Avea Fenercell Taraftar Modem Aldim Kaç Gun Beklesem

Sponsorlu Bağlantılar

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Avea Fenercell Taraftar Modem Aldim Kaç Gun Beklesem
Merhaba
Bugun evden çıktım 31 Aralık Pek çok Kampanyanın Son günü.
Önce vodafon Alayım dedim kısaca anlatayım neyi neden seçtim yada seçemedim

Vodafone:Modem 10TL Alırken-3 Ay Sözleşmeli-3 Ay Boyunca 29 TL-Ayda 4GB
Turkcell: VINN 35 TL Alırken-3 Ay Sözleşmeli-3 Ay Boyunca 35 TL-Ayda 4GB
Avea: Jet 60 TL Alırken-Aylık 1Gb 9TL 4 Olursa 29TL dediler

Bende Vodafon Sınırsız Cepnet var Aylık 8 TL Olan.
Sadece Cihazı Alayım dedim
Turkcell 99 TL:ilk ay 4 Gb Hediye yeaklaşık 72 TL
Vodafone 65TL
Avea 45 TL

Bende gidip faturalı uzun vadeli modem alayım dedim.
Turkcell ilk 3 29TL 9 ay 39 TL Aylık 4GB için
Vodafone nerdeyse aynı
Avea Taraftar paketi altıda (Kartalcell-fenercell-gs mobile) 5 Gb 19+5 Tl
8 Gb paket ise 29+5 tl vergiler dahil fiyatı.
bende 29 TL 8gb iyi olur herhal herkes kotanın cabucak doldugunu 1 haftada video izlemeden 2.8gb kullanan olmus.
ayrıca fenerbahcenin her atacagı gol +100mb ayda 3 mac olsa 200mb extra :-)

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
13 kişi Bakmış ama Anlamamışlar galiba
Aklımda 2 Soru var.
1-Mesajin gelmesi bir gun surer dediler bugun yani 31 Aralık saat 13:00 ta hattı aldım.Pazar saat 2 gibi mesaj gelir dediler ama cogu yerde 48 saat bekleyin denilmiş hani erken kullananlarin gprs uzerinden 50-150 hatta 500tl odemesi ilk faturayı 35-40tl beklerken 400 tl gelip şok olmamak için.

2-Fatura tarihini sormayi unuttum.Hesapta her ayin Son gunu fatura kesilip 1 hafta icinde odemem gerek dogrumu?
Bazıları forumlarda yazmış bu ay yarım kullanacagim eksik kullanacagim kaç gb kullanayım gibi
işin aslı nedir ben 31 aralıkta aldiysam 31 ocakta 29tl+vergiler 35TL olacak 1 ocak-7ocak arası odemem gerek dogru degilmi?

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
91 kisi bakmis 1 kelime yazan olmamis.cumartesi oglen 2de aldim.pazar aksam 6tida mesaj geldi acildi

nalbantt

Üye
Dün 4 gol attık bu nezaman aktif olup nezamana kadar kullanabilecem.avea da en fazla 199 tl gelir yazıyor.günlük kota varmı

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Sistemin calisma sekli: benim 1 ocakta acildi. 1 Ocak-1 Subat arasi 4 haftada fenerin gollerin toplami kotana ilave geliyor. 4gb kotan var takimin 1 ayda 10 gol atsa ay sonunda 5gb a gore hesaplaniyor. bugun fenerin maci var.anlamam ilgilenmem.8gb limitin 200mb kullanmisim bugun 2gol atsa benim 7800mb degil 8000mb yani 8gb kalir.

nalbantt

Üye
Bugün baktım her golde mesaj gelmiş.yükleme bugün 1 e doğru yapılmış.sorgulama yaptım hemen mesaj geldi 5293mb a çıkmış.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
En fazla fatura tutarı 99 TL olarak gelir kardeşim. Sözleşmede böyle yazıyor.