Avea Gole Kontör!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rollercoaster

rollercoaster

Üye
    Konu Sahibi
Avea Gole Kontör!!!
Dün akşam oynanan fb-gs derbisinden hattıma 45 kontör yüklendi:oke:acaba bu kontörler 1 ay sonra siliniyor mu?*

--------------- Ekleme ---------------

cevap verecek bi fenerli yok mu yaa:):)

By_Vatan55

By_Vatan55

Üye
evet galiba öyle ama yinede herkez yazsın...

evet 1 ay sonra mıne siliniyor ben sormuştum ama öyle deegildir belki ama bilen yazsın..

evet 1 ay sonra mıne siliniyor ben sormuştum ama öyle deegildir belki ama bilen yazsın..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yokmu bilen

Pooodolski

Pooodolski

Üye
Büyük ihtimalle siliniyordur. Çünkü bunlar hediye kontör olarak yükleniyor hattına.

osaka123

osaka123

Üye
siliniyo arkadadaşım bende geçen seferkinden 45 kontör almıştım 5 kontör kalmıştı ki 1 ay sonra silindi. sana garanti veiyorum ama avea nın bazen saçmalıkları oluyor mesala 500 sms tarifesi mi demeliyim onda bende 1,5 ay sonra bitmişti normalde 1 ayda bitiyor gene böyle birşey olmassa 1 ay

hotbord_34

Üye
Ama uyelık ucretı vardır benım hattım fenercell

gentlement39

gentlement39

Üye
Bu servısten babamın hattına yanlıslıkla bır uyelık yaptık sonra ıptal ettırmek ısteyınce 3 subatta sona erıcekmıs ama hergun 15-20 mesaj gelmesınden ben bıle uyuz oldum telefon durmadan calıyor !! Bır cvp yazarmısınız??? Bend aveadan vodafone'a gectım bundanda memnun deılım
aılem avea teyzem turkcel arkadaslarım vodafone-turkcell kullanıyor sızce hangısıne gecıs yapmalıyım!!!

ViperRKO

ViperRKO

Üye
Bi ara yapıyodumaveadayken. gs 6 gol attıydı 90 kontör xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...