Avea Faturalı Tarifeler - HerYöne 2000 Tarifesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Avea Faturalı Tarifeler - HerYöne 2000 Tarifesi
Heryöne 2000 Tarifesi ile faturanızı dert etmeden konuşacak, konuşmaya doyacaksınız! Ayda sadece 75 TL ödeyerek Avealılarla, ev/iş numaralarıyla ve diğer operatörlerle 2000 dk konuşmak için siz de Heryöne 2000 tarifesini seçin, rahat edin!

Fatura döneminizde kalan konuşma sürenizi, SES yazıp 6000'a ücretsiz SMS göndererek öğrenebilirsiniz. Bu servis 2 gün öncesinin kullanım bilgisini içerir.


FIRSAT:
30 Haziran 2011 tarihine kadar yeni bireysel faturalı hat alan herkesin 34 TL'lik Özel İletişim Vergisi ve 13,20 TL'lik Telsiz Ruhsatname Ücreti, toplamda 47,2 TL'lik yeni abonelik vergi ve ücretlerini Avea ile 12 eşit taksitte ödeme kolaylığı sunuyor. Avea'lı olmak, avantajlı tarifelerden faydalanmak şimdi daha da kolay!
Detaylar için
Faturalı SMS Paketleri ile çok daha avantajlı mesajlaşın! Detaylı bilgi için
Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
Size sunulan tarife fiyatlarının KDV ve ÖİV dahil fiyatlar olmasına dikkat ediniz.


Her yöne aramalar yurtiçi olmak şartıyla şebeke içi, ev, iş, diğer operatörler ve Avea ile anlaşmalı sabit telefon hizmeti veren işletmeci yönlerini kapsar.

Tarife, paket ya da kampanya kapsamında hattınıza tanımlanan, ücretlendirilmeyen görüşme süreleri; yarışma servisleri, sohbet hatları, Avea Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramaları, KKTC dahil yurtdışı, faks, data, WAP aramalarını ve görüntülü aramaları kapsamamaktadır. Bilgi ve Danışma numaraları ve yukarıdaki aramalar için belirlenen ilgili ücretlere ve kısımlarından ulaşabilirsiniz.

Tarifenizde, 444 ile başlayan* aramaların yurt içi ücretlendirmesi görüşme başına 40 kuruştur.

HerYöne tarifelerinde ücretlendirme periyodu 6 saniyedir.
AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.

* Yurt içinde Avea hatlarınızdan yaptığınız 444 1 500 ve 500 Avea Müşteri Hizmetleri aramaları, görüşme başına 45 kuruş olarak ücretlendirilmektedir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt