AveA kadar kazıklayıcı hat görmedim.6mb a 32 TL ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darkblademaster

darkblademaster

Üye
    Konu Sahibi
AveA kadar kazıklayıcı hat görmedim.6mb a 32 TL ..
arkadaşlar internet paketiniz olmadan kesinlikle internete girmemenizi öneririm.çünkü ben sadece internet 1 şarkı indirdim (6megabayt) Gsm ücretim 32.50 TL geldi.Ama internete girmek istiyorsanız size şiddetle Vodafone u tavsiye ederim.bakın ben bi vodafone çalışan falan değilim ama sizin iyiliğinizi isterim !.

zaza

zaza

Üye
bundan yıllar önce adı telsim olan bir hata aylık 5 mb için 50 kontör ödüyordum:dry: aaa pardon aylık kullanım hakkı bulunuyordu sadece ama günlük bile yetmiyordu :ehe sonra avea bi geldi 100 mb 8 lira ayda 16 liraya 2 paket idare ediyordu tam hatırlamıyorum ama 5 sene önceydi sonra telsimin adı vodafone oldu 250 mb 14 liraya verdi vodafone 1 ay yetiyordu :D şimdi cepnet var 1gb bile yetmiyor :d: ben yıllar önce çok kazık yedim sen bir kere 32 lira vermişsin çokmu :D

darkblademaster

darkblademaster

Üye
    Konu Sahibi
'geçmiş' olsun :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
paketsiz kullanım bu zamanda pek uygun değil, hele hele indirmede. günlük paketler var onlardan alsaydın bu kadar ödemezdin.

darkblademaster

darkblademaster

Üye
    Konu Sahibi
Doğru söylüyorsun ama ben bu kadar tutacağını düşünememiştim.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
WAP APN üzerinden gerçekleştirilen veri kullanımı için standart ücretlendirme 0,2 TL/10KB, Internet APN üzerinden gerçekleştirilen veri kullanımı için standart ücretlendirme 0,2 TL/60KB'dir.
Senin hesapta yanlışlık var sanırım. Eğer İnternet APN ile indirsen 20tl olurdu, eğer Wap ile indirdiysen 60TL olurdu. Paketin bitmiş olur, onun aşım olsaydı 25Kr olurdu. Hiçbiri tutmuyor, senin hesapta yanlışlık var sanırım. :hmmm

darkblademaster

darkblademaster

Üye
    Konu Sahibi
şikayet ettim faturamda yanlışlık var diye bir dosya hazırladılar hakkımda.48 saat içerisinde döneceğiz dediler bekliyorum artık :|

caglet

caglet

Üye
:D:D Şaşırdım bi yanlışlık vardır öyle birşey olamaz yada internet tarifelerine bakın 1m'sı 6 TL değildir.. Arayın avea yı bu durumda duyarsız olmayın sikayet edin geri dönüş yaparlar..
Ayrıca avea paketleri en uygunu 9 tl ye 1 gb internet :D:D yada 19 tl ye 1000 dakika + 1 gb + 1000 sms .. en uygunu .... onuda öneririm..

darkblademaster

darkblademaster

Üye
    Konu Sahibi
DAHA CEVAP GELMEDİ :angry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...