Avea AcilÇıkış hizmeti ücretsiz!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Avea AcilÇıkış hizmeti ücretsiz!
AcilÇıkış hizmeti sayesinde abonelerini bulunmak istemedikleri ortamdan bir aramayla kurtaran Avea, bu hizmeti 31 Mart’a kadar ücretsiz sunuyor.

Özellikle gençler tarafından tercih edilen AcilÇıkış hizmeti ile Avea, abonelerinin istedikleri anda kendilerine çağrı gelmesini sağlayarak, bulunmak istemedikleri bir ortamdan kolayca ayrılmalarına fırsat yaratıyor. Bulundukları ortamda sıkılan ve ayrılmak isteyen abonelerin, 9898’e boş bir SMS atmaları veya bu numarayı aramaları yeterli oluyor. Bunu takiben aboneler maksimum 1 dakika içerisinde AcilÇıkış tarafından geri aranıyor ve bir bant kaydı dinletiliyor. Bu sayede, kendilerine bulundukları ortamdan ayrılmak için kullanabilecekleri bir bahane sunuluyor.
 


POWER

POWER

Üye
Sıkı bi yöntem :ehe


Negative sen kullanıyosun dimi :ehe
 
leiche

leiche

Emekli Yönetici
güzelmiş
ben bunun symbian prolusunu kullanıyordum
evea direk hizmet wermiş daha mantıklı
 
ycg35

ycg35

Üye
bu çıkalı bayaa oldu ilk zamanlar yapıyodum bunu arkadaşlarla muhabbet sıkıcı olmaya başladığında ama şimdi sms i kaç kaça gönderceğimizi bile unutmuştum hatırlattığın güzel oldu :)
 
safakk

safakk

Üye
bence çok işe yaramıyo dersten sıkıldığımda nasıl kaçıcağım hakkında yada nası kaynatacağımı söylemiyo:ehe
 
nightdragon35

nightdragon35

Üye
ben hep manuel olarak elle yapıyordum .helal olsun aveaya ne demeli.harbi faydalı birşey yapmış.diğer operatörlerdende bekleriz..:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt