Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir
Sponsorlu Bağlantılar
DSJSPextes
Üye
Mustafa abi yeni avatar için yorumlarını bekliyorum..
sessiz yaşamayı seviyorsun. bol hava sakin ortam...
ulaşmak istediğin amaçlar var ... ama zamanı gelmediği için çalışmalarını biraz bekletmişsin.
seni değiştirmek isteyen bir ortam var... olmadığın bir şey yapmaya çalışan... bütün bunların farkındasın. direniyorsun... bu ortamı iyi değerlendir... kişiliğinin olumsuz yanlarını zayıflatmak için güzel bir fırsattır. ama olumlu yanlarını sakın ha bozma... sırf onlara uyacağım diye...unutma hiçbir kişilik zaafı sosyal hayatın gereği değildir.
uzun süre ayrı kaldığın biri ya da birileri var özlediğin... imkanın varsa tez elden görüş...
çok sevdiğin bir büyüğün ile uzun süre görüşmüyorsun... onu muhakkak bir ara... için açılır hem o hem sen memnun olursunuz...
pişmanlıkların bir bir göz önüne geliyor... utancından ezildiğin pişmanlıklar....
bu durum seni baya bir içine kapatmış gibi....
sana akıl verip kaçan birisi var galiba ... seni öne sürüp yapamadığı şeyleri sana mı yaptırıyor ne...? seni ikna etmek için mantıklı şeyler söylemesi onun kaypaklığının üstünü kapatmaz...
unutma, şeytan yalanlarla değil doğrularla kandırır...
sembolizmin doruklarında bir avatar bu... bazı mesajlar veriyor... slipknot grubunun..
bu türlü gruplar kendi meşreplerine uygun semboller seçerler... konserlerinde seyircilerini bilmem ama kendileri için bir ayin uygulama hissi taşırlar. bunlar sana çılgınca gelebilir. fakat bu türlü konuları bir ara araştırdım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sana bakan tarafına bakalım.
kendi aleminde mutlu bir şekilde yaşıyorsun... kendi dünyanı koruyorsun...
kişiliğinden taviz vermeyecek kadar onurlusun..
dört kişilik bir ailen var... samimi olduğun arkadaşlarını say... 6 kişi sayacaksın...
evinizse ki duvarlarda... bir kaç tane çerçevli hat yazısı var... hat sanatına karşı ilgin var ama uğraşmamışsın...
ah abla ah... sana küssem yeridir... sen bu konuya teşekkür ettiğinden bu yana iki ay kadar geçti..
ben de umutlanmıştım...avatar yorumu isteyecek diye... gerçi bu konuda da acemiydim o zaman...bileydim o zamanki avatar resmini alır depolardım... (pencere önünde bekleyen çocuk vardı ya o)
gördüğüm en ifadeli avatarlardan biriydi. 1. sayfadaki derin anlamlı avatarların arasına senin o avatarını da koyacaktım fakat onları eklediğim sırada sen avatarını değiştirmişsin...
bunu bir arkadaşa ifade etmiştim praetor'a... ama nerede ne zaman tam hatırlamıyorum.
neden mi?
malumunuz gurbetteyim...
avatardaki o çocuğu görünce aklıma hep benim çocuklar geliyordu... işte beni de öyle bekleyen iki evladım...
buna göre düşünürsek... senin de babanın yollarını gözlediğini söyleyebilirim. söylemeye dilim varmayan surum da var...
kardeşlerine de analık babalık yapmışsın... bu senin hayatında evlenmek gibi kararları almanı geciktirmiş... fedakarlık etmişsin yani...
saygıya değer bir kişilik bu... tebrik ederim...
gelgelelim şimdiki avatarına
bu avatara bakarak dini değerlere karşı düşkün olduğunu söyleyebilirim.. çoğu kişi ne alaka diyecek... ama bunu ben savunurum...
mütevazısın... hep bir adanmışlık görüyorum... alçak gönüllü ve paylaşmacı birisin.
olgun karakterli harbi abla... bizim memlekette "eke" diye bir sıfat vardır... bu olgun gençler için kullanılan bir sıfattır ... yani "eke"sin... (eke'nin sözlük anlamı da çobanlara liderlik eden... çobanbaşı şeklindedir.)
seni çok seven olmuş çok isteyen fakat oralı olmamışsın... aslında imkan bulup açılamamışsın... bunun nedeni utangaçlığın olabilir mi?
kalp kırmaktan çok korkuyorsun... haklı olsan dahi lafını, kalp kırmamak için, esirgeyebiliyorsun.
sade bir hayatın var ama bu sadelik içinde nasıl dağınık olmayı başarıyorsun pek anlamadım... ya da dağınık olan şey senin tertip düzenin değil kafanın içidir.
planlarının hiç birisi doğru düzgün tutmamış... o yüzden planlı yaşama alışkanlığını nisbeten kaybetmişsin...
belki düşüncelerinin dağınık olmasının sebebi belki budur...
geleceğinle ilgili karar vermen gerek artık.. ailenle konuş ve hayatını düzene koyabilmek için büyüklerinden yardım al bence artık...
ah abla ah... sana küssem yeridir... sen bu konuya teşekkür ettiğinden bu yana iki ay kadar geçti..
ben de umutlanmıştım...avatar yorumu isteyecek diye... gerçi bu konuda da acemiydim o zaman...bileydim o zamanki avatar resmini alır depolardım... (pencere önünde bekleyen çocuk vardı ya o)
gördüğüm en ifadeli avatarlardan biriydi. 1. sayfadaki derin anlamlı avatarların arasına senin o avatarını da koyacaktım fakat onları eklediğim sırada sen avatarını değiştirmişsin...
bunu bir arkadaşa ifade etmiştim praetor'a... ama nerede ne zaman tam hatırlamıyorum.
neden mi?
malumunuz gurbetteyim...
avatardaki o çocuğu görünce aklıma hep benim çocuklar geliyordu... işte beni de öyle bekleyen iki evladım...
buna göre düşünürsek... senin de babanın yollarını gözlediğini söyleyebilirim. söylemeye dilim varmayan surum da var...
kardeşlerine de analık babalık yapmışsın... bu senin hayatında evlenmek gibi kararları almanı geciktirmiş... fedakarlık etmişsin yani...
saygıya değer bir kişilik bu... tebrik ederim...
gelgelelim şimdiki avatarına
bu avatara bakarak dini değerlere karşı düşkün olduğunu söyleyebilirim.. çoğu kişi ne alaka diyecek... ama bunu ben savunurum...
mütevazısın... hep bir adanmışlık görüyorum... alçak gönüllü ve paylaşmacı birisin.
olgun karakterli harbi abla... bizim memlekette "eke" diye bir sıfat vardır... bu olgun gençler için kullanılan bir sıfattır ... yani "eke"sin... (eke'nin sözlük anlamı da çobanlara liderlik eden... çobanbaşı şeklindedir.)
seni çok seven olmuş çok isteyen fakat oralı olmamışsın... aslında imkan bulup açılamamışsın... bunun nedeni utangaçlığın olabilir mi?
kalp kırmaktan çok korkuyorsun... haklı olsan dahi lafını, kalp kırmamak için, esirgeyebiliyorsun.
sade bir hayatın var ama bu sadelik içinde nasıl dağınık olmayı başarıyorsun pek anlamadım... ya da dağınık olan şey senin tertip düzenin değil kafanın içidir.
planlarının hiç birisi doğru düzgün tutmamış... o yüzden planlı yaşama alışkanlığını nisbeten kaybetmişsin...
belki düşüncelerinin dağınık olmasının sebebi belki budur...
geleceğinle ilgili karar vermen gerek artık.. ailenle konuş ve hayatını düzene koyabilmek için büyüklerinden yardım al bence artık...
Yorum için teşekkürler Mustafa...
Dini değerlere düşkünlük yorumunda 100'de 100 haklısın....
Allah'a şükür babam hep yanımızdaydı.. tabi ki bazen kısa süreli ayrılıklar oluyor... fedakarlıklarım tabi ki olmuştur hayatta... mütevazi bi kişiliğim olduğunu hep söylerler...
Kalp kırmak hayatta en korktuğum şeydir...Planlı yaşamayı seviyorum bazen gerçekleşmese bile...
Kafamın bazen dağıldığı oluyor bazen
bunun dışında diğerleri uymamış
Yorum için teşekkürler Mustafa...
Dini değerlere düşkünlük yorumunda 100'de 100 haklısın....
Allah'a şükür babam hep yanımızdaydı.. tabi ki bazen kısa süreli ayrılıklar oluyor... fedakarlıklarım tabi ki olmuştur hayatta... mütevazi bi kişiliğim olduğunu hep söylerler...
Kalp kırmak hayatta en korktuğum şeydir...Planlı yaşamayı seviyorum bazen gerçekleşmese bile...
Kafamın bazen dağıldığı oluyor bazen
bunun dışında diğerleri uymamış
çok sevdiğin bir büyüğün ile uzun süre görüşmüyorsun... onu muhakkak bir ara... için açılır hem o hem sen memnun olursunuz...
pişmanlıkların bir bir göz önüne geliyor... utancından ezildiğin pişmanlıklar....
bu durum seni baya bir içine kapatmış gibi....
sana akıl verip kaçan birisi var galiba ... seni öne sürüp yapamadığı şeyleri sana mı yaptırıyor ne...? seni ikna etmek için mantıklı şeyler söylemesi onun kaypaklığının üstünü kapatmaz...
unutma, şeytan yalanlarla değil doğrularla kandırır...
ilk gözlemim sanki millet hep sana oynuyor seni odak noktası yapmışlar... danışılacaksa sana gelirler... azarlayacaklarsa san gelirler. seveceklerse seni severler...döveceklerse sana çatıyorlar sanki...
bu işler kafanı biraz karıştırmış
gene de sen yolunu çabuk bulup toparlıyorsun...
arada bir olumsuz durumlara düşsen de kararlılığınla hemen kendine geliyorsun...
beş kişilik bir ailen var... kardeşlerinden biri on yaşın altında... büyük evlat ise sensin...
kendine çizdiğin küçük dünyanda gayet mutlusun. ama yeterince canlılık ve heyecan pek yok...
futbol en büyük eğlencen galiba... futbolu efendilikle oynanmamasına çok kızıyorsun...
biraz hayalperest gördüm seni... hayal insanın geleceğini inşaa etmesi için güzel bir referanstır... bu özelliğini iyi kullan
romantizm hastası diyebilir miyim sana ? aynı zaman da utangaç gördüm...
dikkatlisin ayrıntıları çabuk farkediyorsun ..
bildiğini kendine saklıyorsun... konuşmayı pek sevmiyorsun... konuşarak ahkam kesenlerden de hoşlanmıyorsun..
çabuk bunalıyorsun... sıkıntını da kolay kolay başından atamıyorsun.
saldırgan bir yapın olmadığından ve sessiz olduğun için seni makaraya alanlar var gibi... bunu kafaya çok takıyorsun... tepkini görmek için yapıyorlar ... sanki marifet... onlara ne kadar tepki verirsen o kadar hoşlarına gider...ona göre biraz sabırlı olmak lazım...
ben avatarınızın yalancısıyım
hayırlı maxicepler...
qirL1903
Üye
Biraz hayalperest gördüm seni.. hayal insanın geleceğini inşaa etmesi için güzel bir referanstır... bu özelliğini iyi kullan ** Doğru =) dikkatlisin ayrıntıları çabuk farkediyorsun . çabuk bunalıyorsun... Teşekkür ederim
zaza
Üye
mustafa abi bir yorum daha nasıl olsa meslek edinmişsin aç kalmazsın
Biraz hayalperest gördüm seni.. hayal insanın geleceğini inşaa etmesi için güzel bir referanstır... bu özelliğini iyi kullan ** Doğru =) dikkatlisin ayrıntıları çabuk farkediyorsun . çabuk bunalıyorsun... Teşekkür ederim
merak ediyorum da bu yorumlar işine yarıyor mu? bir şeyler öğrenebiliyor musun?
ya da davranışlarını ona göre mi ayarlayacaksın.
temennim odur ki faydalı olsun... ama meydanda ben yokum sen tek başınasın.
içinde bulunduğun durumu senden daha iyi kimse değerlendirip doğru davranış şeklini geliştiremez.. bunu yapabilmek için de insanın kendisini geliştirmesi öğrenmesi ve eğitmesi gerekir ki vereceği karar isabetli olsun.
gelgelelim avatara.
kendini anlatmaktan daha çok, çevrenin seni anlamalarını bekliyorsun. biraz daha sosyal çevre edinmeye ve ifade yeteneğini geliştirmeye ihtiyacın var.
büyüklerine saygılısın, söz dinleyen bir yapın var.
sorumluluklarını yerine getirmekten çekinmiyorsun. bu sana yılgınlık ve bıkgınlık vermiyor.
sıkıntıları gözünde büyütmek gibi bir hastalığın var..
daha önceki avatarlayorumlarına binaen bunları söyleyebilirim.
herşeyden önce ilk sayfadaki konu mesajını bir kere okumanı tavsiye ederim.
edineceğin bilginin, dikkat ve düşünce tarzının derslerinde faydalı olacağına inanıyorum...
dört kişilik bir ailen var. gayet de mutlu yaşıyorsunuz. Allah bozmasın.
ilk hitabımdaki tavsiyemi yapmamın nedeni... herşeye farklı gözlerle bakabiliyorsun. her hangi bir olguya sadece iyi veya sadece kötü olarak bakmıyorsun.. iyi/kötü her yönünü görebiliyorsun.
yani değerlendirme sağlam... fakat bu hem güç hem zaaf olabilecek bir özellik. ürettiğin çok fazla bilgi varsa... isabetlisini seçmek daha da güçleşir. bu çok çeşitli fikirler içinde kararsız kaldığın çok olmuştur.
herhalde çoktan seçmeli sınavlar senin düşmanın.
merak etme, yaşın daha genç, zamanla ürettiğin fikirleri elemeyi de çok güzel öğrenirsin. elendikten sonra bu seçenekler azalacak ve en isabetli kararı vereceksin..
asker olmaya karşı bir hevesin var galiba... Allah hayırlısını versin.
kolay kolay sıkılmıyorsun... sıkıntılarından çabuk kurtuluyorsun.
milli değerlere karşı çok düşkünsün..
en kısa yolları tercih ediyorsun. uzayan yollar gibi uzayan laflar da seni çok sıkıyor.
hele berber koltukları yok mu? keşke hemencecik işlerini halletseler değil mi?
etrafındaki insanların başına gelen kötü şeylerin sorumlusu sen değilsin.. bu kederi bırak artık. kendini vesveselerle suçlama... yıpranırsın.