Avea İntouch I - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Avea İntouch I - Yardım ve Destek Bölümü
Yaklaşık 1,5 yıldır avea intouch kullanıyorum. Avea intouch hakkında olan her türlü sorununuza yardım edebilirim.

• Beğen
Tepkiler: gercek_dost

bytllh

bytllh

Üye
hocam intouch 3 large da sensör ayarları nasıl yapılıyor, ben bulamadım da biliyor msn

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
kartal835

kartal835

Üye
kartal835

kartal835

Üye
3g yokmu ?

bytllh

bytllh

Üye
1 ile 3 arasında fark yoktur diye sormuştum. Arkadaş almış bi türlü bulamadım. Özelliklerinde var diye gösteriyor nasıl bi telefons artık:)

tory1tory

tory1tory

Üye
bende bu telefondan vardı artık tamamen gitti açılmıyor bizde yeni telefon aldık :( ne yaptıysam açamadım telefonu

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
kartal835

kartal835

Üye
Facebook youtube + 15 civarında uygulama = 20mb alan kaldı . Facebook çok fazla alan yiyor 60mb !!

canberk 3356

Üye
Kardeş telefonu en son kapattığımda açamadım avea yazısı geçince avea intouch yazısında saatlerce bekletiyor hiç açmıyo oysaki root lamıştım bir kaç kez format attım hiç bir yararı olmadı bi çözüm bulursan sevinirim bulamazsanda artık servise göndermek zorunda kalıcam servisdenden de 2 ay sonra geliyo bende sana soriyim dedim şimdiden teşekkürker :)

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Bende de olmuştu. 2-3 gün teli kapalı tuttum. Sonra açtım. Düzeldi.

canberk 3356

Üye
Teşekkürler bi denicem :) sizi bilgilendiririm

kartal835

kartal835

Üye
Yedek aldıysan yedek yükle sen data dosyalarını sildiysen açılmaz

kartal835

kartal835

Üye
Arkadaş formaat atarkene data vs.dosyalırı sildiysen recovery moddan açılmaz onun için
Yapman gereken ilk önce flashlayıp rom atıcan direk rom atarsan imei gidiyor

Burdan yapacan başka secenek yok.

Flashlamak için ZTE_BLADE_RBM_2.2 bu dosyayı bulamassan söyle link veririm. Rom atmaktan başka seçenek yok ama yedek varsa yedeği geri yükle açılır

Android 4.2mi 4.4 oluyor galiba ama ben attım güzel sağlam yani .imei uğraşmadım geri döndürdüm yedek vardı

Üst Alt