılse kampanyalardan gönderıyor dakıka knt
aveada o da yok kac sene kullandım bir kuruş atmadı dakıka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?