çekiyor dediğime pişman oldum. çekmiyor aga. dağda bayırda 2g 5 de 3 çzigi çekti zar zor girdi.Dün ise Bursa barbar da yine çok az çekti 3 g 1 diş Vodafonea geçmeyi düşünüyorum
Ben müşteri hizmetlerini arayıp interneti kapattırmıştım. Hergün 0.50 tl yiyordu. Uygulama güncellemesinden midir nedir ondan yiyordu sanırım. 3G şebekesi de çekmiyor zaten. Tek sorunum; MMS gönderememek. MMS göndermek için interneti kullanıyor. Hem mesajdan hemde internetten lira kesiyor. Saçmalık bence.
Son aylarda 5 şehir gezdim,
Bu arada bunların içinde dağ-bayır da var.
Avea'nın internetinden pek şikayetim olmadı.
Son zamanlarda internette bir yavaşlama olduğu doğru,
Ancak bu yavaşlamadan tüm servis sağlayıcı müşterileri nasibini alıyor.
şu bir gerçek ki;
1-Ülkede internet çok pahalı
2-Bazı kullanıcılar cep telefonunda interneti iyi kullanamıyor, ayar kısmında yaya kalıyor.
3- Cep telefonlarında internet ayarları iyi yapılamadığı için de + ücretler yansıyor.
Benim anlamadığım bir şey daha var. İnternet paketlerinde yapılan kotalarını da saçmalamışlar.
Sosyal Mini Paketi: 250 mb (Facebook ve Twitter Yönü Kullanım Hakkı) = 25 mb (Tüm İnternet Kullanım Hakkı) > 4 tl
Sınırsız Sosyal Paket: Sınırsız (Facebook ve Twitter Yönü Kullanım Hakkı) = 25 mb (Tüm İnternet Kullanım Hakkı) > 6 tl demiş.
Sınırsız ile 25 mb ne alaka? Sadece bu paketlerde yapmıyor, diğer paketlerde de aynı. Madem sınırsız yapacaktın kota niye koyuyorsun? Benim bildiğim Sınırsız = Kotasız demek oluyor.