AveA Hattı Çöktü veya Karıştı Herneyse Konuyu Hortlatın xD

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feel It

Feel It

Üye
    Konu Sahibi
AveA Hattı Çöktü veya Karıştı Herneyse Konuyu Hortlatın xD
Selam Millet MaxiCep !
Arkadaşlar hatlar karıştı bu çok ilginç bi olay şahsen hatta garip xD
Şimdi hemicim ben kankayı arıyom benim telefonda kankam meşgul çıkıyıor ve kankamın telefonuna bi bakıyorum ki özel numara arıyor. Ve telefonu bi kız açıyor alo diyor xD arkadaşım da diyor alo mustafa yok mu :D kız diyo mustafa kim ? Sen kimsin ? böyle gidiyor. Şimcik istediğim şey başına böyle olaylar gelen varsa telefon görüşmelerini abartısız yazarak konuyu hortlatmaları. Konuyu hızlı hızlı açıyorum gülmekten patlıcam çünkü xD Üstüne üstlük 5 dk konuştukmu kontör geliyor aran kazan davasından hehehe XDDD

darkman81

darkman81

Üye
Arkadaşim benım başımada geldi... Yanlış Numara Dedim Kapattım Sonra Bir Daha Ve ÖZellikle Dediğin gibi ÖZel Numara Arıyordu Bende Açmadım Telefonu Susturdum...Avea Karıştı Sorun Değil Hayata Turkcell ilede Bağliyiz..:)

Feel It

Feel It

Üye
    Konu Sahibi
Acaba kaç kişi AveA ya küfretti bu ilginçlik yüzünden biliyorum numaraların karışmasını ilk kez gördüm şaka gibi ama ben kendimi tutamadım olayı alaya verdim :D

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
geçen benide biri aradı:D

oguzozogul

Üye
İlginç ben yaşamadım böyle birşey ama egzotik olurdu heralde :D

Feel It

Feel It

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar bu karışıklığın sebebi 9 Eylül Üniversitesi'ne Devlet Büyüklerinden birinin gelmesi ile birlikte güvenlik amacı ile getirtilmiş frekans bozucu araçtan kaynaklandığı tespit edildi. :P

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bu frekans bozucujar sadece aveayı mı etkiliyor? Bilmem ki.

Feel It

Feel It

Üye
    Konu Sahibi
Avea'nın kalitesizliğinden olmasın ? Turkcell ve Vodafone'da böyle bir sorun yok :)

Da®kness

Da®kness

Üye
Salı akşamı farklı iki numaradan çağrı geldi. ilk arayan kişi benim kendisine çağrı yaptığımı söyledi. ikinci arayan ise karımı arıyorum, sen kimsin diye bana hesap sordu. :D ilk önce arkadaşlarımın benimle kafa yaptıklarını düşündüm. Beni arayan abim ve annemin karşısına da farklı kişiler çıkmış. Telaşlanmışlar.

Feel It

Feel It

Üye
    Konu Sahibi
Salı akşamı farklı iki numaradan çağrı geldi. ilk arayan kişi benim kendisine çağrı yaptığımı söyledi. ikinci arayan ise karımı arıyorum, sen kimsin diye bana hesap sordu. :D ilk önce arkadaşlarımın benimle kafa yaptıklarını düşündüm. Beni arayan abim ve annemin karşısına da farklı kişiler çıkmış. Telaşlanmışlar.
:D "karımı arıyorum, sen kimsin" yazdığın kısım ... xDDD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...