Denetim_Masası
Üye
öncelikle avatarımı yorumladığın için çok teşekkür ediyorum bende senin yazdıklarını yorumladım...
yeni avatarımıda zahmet olmazsa yorumlarsan çok sevinirim.. 
dört kişilik bir ailen var. gayet de mutlu yaşıyorsunuz. Allah bozmasın 4 kişikik değil baya kalabalık bir ailem var..
ilk hitabımdaki tavsiyemi yapmamın nedeni... herşeye farklı gözlerle bakabiliyorsun. her hangi bir olguya sadece iyi veya sadece kötü olarak bakmıyorsun.. iyi/kötü her yönünü görebiliyorsun. teşekkür ederim
herhalde çoktan seçmeli sınavlar senin düşmanın. klasik soruları daha iyi çözüyorum...
asker olmaya karşı bir hevesin var galiba... Allah hayırlısını versin. asker olmayı çok istiyorum ve askerliğimi doğuda yapmak istiyorum...
yeni avatarımıda zahmet olmazsa yorumlarsan çok sevinirim.. dört kişilik bir ailen var. gayet de mutlu yaşıyorsunuz. Allah bozmasın 4 kişikik değil baya kalabalık bir ailem var..
ilk hitabımdaki tavsiyemi yapmamın nedeni... herşeye farklı gözlerle bakabiliyorsun. her hangi bir olguya sadece iyi veya sadece kötü olarak bakmıyorsun.. iyi/kötü her yönünü görebiliyorsun. teşekkür ederim
herhalde çoktan seçmeli sınavlar senin düşmanın. klasik soruları daha iyi çözüyorum...
asker olmaya karşı bir hevesin var galiba... Allah hayırlısını versin. asker olmayı çok istiyorum ve askerliğimi doğuda yapmak istiyorum...