Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

Sponsorlu Bağlantılar

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
mustafa abi peki ben aynı avatarı yorumlatmaya tekrar kalksam ne olur :D düşüncelerin de değişme olurmu yoksa yine aynı şeyi okurmusun :hmmm

zaza

konuya hoşgeldin
bir bakalım her seferinde yeniden görmeye çalışıyorum...
yoksa daha önce ki yorumlara bakarak sentez de yapabilirim... bu da hazırcılık olur diye sil baştan bakıyorum...
ana bilgileri farklı yerlerden bağlarsak belki bir şey çıkar.
geçen bir de saç ve sakala anlam yükleyemeden kalmıştı...

EKSİK kalanlara göre bakarsak....:
rahmetlik birini avatarına koyman: ruhun donuk kalmış... hevesler pek yok...
boyun açıkta :tehlikeye açık yaşıyorsun ama pek tedbir alasın yok.

saçlar... kafayla alakalı uzun olması... :zeka savaşı verdiğin anlamına geliyor olabilir. dağınık olması da: larışık düşünceler içinde kararsız kaldığın anlamına geliyor.

sakal... gelecekte söylenecek sözlerin rengi, yani biriktirdiğin sözler... çünkü ağız açık değil.. şimdi konuşmuyorsun...konuşacağın zamanda pek yumuşak olmayacak hani... sakalın siyah rengini de buna yorabiliriz.

resmin tamamı kullanılmadığı: azıcık aşım dertsiz başım...demektir. ... öfkeyle hareket etmenin zara uğratacağının da farkında olduğunu söyleyebilirim.

hareket ya da canlılık olmaması: bütün bu yorumlara bağlanırsa sabır anlamına geliyor derim: veya görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.

ESKİ yorumu izah edeyim...

şu kolye... rahmete ulaşmış birinde görünce öldükten sonra iyi bir insan olarak anılmak tedirginliğine yordum... öldükten sonra ki işaretin ... rengi beyaz olması da bu yoruma o şekilde etki etti...

kolye zinciri boğazdaki iki ziynet eşyası da... can boğazdan gelir diye düşün... boğazdan geçen canı denetleyen yani cana can katan... sevgililer. ikisi geçmişte kalmış... biri hali hazırda asılı duruyor.

geçen de sana kendimle ilgili bir olay anlatmıştım.. şimdi şunu söyleyeyim...

hayatımda bir çok risk atlattım... tehlikeli yollardan geçtim... benden daha temkinli arkadaşlar bile aynı şartlarda zarar görmüştü... ama ben yoluma hala devam edebiliyorum...
ölüm şimdi geldi dediğin anda meğer Azrail'in selam vermeye uğradığını göreceksin... zaten Elli kere görmüşsündür... Azrail'i .. samimi bile olmuşsundur. sana sormadan iş yapmaz belki...
hiç ölmeyecekmiş gibi dünya için ,,, yarın ölecekmiş gibi ahiret için çalış... yani bırakma...

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler.

zaza

zaza

Üye
hayatımda bir çok risk atlattım... tehlikeli yollardan geçtim... benden daha temkinli arkadaşlar bile aynı şartlarda zarar görmüştü... ama ben yoluma hala devam edebiliyorum...
ölüm şimdi geldi dediğin anda meğer Azrail'in selam vermeye uğradığını göreceksin... zaten Elli kere görmüşsündür... Azrail'i .. samimi bile olmuşsundur. sana sormadan iş yapmaz belki...

burada çok haklısın doğru bende çok tehlikeye atıldım ama hiçbir zaman tedbir almadım inceldiği yerden kopsun dedim ama diğerleri benim kadar şanslı değildi öldüler belki ama ben bu işi bitirmeden ALLAH izin verirse ölmeyecem çünkü ben onlara söz verdim...
ama bazen ölmek için uğraşıyorum ve tüm sözlerimi unutuyorum asıl buna çare bulmam lazım ve yine bugün son anda beni ölümden döndürdü biri bilmiyorum neden böyleyim sanırım şeytan artık dostum olmuş ne dese yapıyorum

sağol abi gerçekten kendi derdimi kendime anlatıp rahatladım ama hala ufak sorunlar var :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Mustafa abi yorum alabilirmiyim avatarıma :)

©The_Gespenst©

konuya hoşgeldin...

vay anam adam resti çekmiş... etrafonda bir yığın üç kağıtçı dalkavuk... hepsine potayı koymuş tekmeyi basmış..

ne oldu kardeş... canını çok mu sıktılar? gerçi sen de iyi sabretmişsin.

önceden pamuk şekeri gibi yumuşak tatlıymışsın. şimdi ise akide şekeri gibi tatlı sert olmuşsun.

herşey için olumsuz düşünceliği de alışkanlığın olmuş... ancak sen kişiliğini korumayı başarmışsın... ancak kişiliğin gelişirken kendine özgü bazı hasletlaerini de kaybetmeni pek istemem. olumsuz düşünce alışkanlığını devam ettirirsen olmadığın birşey olup niye böyle yaptım diye üzülebilirsin ilerde. artı eksi değerlendirmesini elden bırakma yeter.

zaten dikkatli bir gözlemci olduğun da aşikar.

bir de fevri davranışların artmış... peşin hüküm verme... aniden refleksgibi düşünmeden davranma gözünü seveyuimm"ama çok kızdırıyorlar" diyeceğini de biliyorum... kızsan bile düşünmeden hareket etme..

lider karakterli birisin... bu konuda kendini geliştir.

aile maaşallah kalabalık, neye göre sayacağımı bir türlü çıkaramadım...

hayırlı maxicepler

• Beğen
Tepkiler: Kobra_FighterTR
kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

burada çok haklısın doğru bende çok tehlikeye atıldım ama hiçbir zaman tedbir almadım inceldiği yerden kopsun dedim ama diğerleri benim kadar şanslı değildi öldüler belki ama ben bu işi bitirmeden ALLAH izin verirse ölmeyecem çünkü ben onlara söz verdim...
ama bazen ölmek için uğraşıyorum ve tüm sözlerimi unutuyorum asıl buna çare bulmam lazım ve yine bugün son anda beni ölümden döndürdü biri bilmiyorum neden böyleyim sanırım şeytan artık dostum olmuş ne dese yapıyorum

sağol abi gerçekten kendi derdimi kendime anlatıp rahatladım ama hala ufak sorunlar var :)

aldığımız her nefes umudu besleyen bir taahhüttür.
Allah'ın lutfu olan her nefes bizden umut kesilmediğinin bir işaretidir.
Allah umudu kestiklerinden canı da keser.
O'nun için bilinmez değildir elbet mesele kulun kendine umut beslemesi için bir bekletmedir her nefes... taa ki tükenene kadar.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
©The_Gespenst©

konuya hoşgeldin...

vay anam adam resti çekmiş... etrafonda bir yığın üç kağıtçı dalkavuk... hepsine potayı koymuş tekmeyi basmış..

ne oldu kardeş... canını çok mu sıktılar? gerçi sen de iyi sabretmişsin.

önceden pamuk şekeri gibi yumuşak tatlıymışsın. şimdi ise akide şekeri gibi tatlı sert olmuşsun.

herşey için olumsuz düşünceliği de alışkanlığın olmuş... ancak sen kişiliğini korumayı başarmışsın... ancak kişiliğin gelişirken kendine özgü bazı hasletlaerini de kaybetmeni pek istemem. olumsuz düşünce alışkanlığını devam ettirirsen olmadığın birşey olup niye böyle yaptım diye üzülebilirsin ilerde. artı eksi değerlendirmesini elden bırakma yeter.

zaten dikkatli bir gözlemci olduğun da aşikar.

bir de fevri davranışların artmış... peşin hüküm verme... aniden refleksgibi düşünmeden davranma gözünü seveyuimm"ama çok kızdırıyorlar" diyeceğini de biliyorum... kızsan bile düşünmeden hareket etme..

lider karakterli birisin... bu konuda kendini geliştir.

aile maaşallah kalabalık, neye göre sayacağımı bir türlü çıkaramadım...

hayırlı maxicepler

Teşekkür ederim :)

Sidretül Münteha

Üye
Abişikkkk benndee yorumm istiyorummmm müsadenleee :lol

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Vesselάm;3381206' Alıntı:
Abişikkkk benndee yorumm istiyorummmm müsadenleee :lol

Vesselάm (resim bilahare yüklenecektir.)

konuya hoş geldin...

acaba ora da mısın? yani olmak istediğin yerde misin? burada olmamam lazımdı, bunları yapmamalıydım, şimdi niye böyle diye kafanın içini kemiren sorularla boğuşuyorsun... Eğer ki canavar dolu bir evde yaşıyorsan ve bu zamana kadar o canavarlardan zarar görmediysen, bundan sonra da görmezsin, onlarla yaşamayı ve hayatının bir parçası olduklarını öğrenmen gerek. tabii ki canavarlaradan biri olmamak kaydıyla...
bu nasıl olacak: orası sana kalmış... vahşi bir orman içerisinde yaşıyorsan, ya vahşi olacaksın (ki tavsiye etmem) ya da vahşi hayvanlarla ve acımasız doğa şartlarıyla mücadele edebilen bir insan olacaksın... kilit nokta budur.

inanç değerlerini mi sınıyorlar ne... "kızım böyle olması gerek ama modern çağ " vs. gibi olduğundan başka birşeye ya da kabul ettiğin değerlerden başka şeylere göre davranmaya mı iteliyorlar seni? vakti zamanında öyle bir bunalım yaşadığım zamanlarda... bir gece dua ederek yattım ve bir rüya gördüm... iri yarı bir osmanlı yiğidi bir adaya çıkar ve vezir kılıklı bir adam onu karşılar;
-niye geldin?
-bana verilen emri yapmaya
-ne emri?
-buranın valisini öldüreceğim.
-ama ben onu severim buna müsade etmem
-ama benimde padişah fermanım var
-o zaman sana karşı gelirim diyerek buna bir silah çeker.
bizim osmanlı yiğidi de "padişahımın fermanı var eğer engel olursan seni de yok ederim" diyerek koca kılıcıyla yalakayı yere serer. kendine çektiği silahı eline alıp baksa ki sadece küçük bir çakıdır.
"padişah fermanını vermiş"; inanç güçlü bir silahtır. inandığın değerlere karşı gelecek insanların gücü her zaman zayıftır... sayıları ne kadar kalabalık olursa olsun...
ha savunmak için de hırçınlık yapman hiç hoş olmaz. tatlı dil ise karşıdakiyi saldırı altında tutmayacağından her zaman kabul görür.
bilmem anlatabiliyormuyum

seni sıkan bir rahatsızlığın var. tedbirsiz yakalanıyorsun hep. dilin mi tutuluyor ne? beklediğin olaylar bile, hiç beklemediğin şekilde gelişmesi canını çok sıkıyor.
bir türlü kontrolü eline alamamışsın...

ideallerini vitrine koydurmaya çalışıyorlar galiba...

en genel tavsiyem ... içinde bulunacağın her durum (ne kadar acayip ve sıra dışı olursa olsun) normal kabul et... bu alışkanlık senin şaşkınlığını atmana yardım eder... elbetteki bazı şeyler yapman gerekecek, bu da normaldir deyip geçiştirmeyeceksin, ozaman daha sakin düşünürsün ve daha isabetli kararlar alırsın,
durum karşısında heyecana kapılırsın elbet ama durumu değiştirme şansın olmadığı için, kendini toparlayıp bu durum karşısında nasıl davranılır? buna ulaşmaya çalış...

ya hu bacım ne olduğunu tam kestirebilsem bazı tavsiyelerim olacak ama...
bir deneme yapayım

1. Türkiye'deki akrabalarından biri seninle evlenmek istiyor... tabi seni sevdiği için değil avrupaya kapak atmak için...
birileri de buna çanak tutuyor.
2. okulda notların umduğun gibi değil, yada istediğin yerlerin kontenjanı dolmuş... onun derdindesin...

sebep bu mudur?

Allah kolaylık versin...

hayırlı maxicepler.

Sidretül Münteha

Üye
seni sıkan bir rahatsızlığın var. tedbirsiz yakalanıyorsun hep. dilin mi tutuluyor ne? beklediğin olaylar bile, hiç beklemediğin şekilde gelişmesi canını çok sıkıyor.
bir türlü kontrolü eline alamamışsın...
Burası çokk doğruu abiiii :(
1. Türkiye'deki akrabalarından biri seninle evlenmek istiyor... tabi seni sevdiği için değil avrupaya kapak atmak için...
birileri de buna çanak tutuyor
İstiyenimm çokdaa akrabaa daha cıkmadı henızz :D

2. okulda notların umduğun gibi değil, yada istediğin yerlerin kontenjanı dolmuş... onun derdindesin...

ımmmm acıktann okuyorumm zatenn yaaa pufff :/

Teşekkür ederim abiiii :sarıl:

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Vesselάm;3381873' Alıntı:
Burası çokk doğruu abiiii :(

İstiyenimm çokdaa akrabaa daha cıkmadı henızz :D

ımmmm acıktann okuyorumm zatenn yaaa pufff :/

Teşekkür ederim abiiii :sarıl:

faydası olduysa ne mutlu

ben de açıktan okudum... 9 senede bitirdim çok şükür..
Allah kolaylık versin

hayır dualarını eksik etme...

celatx

celatx

Üye
bende bende :kop: ne düşünüyorsun telefonlar hakkında

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
bende bende :kop: ne düşünüyorsun telefonlar hakkında

celatx

konuya hoşgeldin kardeş...

gecikme için kusura bakma; çok büyük bir bağlantı sorunum vardı... hala da devam ediyor aslında
fırsattan istifade şu yorumu tamamlayayım
günlerce üzerimde yük gibi kalmıştı...

telefon telefondur... ama sen sen misin?

ticaret erbabısın... hakkında da iyi yorumlar yapılmayan bir ticaret erbabı hem de...
insanlara biraz daha yakın olsan... biraz da kendini müşteriye göre ayarlasan daha iyi olmaz mı?

bu ticaret işini illa ki kendinden öncekiler gibi yapmak zorunda değilsin kendine göre de tecrübelerine göre şekilver.

"ben bir canlı olarak herşeyden önce kendimi geliştirmek zorundayım"
japon atasözü

canlı ve aktif olabilecek birisin ama yerinde duruyorsujn... ya da engelleniyorsun
kardeş enerjin içinmde patlayacak... aradabir enerjini harca...

insanlara ya da olaylara olumsuz yaklaşma konusunda müthiş bir uzmanlığın var...
ertısı eksisiyle değerlendirsen ve oan göre davranış şekli oluştursan...

üç kişilik bir ailen var bu bariz... ama sen de dahil olursan dört olur gibi....

uçma meraklısı birisin... uçağa binmek çok hoşuna gider senin...

gerçi sen çok belirgin birisin... arkadan iş yapmıyorsun... genellikle olumsuz olan davranışlarını da saklamıyorsun
gayet negatif de olsa samimisin... bu da seni genellikle kötü tanıtıyor.

hayırı maxicepler.

Burak

Üye
usta ısler nasıl :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
acaba benim avatar neler ifade ediyor? öğrenebilir miyim??(h)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
acaba benim avatar neler ifade ediyor? öğrenebilir miyim??(h)

Pondusss

konuya hoşgeldin kardeş...

kolay ikna olur bir yapın var... genellikle de olumsuz düşünce aşılıyorlar sana...
bu durum seni herzaman engelliyor. nice hayyaller kurup heves ettiğin işleri "yok şöyleydi yok böyleydi" diye daha işe başlamadan vaz geçiyorsun...
iyi de sana bu fikir zehirini verenlerin o konuda hiç emek vermiş mi .. bilgisi var mı? niyetii düzgün mü...?
bunları da bir gözden geçir....

mücadele etmeyi seviyorsun da ne için mücadele edilecek kafan karma karışık

iki arada bir derede kararsız kalıyorsun...

bunlar gençlık heyecanının getirdiği şeyler... zamanla kendini geliştirirsin...

şimdiki ortamı çok iyi değerlendiriyorsun ama geleceğe dair planlama yapabilme sıkıntın var.

sen de artık denizle alakalı mı yoksa havacılıkla mı alakalı bir meslek seçme konusunda da ikilemdesin...
sen bilirsin de meslek seçerken ayağının yere bassın... düşündüğün bu iki meslek dalı da bazen anlık kararlar vermeni gerektirecek işler... ya kendin işe göre şekillen artık ya da kendine göre şekillenmiş bir iş düşün...

hayırlı maxicepler.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
evet. Maalesef kolay ikna olabiliyorum. Tekrar teşekkürler.

Sidretül Münteha

Üye
Yorum alabilrmiyim :lol

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Vesselάm;3405865' Alıntı:
Yorum alabilrmiyim :lol

Vesselάm

konuya hoşgeldin...

merak etme bacım çalışır eksik derslerini düzeltirsin...

kafan yorgun, zaten gayet güzel anlaşılıyor. ben de 9 senede bitirdiydim açık öğretimi...
kiliti aşmasaydım daha çok sürecekti...

fotoğrafik hafıza teknikleri çalıştım... öyle derslere çalıştım... bir de deneme sınavlarını çözmekte fayda var...

kendinden daha başka bir şey olmayacaksın zaten neden bunun bunalımındasın ki... istemediğin bir şeylere mi zorlanıyorsun... şu kız isteme meselesi galiba...?
şimsi evlenmek istememeyebilirsin ama bekarlığın olduğu bir cenneti vaadedemem... acısıyla tatlısıyla evlilik daha iyi... bence bunların da planlamasını da yap...
Çünkü: ne zaman olacağını bilmediğimiz bir ölüm tarihine yakalşırken elimizdeki asla yetmeyecek günleri teker teker harcıyoruz. erken evlenmek aileyle daha doğrusu çoluk çocuk beraber geçirilecek zamanı kurtarır.
ha hemen evlen demedim... kendine uygun bir planlama yap dedim... gerekçeleri de yukarıda dedim...

insanı huzursuz eden ortamın kötü olmasından daha çok, o ortamda ne yapılacağını bilememektir,
içinde bulunduğun ortamın nasıl olduğunu bilemem ama büyüklerine danışarak bir yol bulabilirsin...

önündeki güzel seçenekleri bile göremeyecek kadar sıkıntılı değilsindir galiba...

umutlarına tekrar kavuşmalısın...(hadi ordan diyorsun bana) umut ettikçe umutlarımızın çürüdüğünü hepimiz gördük...
zaten umutların hepsi gerçekleşmez en canlı tutulan ve ısrar edilen umutlar geçekleşir.

Artık iyi bir tatili hakettiğini de düşünüyor gibisin baya baya yorulmuşsun hani...

hayırlı maxicepler

• Beğen
Tepkiler: Sidretül Münteha

Sidretül Münteha

Üye
Fazlaa tatmın etmedı cvplar amaa güzel acıklamıssın yınede ellerıne gonlune yuregıne sağlık oncelıkle ve evlılık durumları felan puff bunda haklısın ıste abı...

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Vesselάm;3406255' Alıntı:
Fazlaa tatmın etmedı cvplar amaa güzel acıklamıssın yınede ellerıne gonlune yuregıne sağlık oncelıkle ve evlılık durumları felan puff bunda haklısın ıste abı...

olayları derinlemesine de anlatırım fakat çekincelerim var...

verilecek tavsiyeler kesinlikle senin durumuna tam cevap veremez...
vereceğim tavsiye işe yaramazsa ya da daha kötü sonuç doğurabileceğinden endişe ederim...
ben ne üzerine yoğunlaşman gerektiğini söyledim...gerisi yine sana kalmış...
son nokta yine sende bitiyor.

:evet:

Üst Alt