Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

Sponsorlu Bağlantılar

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
abicim bana da bi zahmet

Dafny

konuya hoşgeldin bacım... biraz buruksun galiba

yalnız kalmışsın... yardımcı olacak kimse kalmamış... hem de yarı yolda...

isteksiz ve üşengeç bir hal almışsın...

yapman gereken şeyler aksıyor.... neden mi? yanında biri yok da ondan ... seni teşvik edecek birisi olsa... yalnız bu teşvik illa ki aleni olmasa da olur.. sadece yanında biri olsa yeter... her şeyini paylaşabileceğin... yeter...

hayata anlam veremediğin için bir çok şeyi tanımlayamıyorsun... sen de bu anlamsızlık için de sadece mutlu olmak istiyorsun... ama kuru bir mutluluk oluyor.

daha gençsin bacım... senin yaşlarında ki kadın - erkek herkes bu türlü ruh halinden geçiyor.

sana bir iki tavsiye de bulunacağım ama hekime değil çekene sor demişler.

ben de çektim bu derdi o da çekti... fakat merak etme... geleceğinde yeniler olacak.. yeni ortamlar... yeni insanlar... yeni amaçlar... o zaman hayatta ki yerini daha güzel anlamlandırırsın... kuru mutluluk değil daha içi dolu içine sinen bir mutluluğun olur.

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler...

--------------- Ekleme ---------------

'-[HawX]-';2956983' Alıntı:
benimki çok zor glba banada bakarmısın?
ama çabuk unuturutrum cevap yazdıgını profilime yazarmısın?

'-[HawX]-'

konuya hoşgeldin kardeş... daha doğrusu maxicep'e de hoşgeldin.

avatarına güveniyorsun ha... bu konunun ilk sayfasındaki açıklayıcı bilgileri bir takip et bakalım neler çözmüşüz.

yeni yüzler her zaman için yeni ufuklar açar... bazen kapasiteyi zorlasa da tecrübe kazandırıyor.

herkesi kendin gibi iyi niyetli olarak değerlendiren bir yapın var .. bu olay sana zarar verebilir korunmanın bir kaç yolundan bahsedeyim...
karşıdaki senle konuşurken
1. dudaklarında titreme oluyorsa... söyleme kararsızlığını karşıdakinde, algıladıysan
2. inandırıcı olmak için zorlama konuşuyorsa. yani yerli yersiz çektiği çilelerden ya da başarılardan bahsediyorsa.
3. küfürlü konuşuyorsa... özellikle - af'edersin - bel altı küfürleri...
4. senle konuşurken gözlerine bak... gözü sağ tarafa doğru kaçıyorsa...

bu türlü insanları değerlendirirken ya da iş yaparken daha dikkatli ol...

küçük bir ailen var... uyumlusunuz... Allah'a şükür birbiriniz içinde sıkıntılı değilsiniz.

arkadaş canlısı şirin bir insansın ... tatlı dillisin... sevilen birisin... seni çabuk kabul ediyorlar.
bunalan sıkılan kim varsa gelip sana dert anlatıyor.

örnek aldığın çok sevdiğin bir insanı bir kaç yıl önce kaybetmişsin başın sağolsun...

planlama yeteneğin gelişmiş... işlerini sıraya koyup teker teker hallediyorsun... daha sonra bunları topladığında başarıya ulaşıyorsun...

ipte yürü desem yürüsün... ama ne den bağımlı gibi yaşadığını pek anlamadım... ip te yürürken kimse sana yardımcı olmaz.. kendi kendi ne yeter bir yapın var fakat neden o olmazsa olmaz... o olursa daha güzel olur daha rahat olur... ama olmazsa olmaz değil kardeş... ne ya da kim olduğunu bilmiyorum ama böyle birşey var sanki...

hayırlı maxicepler

Dafny

Dafny

Üye
Dafny

yapman gereken şeyler aksıyor.... neden mi? yanında biri yok da ondan ... seni teşvik edecek birisi olsa... yalnız bu teşvik illa ki aleni olmasa da olur.. sadece yanında biri olsa yeter... her şeyini paylaşabileceğin... yeter...

hayata anlam veremediğin için bir çok şeyi tanımlayamıyorsun... sen de bu anlamsızlık için de sadece mutlu olmak istiyorsun... ama kuru bir mutluluk oluyor.

daha gençsin bacım... senin yaşlarında ki kadın - erkek herkes bu türlü ruh halinden geçiyor.

ben de çektim bu derdi o da çekti... fakat merak etme... geleceğinde yeniler olacak.. yeni ortamlar... yeni insanlar... yeni amaçlar... o zaman hayatta ki yerini daha güzel anlamlandırırsın... kuru mutluluk değil daha içi dolu içine sinen bir mutluluğun olur.

hayırlı maxicepler...

teşekkürler :)

'-[HawX]-'

'-[HawX]-'

Üye

Dafny

hayırlı maxicepler...

'-[HawX]-'

konuya hoşgeldin kardeş... daha doğrusu maxicep'e de hoşgeldin.

avatarına güveniyorsun ha... bu konunun ilk sayfasındaki açıklayıcı bilgileri bir takip et bakalım neler çözmüşüz.

yeni yüzler her zaman için yeni ufuklar açar... bazen kapasiteyi zorlasa da tecrübe kazandırıyor.

herkesi kendin gibi iyi niyetli olarak değerlendiren bir yapın var .. bu olay sana zarar verebilir korunmanın bir kaç yolundan bahsedeyim...
karşıdaki senle konuşurken
1. dudaklarında titreme oluyorsa... söyleme kararsızlığını karşıdakinde, algıladıysan
2. inandırıcı olmak için zorlama konuşuyorsa. yani yerli yersiz çektiği çilelerden ya da başarılardan bahsediyorsa.
3. küfürlü konuşuyorsa... özellikle - af'edersin - bel altı küfürleri...
4. senle konuşurken gözlerine bak... gözü sağ tarafa doğru kaçıyorsa...

bu türlü insanları değerlendirirken ya da iş yaparken daha dikkatli ol...

küçük bir ailen var... uyumlusunuz... Allah'a şükür birbiriniz içinde sıkıntılı değilsiniz.

arkadaş canlısı şirin bir insansın ... tatlı dillisin... sevilen birisin... seni çabuk kabul ediyorlar.
bunalan sıkılan kim varsa gelip sana dert anlatıyor.

örnek aldığın çok sevdiğin bir insanı bir kaç yıl önce kaybetmişsin başın sağolsun...

planlama yeteneğin gelişmiş... işlerini sıraya koyup teker teker hallediyorsun... daha sonra bunları topladığında başarıya ulaşıyorsun...

ipte yürü desem yürüsün... ama ne den bağımlı gibi yaşadığını pek anlamadım... ip te yürürken kimse sana yardımcı olmaz.. kendi kendi ne yeter bir yapın var fakat neden o olmazsa olmaz... o olursa daha güzel olur daha rahat olur... ama olmazsa olmaz değil kardeş... ne ya da kim olduğunu bilmiyorum ama böyle birşey var sanki...

hayırlı maxicepler

teşekkür ederim :)

'Davut

'Davut

Üye
Tekrar bir yorum alabilirmiyim...(:

OğuzcanAbi

Üye
abi bir yorum alabilir miyim :D

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar bir yorum alabilirmiyim...(:

'Genç

konuya tekrar hoşgeldin...

çok zevkli adamsın .... sanatçı kişiliğin var ...

sessiz yaşamayı seviyorsun. bol hava sakin ortam...

ulaşmak istediğin amaçlar var ... ama zamanı gelmediği için çalışmalarını biraz bekletmişsin.

seni değiştirmek isteyen bir ortam var... olmadığın bir şey yapmaya çalışan... bütün bunların farkındasın.
direniyorsun... bu ortamı iyi değerlendir... kişiliğinin olumsuz yanlarını zayıflatmak için güzel bir fırsattır.
ama olumlu yanlarını sakın ha bozma... sırf onlara uyacağım diye...unutma hiçbir kişilik zaafı sosyal hayatın gereği değildir.

uzun süre ayrı kaldığın biri ya da birileri var özlediğin... imkanın varsa tez elden görüş...

hayırlı maxicepler.

abi bir yorum alabilir miyim :D

Oguzc@N

konuya hoşgeldin sevgili hemşerim

çok engellemişler seni... yapmak istediğin şeyleri doğru dürüst kendi istediğin gibi yapamamışsın...
kardeş toplum içindeki sosyal hayat kurallarını fazla göz ardı edemezsin... ideallerine engel gibi gördüğün bu kurallarla kendi hayallerin arasında bir kesit arıyorsun... acaba var mı? elbet var umutsuz olma...

etrafındaki herkesi de potansiyel engel olarak görmeyi bırak... dalga geçilmesinden de korkma... anlayamayacak ve dalga geçecek adama da açılma. sana fayda vermeyeceği gibi... üzülürsün de..

durumun biraz karanlığa girmeye çalışan çocuk gibi... karnlıktan korkup hep kaçar... kardeş bir dene hele... yap , söyle bir hele, karanlığa girmek bu demek. karanlığa gözün alıştığında o kadar da korkunç olmadığını göreceksin...

eğer ki düşündüğünde yanlış hata varsa onu görürsün...

ey Türk titre ve kendine dön
ötüken Türk kitabeleri​

hayırlı maxicepler...

performansım düşmüş baya... bilemiyorum nedendir biraz zorlanıyorum.arkadaşlar kusura bakmayın en kısa zamanda toparlarım...

OğuzcanAbi

Üye
abi nerden anladin ya
sasirdim..
cok saol abi :D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Benide Yorumla Benide :D

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Benide Yorumla Benide :D

©The_Gespenst©

konuya hoşgeldin kardeş...

beş kişilik bir ailesiniz.. sevgi bağlarınız çok kuvvetli... birbirinize çok düşkünsünüz...

herhalde büyük kardeş de sensin... heyecanlı ve hareketli bir yapın var...

çok sık karar değiştiriyorsun... kararsızlıkların seni ortada bırakıyor...

paylaşmayı seven birisin .. özellikle bilgi paylaşımını seviyorsun...
yardımsever birisin ayrıca...

tertipli ve düzenlisin... estetik ve uyum çok hoşuna gidiyor...

kendini çabuk kabul ettiriyorsun... şirin bir tipin var...

dini değerlere de düşkünsün... diyebilirim

ben avatarınızın yalancısyım

hayırlı maxicepler.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
©The_Gespenst©

konuya hoşgeldin kardeş...

beş kişilik bir ailesiniz.. sevgi bağlarınız çok kuvvetli... birbirinize çok düşkünsünüz...

herhalde büyük kardeş de sensin... heyecanlı ve hareketli bir yapın var...

çok sık karar değiştiriyorsun... kararsızlıkların seni ortada bırakıyor...

paylaşmayı seven birisin .. özellikle bilgi paylaşımını seviyorsun...
yardımsever birisin ayrıca...

tertipli ve düzenlisin... estetik ve uyum çok hoşuna gidiyor...

kendini çabuk kabul ettiriyorsun... şirin bir tipin var...

dini değerlere de düşkünsün... diyebilirim

ben avatarınızın yalancısyım

hayırlı maxicepler.

"herhalde büyük kardeş de sensin"
Bu Hariç Hepsi Doğru Teşekkürler Abi :)

Abi Sana Dükkan Açalımmı :D

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Bu Hariç Hepsi Doğru Teşekkürler Abi :)

Abi Sana Dükkan Açalımmı :D

en büyük kardeş sen değilsen şöyle diyem kendini hep ön plan da tutuyorsun.. çekim gücü sağlam yani...

buradaki dükkan da bana yetiyor... teşekkürler..

çok pozitif bir adam olduğun için fazla tavsiye edecek bir konu bulamadım kardeş...

hayır dualarını eksik etme...

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
en büyük kardeş sen değilsen şöyle diyem kendini hep ön plan da tutuyorsun.. çekim gücü sağlam yani...

buradaki dükkan da bana yetiyor... teşekkürler..

çok pozitif bir adam olduğun için fazla tavsiye edecek bir konu bulamadım kardeş...

hayır dualarını eksik etme...

Alla Razı Olsun Abi Fal'ada Bakıyormusun :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
kardeş avatarda 4 yarasa bir balkabağı var bu 5 eder yani yakınlık dduyduğun insanlar bunun neresi fal sadece saydım...

Yok Abi Ciddi Ciddi Benim Özelliklerimi Felan Saydında Yeminle Seni Burda Biraz Fal'cı Gibi Gördüm :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Yok Abi Ciddi Ciddi Benim Özelliklerimi Felan Saydında Yeminle Seni Burda Biraz Fal'cı Gibi Gördüm :)

bu gün bir tv programında resimle kişilik yorumu yapan bir adam vardı..
bir ağaç bir da insan resmi yapıyosun... adam bunun üzerinden yorum yapıyor...
"herkes kendini çizer" sloganıyla
ben de diyorum ..
"avatarda herkes kendini seçer" birinci sayfadaki bilgileri okursan daha iyi anlarsın...

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Yok Abi Okudum Daha Önceden Anladımda :D Ne Bileyim İlginç Geldi Yorumun :D

Üst Alt