Avea hat alıcam bi yardım edin ?

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Avea hat alıcam bi yardım edin ?
Merhaba arkadaşlar. Turkcell kullanıyorum ama çok pahalı. Avea da denemesi bedava kampanyasını gördüm. ilk üç ay bedava sonra ise 1 yıl 10 tl. Fakat aklımda bi kaç soru var.
1- Ben 17 yaşındayım üstüme hat alabilirmiyim ?
2- Bu faturalı hat alırsam eğer bu kampanyadan yararlanırsam 3 ay para ödemicem sonra ise 10 tl ödicem dimi ?
3- Bİde arayıp sorduğumda ilk sizi bir pakete kayıt edicez bi ücret ödiceksiniz dediler telefonda. Ne ücreti ödicem ?
4- Faturalı hat alırken hatta ne kadar para ödicem ?

Birincisi ilk önce faturaliya bulaşma gücün olsa türkcell fatura al derdim . Eğer faturali istersen 14 tl aylık 250 dk ve sınırsız net pttcell al
Yada Avea 23 tl her yöne 500 dk 5000 sms ve 2gb Woops üye ol .
Woops yaz 4545 e gönder geç kalmadan hal et bence . Daha ne olsun

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Neden bulaşmıyım orayı biraz açarmısınız ?

S.c.k.N

Üye
Neden bulaşmıyım orayı biraz açarmısınız ?
Bencede faturalı alma çalışıp para kazanan biri değilseniz faturalı hat kullanmayın bir yüksek fatura geldiğinde bunalıma giriyorlar. Faturasız tarifelerdeki paketler yeterli gelmiyor mu ?

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Bencede faturalı alma çalışıp para kazanan biri değilseniz faturalı hat kullanmayın bir yüksek fatura geldiğinde bunalıma giriyorlar. Faturasız tarifelerdeki paketler yeterli gelmiyor mu ?
Zaten öğrenciyim.. Şuan turkcelldeyim bildiğiniz sömürülüyoruz. O faturalıdada aylık 10 tl olması ilgimi çekti. Dİğer operatörlerde böyle bi durum yok malesef.

phasan

Üye
ogrenciysen avea al bulundugun yerde iyi cekiyorsa

phasan

Üye
ozaman pek sorun olmaz avea