Avea internet paketim çok hızlı bitiyor

Sponsorlu Bağlantılar

panatomax

Üye
    Konu Sahibi
Avea internet paketim çok hızlı bitiyor
Arkadaşlar ben 4-5 gün önce 3G ye kayıt oldum ondan önce internetim çok rahat yetiyordu, 1 ay sonunda 700mb kalan oluyordu en fazla. Fakat 3Gye geçtikten sonra aynı gece yeni yaptığım 1gblik paket 1 gecede bitti (o sırada uyuyordum tabiki). Sabahta internet paketiniz bitmiştir diye mesaj geldi. Ne olduğunu anlamadım, şaşırdım. Sonra başka bir paketten yararlanarak tekrar internet paketi yaptım 1gb şimdide 3gyi kapattım, sadece ihtiyacım olduğunda açıyorum çift mod seçeneğinden, fakat yine çok hızlı gidiyor. 5 gün olmadı 500mb kaldı anlayamıyorum sebebi nedir bunun :S

mc muratx

mc muratx

Üye
video indiriyorsan hemencik biter,sana tavsiyem operayı indir (son sürümünü),ayarlardan görüntü kalitesini normal yap faydasını görürsün.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Kullanımda ücretlendirmeye upload'da dahildir.

kureoglu78

Üye
arkadaşlar bende avea jet kullanıyorum ama kotamı sorgulayamıyorum artı avea programı donwload ve upload tam manasıyla göstermiyo sözüm ona 1 cg kullandın diyo ama msj geliyo kotan dolmak üzere diye 1 ay kaale almadım 170 tl fatura ödedim dikkat edin derim

yaren_dede

yaren_dede

Üye
opera mini kullanırsan kullanım minimum olur
internet radyosuda kotayi sömürür

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Yaptığın şeyleri açıklarsan,daha yardımcı olacak bilgiler verilebilir.

panatomax

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar. Sorun düzeldi fakat o ilk geceki olayı çözemedim. Resmen kendi kendine bitti internet hakkım. Herneyse teşekkür ederim herkese Opera zaten var dostum :)

Blue Night

Blue Night

Üye
ben 1 gb yapıyorum herşeyi yapıyorum cepten ay konunda 250 mb falan kalıyor :)

Üst Alt