kol@j
Üye
Abi sanırım bu karşılaştığın en ilginç avatarlardan biri olacaktır
Zahmet olmazsa yorumlarmısın?
Mert
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
konuya hoşgeldin mert kardeşim;
diyorum ki şu avatar yorumunu topladığım bilgilerle açıklamalı yapayım bu sefer
1. çiğ et dilimlenerek servis edilmiş... yani pişmesi bile beklenmemiş...:
aceleci bir yapın olduğunu söyleyebilirim. tamam kardeş, yapabileceğini ben de biliyorum ama o işi yapmadan önce bütün hazırlıkların tamam mı? ona bak. hazırlık safhası sıkıcı olabilir ama iş ortasın yok şu eksikti yok bu eksikti ... canını sıkar.
hazırlığı da; kafandaki işi hayalen bir yapıver. aşama aşama düşün.. kısa kısa... ihtiyaçların göz önüne gelecektir.
2. et dilimleri düzgün istifli:
bu konuda tertipli ve düzenli olduğunu söyleyebilirm.
1. ve 2. bilgiyi bağlarsak : düzgün olsun diye uğraşıyorsun ve acelecisin: bu ne demek... tertip düzen zaman alan bir iştir. aceleci tavrınla uğraşırken bir çok yere geç kaldığını da söyleyebilirim. her ne kadar mahcup olsan da bu huyun seni bırakmıyor. kardeş iş önceliklerini belirlersen kafanda bu mahcubiyetleri yaşamazsın.
3. et dilimlerine üstten değilde yandan bakınca birbiri üstüne bindirmeli ve açılı olduğu görülür.
aynı kitap istifi gibi ... buna göre kitaplara ve okumaya düşkünsün diyebilirim.
2. ve 3. bilgi bağlanırsa: gün içerisinde kendine okumak için zaman ayırdığın ortaya çıkar.
4. et rengi kırmızı arada beyazları var...: kırmızı; sıcaklık, sevgi bazen gücü ifade eder. burada ki beyazlıklardan dolayı güçten ziyade sıcak kanlı, şirin, sevecen birisi olduğun söylenebilir.
1. , 3. ve 4. bilgiyi bağlarsak okumayı sevdiğin kitapların türü ortaya çıkar : dan brown tarzı, aksiyon ama insani ilişkileri irdeleyen ve bunların içerisinde romantizm de olan romanlar seni sarıyor.
5. arka fon beyaz. objeyi ortaya çıkarmış
bu durum çoğu zaman avatardaki başka bilgilerle değerlendirilince saflığa işaret eder.
ama burada daha çok işaret ettiği şey
yaptığın iş neyse müthiş bir odaklanma kabiliyetin var... başka şeyleri hiç gözün görmüyor...
4. ve 5. öngörüyü bağlarsak : odaklanma ve sevecenlik insanlara kolay uyum sağlıyorsun ve kendini çabuk kabul ettiriyorsun... arkadaşlığın da yabana atılır cinsten değil yani...
daha bir çok bağ kurulabilir ve bu geliştirilebilir. mesele ana öngörülerde doğru başlayabilmek... ancak bağ sayısı arttıkça öngörü hayali bir zayıflıkta kalabiliyor. o zaman avatarın değerlendirmesine , kişiden beklediğim temenniler karışabiliyor.
ben avatarınızın yalancısıyım
hayırlı maxicepler.