kol@j
Üye
abicim bana da bi zahmet
Dafny
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
konuya hoşgeldin bacım... biraz buruksun galiba
yalnız kalmışsın... yardımcı olacak kimse kalmamış... hem de yarı yolda...
isteksiz ve üşengeç bir hal almışsın...
yapman gereken şeyler aksıyor.... neden mi? yanında biri yok da ondan ... seni teşvik edecek birisi olsa... yalnız bu teşvik illa ki aleni olmasa da olur.. sadece yanında biri olsa yeter... her şeyini paylaşabileceğin... yeter...
hayata anlam veremediğin için bir çok şeyi tanımlayamıyorsun... sen de bu anlamsızlık için de sadece mutlu olmak istiyorsun... ama kuru bir mutluluk oluyor.
daha gençsin bacım... senin yaşlarında ki kadın - erkek herkes bu türlü ruh halinden geçiyor.
sana bir iki tavsiye de bulunacağım ama hekime değil çekene sor demişler.
ben de çektim bu derdi o da çekti... fakat merak etme... geleceğinde yeniler olacak.. yeni ortamlar... yeni insanlar... yeni amaçlar... o zaman hayatta ki yerini daha güzel anlamlandırırsın... kuru mutluluk değil daha içi dolu içine sinen bir mutluluğun olur.
ben avatarınızın yalancısıyım
hayırlı maxicepler...
--------------- Ekleme ---------------
'-[HawX]-';2956983' Alıntı:benimki çok zor glba banada bakarmısın?
ama çabuk unuturutrum cevap yazdıgını profilime yazarmısın?
'-[HawX]-'
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
konuya hoşgeldin kardeş... daha doğrusu maxicep'e de hoşgeldin.
avatarına güveniyorsun ha... bu konunun ilk sayfasındaki açıklayıcı bilgileri bir takip et bakalım neler çözmüşüz.
yeni yüzler her zaman için yeni ufuklar açar... bazen kapasiteyi zorlasa da tecrübe kazandırıyor.
herkesi kendin gibi iyi niyetli olarak değerlendiren bir yapın var .. bu olay sana zarar verebilir korunmanın bir kaç yolundan bahsedeyim...
karşıdaki senle konuşurken
1. dudaklarında titreme oluyorsa... söyleme kararsızlığını karşıdakinde, algıladıysan
2. inandırıcı olmak için zorlama konuşuyorsa. yani yerli yersiz çektiği çilelerden ya da başarılardan bahsediyorsa.
3. küfürlü konuşuyorsa... özellikle - af'edersin - bel altı küfürleri...
4. senle konuşurken gözlerine bak... gözü sağ tarafa doğru kaçıyorsa...
bu türlü insanları değerlendirirken ya da iş yaparken daha dikkatli ol...
küçük bir ailen var... uyumlusunuz... Allah'a şükür birbiriniz içinde sıkıntılı değilsiniz.
arkadaş canlısı şirin bir insansın ... tatlı dillisin... sevilen birisin... seni çabuk kabul ediyorlar.
bunalan sıkılan kim varsa gelip sana dert anlatıyor.
örnek aldığın çok sevdiğin bir insanı bir kaç yıl önce kaybetmişsin başın sağolsun...
planlama yeteneğin gelişmiş... işlerini sıraya koyup teker teker hallediyorsun... daha sonra bunları topladığında başarıya ulaşıyorsun...
ipte yürü desem yürüsün... ama ne den bağımlı gibi yaşadığını pek anlamadım... ip te yürürken kimse sana yardımcı olmaz.. kendi kendi ne yeter bir yapın var fakat neden o olmazsa olmaz... o olursa daha güzel olur daha rahat olur... ama olmazsa olmaz değil kardeş... ne ya da kim olduğunu bilmiyorum ama böyle birşey var sanki...
ben avatarınızın yalancısıyım
hayırlı maxicepler