kol@j
Üye
mustafa abi peki ben aynı avatarı yorumlatmaya tekrar kalksam ne olurdüşüncelerin de değişme olurmu yoksa yine aynı şeyi okurmusun
![]()
zaza
konuya hoşgeldin
bir bakalım her seferinde yeniden görmeye çalışıyorum...
yoksa daha önce ki yorumlara bakarak sentez de yapabilirim... bu da hazırcılık olur diye sil baştan bakıyorum...
ana bilgileri farklı yerlerden bağlarsak belki bir şey çıkar.
geçen bir de saç ve sakala anlam yükleyemeden kalmıştı...
EKSİK kalanlara göre bakarsak....:
rahmetlik birini avatarına koyman: ruhun donuk kalmış... hevesler pek yok...
boyun açıkta :tehlikeye açık yaşıyorsun ama pek tedbir alasın yok.
saçlar... kafayla alakalı uzun olması... :zeka savaşı verdiğin anlamına geliyor olabilir. dağınık olması da: larışık düşünceler içinde kararsız kaldığın anlamına geliyor.
sakal... gelecekte söylenecek sözlerin rengi, yani biriktirdiğin sözler... çünkü ağız açık değil.. şimdi konuşmuyorsun...konuşacağın zamanda pek yumuşak olmayacak hani... sakalın siyah rengini de buna yorabiliriz.
resmin tamamı kullanılmadığı: azıcık aşım dertsiz başım...demektir. ... öfkeyle hareket etmenin zara uğratacağının da farkında olduğunu söyleyebilirim.
hareket ya da canlılık olmaması: bütün bu yorumlara bağlanırsa sabır anlamına geliyor derim: veya görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.
ESKİ yorumu izah edeyim...
şu kolye... rahmete ulaşmış birinde görünce öldükten sonra iyi bir insan olarak anılmak tedirginliğine yordum... öldükten sonra ki işaretin ... rengi beyaz olması da bu yoruma o şekilde etki etti...
kolye zinciri boğazdaki iki ziynet eşyası da... can boğazdan gelir diye düşün... boğazdan geçen canı denetleyen yani cana can katan... sevgililer. ikisi geçmişte kalmış... biri hali hazırda asılı duruyor.
geçen de sana kendimle ilgili bir olay anlatmıştım.. şimdi şunu söyleyeyim...
hayatımda bir çok risk atlattım... tehlikeli yollardan geçtim... benden daha temkinli arkadaşlar bile aynı şartlarda zarar görmüştü... ama ben yoluma hala devam edebiliyorum...
ölüm şimdi geldi dediğin anda meğer Azrail'in selam vermeye uğradığını göreceksin... zaten Elli kere görmüşsündür... Azrail'i .. samimi bile olmuşsundur. sana sormadan iş yapmaz belki...
hiç ölmeyecekmiş gibi dünya için ,,, yarın ölecekmiş gibi ahiret için çalış... yani bırakma...
ben avatarınızın yalancısıyım
hayırlı maxicepler.
düşüncelerin de değişme olurmu yoksa yine aynı şeyi okurmusun 

ne düşünüyorsun telefonlar hakkında