Kurtuluş40
Emekli Yönetici
Avatarlarmiz orjinal profiliniz olsun :)
Arkadaslar maxicep uyelerine ve yonetime nette bir ilke imza atmaya davet ediyorum.
Hadi gelin bir sureline avatarlarimizi orjinal profilimizle degistirelim.
Herkesin hatlarinda guzel bir resmi vardir diye dusunuyorum ve o resimlerimizle avatarimizi vericegim tarihler arasinda kullanalim.
Neden diye sorucak olan dostlarimiza sunu diyebilirimki
maxicep ailesi olarark guzel bir ortam kurdumuza inandigim icin belki bir yerde karsilasirsak es gecmemek icin.dusunceme uymayan yada tercih etmeyenleri anlayisla karsilarim.
Sizce nasil olur?
Avatar yarismasina katilanlar yarisma bitince uygulayabilirler.
Bu ayni son gunu bitmek sartiyla dusunceme ne alaka demeyipte uyan sevgili dostlarima simdiden cok tesekkur ediyorum.
Haydiyin nette ve dunyada 1haftalina imzamizi maxicep can dostlari olarak imzamizi atalim.

Hadi gelin bir sureline avatarlarimizi orjinal profilimizle degistirelim.
Herkesin hatlarinda guzel bir resmi vardir diye dusunuyorum ve o resimlerimizle avatarimizi vericegim tarihler arasinda kullanalim.
Neden diye sorucak olan dostlarimiza sunu diyebilirimki
maxicep ailesi olarark guzel bir ortam kurdumuza inandigim icin belki bir yerde karsilasirsak es gecmemek icin.dusunceme uymayan yada tercih etmeyenleri anlayisla karsilarim.
Sizce nasil olur?
Avatar yarismasina katilanlar yarisma bitince uygulayabilirler.
Bu ayni son gunu bitmek sartiyla dusunceme ne alaka demeyipte uyan sevgili dostlarima simdiden cok tesekkur ediyorum.
Haydiyin nette ve dunyada 1haftalina imzamizi maxicep can dostlari olarak imzamizi atalim.

.Düşüncen için teşekkürler destekliyorum sonuna kadar.

abi yav

ama koymayanlarda neyden çekınıyo anlamıyorum. bu kadar utanılıcak ne var asosyalmısınız.