Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

Sponsorlu Bağlantılar

celibar

celibar

Üye
benimkine de bakabilirmisin? :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Çok teşekkür ederim , büyük oranda benzetmişsin bravo :)

punqermojo

Üye
işte senin tezgahın

çok kıymet ,verdiğin ve desteğini gördüğün biri var... hatta örnek aldığın...şimdi uzkta ama saygıyla anıyorsun... onun eksikliği seni yalnız kalmış gibi hissettiriyor...

güçlüsün fakat başka insanlara zarar vermekten korkuyorsun. hatta zarar verip vermediğinin düşüncesi bile seni rahatsız ediyor... bundan dolayı dışarıdan zarar dahi görecek olsan başkalarına zarar gelecek diye tedbir almaktan çekiniyorsun... bu yüzden seni zayıf görenler var... onlara karşı biraz daha tavırlı ol ki güçlü olduğunu anlasınlar...yalnız tavırlar akılca ve sözlü olması lazım... yoksa iş şiddete kaçar...

mütevezı ve açık sözlüsün... gülmek gerektiğinde gülersin, ağlamak gerektiğinde ağlarsın, bunaların hiç de saklanacak şeyler olmadığını düşünüyorsun...
hislerini saklamadan söyleyebiliyorsun... kimseyi rencide etmeden...

insanları tanıma konusunda biraz sıkıntın var... sosyal çevrene daha fazla takıl... insanları daha çabuk tanımaya ihtiyacın var...
bunlar zamanla olacak... fakat tek yolu diğer insanlarla iletişim...

kendini biraz yetersiz görüyorsun... yardıma açık yaşıyorsun... kendine güven sorunun var... fotoğrafçılık yapsan belki biraz açılırsın... kolay bir sanat değildir... eğitimi vardır... ama o kadar da eğilmene gerek yok... bir makineyle beraber gezdiğin yerlerde ifadeli ve güzel manzaralar bulunca resmini çek....ışığa karşı biraz açlığın var galiba...

ben avatarınızın yalancısıyım....
hayırlı maxicepler...
Mükemmelsin abi bi nevi dediklerin tutsada birazcıkta tutmuyor abi :)
eyw abi çok saol resimleri atarım sana :):bye2:

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
ΛKƧİ;2806590' Alıntı:
bende bendee bendeee :D:D

işte senin yorum tezgahın

küçük, kendine yeter, sade bir hayatın var... kanaatkarsın... çok ta hiç gözü olmayan gözütok birisin... etraaında ki insanlardan, daha doğrusu kızlardan daha farklı gördüm...tabiri caizse "gaydırı gubbah" tavırları görünce oradan hemen uzaklaşıyorsun... bir çok kızın alışkanlığı olan makyaj ya da süslenmek gibi heveslerin yok... özel günlerde bile...

doğla halinle kendinden daha eminsin... kendi kararlarını alırken kimseyi memnun etmek ya da beğenilmek derdin yok...

özenli birisi olmadığını düşünüyorlar..."Ah kızım şu odanı birazcık toplayı versen." diye annenişn tatlı serzenişlerini duyar gibiyim...
Ailene bağlısın... misafir geldiğinde annenden önce ikramlıkları hazırlıyorsun... bu senin ailenin itibarına düşkünlüğünü gösteriyor...

bir iki kere seni istemeye gelmişler... görücü usulüyle...biri komşularınızdan ya da komşularınız dan birinin tanıdığı... kendini hiç hazır hissetmediğin için... kabul etmemişsin... istemek olmasa bile ciddi ciddi bu konuyu seninle konuşmuşlar... tabii o anda surat kıpkırmızı kaçacak yer aramışsın kalabalık odada... şimdi o komşu ne zaman gelse size o utancı hala yaşıyorsun... bizim hürmetkar kız odaya giremiyor bile...

sabahları erken kalkmak çok hoşuna gidiyor... kendini çabuk toparlıyorsun... erkenden kahvaltı yapıyorsunuz ailecek...

küçük kardeşlerin sana çok düşkün... belki herbir dertlerini senle paylaşıyorlar... ya ya küçükken sevmesi güzel oluyor değil mi? büyünce dertleriyle dertleniyorsun... ancak bu konuda yeterince yardımcı olamadığın konusunda kendine biraz kızıyorsun... merak etme şimdiki yaşlarda dertler küçük olur... hayat tecrübesi kazandıkça onlara daha güzel yol gösterebileceğini düşünüyorum...

aslında yardım etmek ve yol göstermek konusunda hala yeterlisin fakat kendi sosyal ve ailevi potansiyelinin pek farkında değilsin ya da tevazu gösteriyorsun...

çok güçlü bir yapın olduğunu görüyorum... diğerleri diyebileceğimiz çevrenden kolay kolay etkilenmiyorsun... biraz mesafelisin onlara karşı... onların yanlışlarıyla bezenmekten çekinidiğini söyleyebilirim...

hayırlı maxicepler...

--------------- Ekleme ---------------

Benimkinede istediğin bır vakit bak abi, acelesi yok :)

dışarıdan vitrin sağlam herşey ortada gibi görünse de benim asıl meselemi biliyorsun...
diğer insanlar hardrock çıların derdini bilemez... düşünürlerki ehli keyf... illaki toplumdan ayrı davranacaklar...
kendim için söyleyeyim...: adamların ciddiyeti çok hoşuma gidiyor... pop müzik devamlı toplumun hoşuna gidecek şeyleri üretmeye çalışır... çoğu ise basit yapılı zıppıdı şeyler, oynatsın yeter... rock çılar kendi inandıkları müzik ekolünün en iyi olması için uğraşırlar... toplum beğenir beğenmez umurlarında değildir... yazdıkları ve çaldıkları eserlerin içlerine sinmesi lazım...
meseleleri bu...

sadede gelelim:

Hız tutkunu musun değil misin bilmem ama motorsiklet merakın var ilk zaman da almayı şimdiden planlıyorsun... usturuplu kullan ki... tadı uzun süre çıksın... motorda ya da arabada hız yapmak bir tepsi baklavayı bir anda bitirmek gibidir... şeker komasına sokar belki öldürür... yani kaza yaparsın... komaya sokar admı belki öldürür... usulünce yersen baklavayı bir tepsi sana uzun süre yeter her istediğin zmana tadını alırsın...

en şaşırtıcı özelliğin ise dini konularda... en azından cumalara gitmeden edemiyorsun... ramazan da ise terafih namazlarına... bunu geliştirerek... farz olan bütün ibadetlerini tamamlamanı öneririm... manevi gücün artırımıyla ilgili iki tane konum vardı onları okumanı tavsiye ederim...

ekip çalışmasında müthiş bir organizasyoncusun lider karakterli bir yapın var... belki bunun şimdi farkında değilsin... bunun işaretleri güvenilir biri olman... etrafındaki inmsanlara güç verebiliyorsun... faydalı gördüğün her işte ön ayak oluyorsun... diğerleri senden cesarat alarak o işe destek oluyorlar...

kendinden daha çok diğer insanları düşünüyorsun... yardımsever birr kişiliğin var...

birçok kişinin kızgınlık göstereceği olaylara pozitif bakarak düzeltici yollar arıyorsun...

en sıkıntılı ve karışık anlarda bile sakin olmayı başarıyorsun... elin ayağını dolaştırmadan olayları izleyerek değerlendirip ona göre davranabiliyorsun... senin bu ssakin tavırlarına hayranlar... burada sakinlikten kastım panik yapmaman... yani sıkıntılı durumlarda elbet heyecan yaparsın fakat heyecanını kontrol altına alabiliyorsun...
senden güzel ralli pişlotu yada uçak pilotu olur...

etraftaki herşeyden enerji alabiliyorsun... bu seni büyük bir potansiyel yapıyor... fakat nasıl bir enerji onu tam anlayamadım... herhalde ilham alıyorsun... yeni düşünceler üretebiliyorsun... bu öngörüm gözlemsel değil de biraz tahmini... ama enerji olayı var...

ben avatarınızın yalancısıyım..

hayırlı maxicepler...

benimkine de bakabilirmisin? :)

avatarına yorum yaparken kullandığım pano

küçük bir sır: aydınlıkta ki el yardım severlik... karanlıktaki el güç gibi anlamlar içerir... tabi resimdeki diğer özelliklerle bu anlamalr çok daha farklı özellikler alabilir... buradaki el ışığın kendisi olunca yol gösterici rehber bir kişilik olduğunu söylesem yalan olmaz diye düşünüyorum... ilk ana çıkış noktası bu...

danışılıyorsun... zorda kalan insanlar sana geliyor ve yardım istiyor onlara yardım ediyorsun... yardım etmekten daha ziyade akıl veriyorsun...

çok güçlü fikirler üretebiliyorsun... senin dediklerini uygulamak onlara kalmış ama...

sessizlikten hoşlanıyorsun... gürültülü ortamlar seni çok sıkıyor... bir düğündesin... salon bangır bangır... kafan davula dönmeden temiz hava almak için dışarı çıkıyorsun... madem temiz hava alacaksın neden sigara içiyorsun... o zaman daha mı temiz oluyor?

kesinlikle tam açılmaz... her işte kendine bir iki sırrı saklar..yaptığın işleri gizli saklı yapmıyorsun herşey gözönünde de... ince detaylarını saklıyorsun... bunlar galiba meslek sırların...

şöyle yarıma baktımda ... motorlu araç ustası gibi geldin bana... değilsen de mesleğinde gayet başarılısın...
senin için başarının anlamı işinin en iyisini yapabilmek... para kazanmak değil... iyi iş gördüğün için güzel kazancın olacak...

başarılarının devamını dilerim...

ben avatarınızın yalancısıyım...

hayırlı maxicepler...

buroplus

buroplus

Üye
Benim Avatar hakkında ne düşünüyosun?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Vay bee iyiymiş :D Motordan nefret ederim ama gerisi çok güzel :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Benim Avatar hakkında ne düşünüyosun?

öncelikle konuya hoşgeldin... işte senin avatarıunı yorarken kullandığım tezgah

algılama yeteneğin, yüksek çabuk öğreniyorsun, sıkıntılı olduğun konu ise kendi kendine öğrenmekten ziyade iş bilen birinin anlatması gerekiyor... kitap okuma sıkıntını aş ve okumaya başla ... kendi kendine öğrenme yeteneğini geliştirir... fantastik romanları öncelikle tavsiye ederim...

medeni cesaretin yüksek... kesin yapabileceğin işlerde taşın altına elini koymaktan çekinmiyorsun...belki öğrenciliğinde tahtaya ençok çıkan kişi sensin... yazılı sınavdan çok sözlü sınav hoşuna gidiyor...

riske girmeyi pek girmiyorsun... yeterince bilgi sahibi değilsen bir konuda o işe hiç yanaşmıyorsun... belki de seni korkutuyor....

efendilkiğini hiç bozmuyorsun... özellikle büyüklerinin yanında herzaman saygılısın... lafını sözünü bilerek konuşuyorsun...

şimarık tavırlı insanları hiç sevmiyorsun... öncelikle onlardan uzak duruyorsun...

sinirli bir yapın olduğunuda söyleyebilirim, fakat etrafına zarar vermeden, kendini kontrol etmeyi biliyorsun... bu güzel bir özellik...hem kendinin farkındasın hem de icap ettiğinde başkalarını kendinden de koruyabiliyorsun.

kolay peseder biri değilsin... bu hem iyi hem kötü... iyi tarafı azametini kullanabiliyorsun... kötü tarafı... vaz geçmediğin konuda haklı olmamayabilirsin, o zaman kırıcı biri olabilirsin... daha pozitif düşünceli olmaya ihtiyacınm var.

hayırlı maxicepler...

buroplus

buroplus

Üye
değerli yorumun için :tşk:

aRdiLê

aRdiLê

Üye
Bana kuŞLaRı soRmuŞsunuZ KuŞLaR Odada MuhabbeT kuŞu qüveRcin deqiL ama qüveRcinde vaRdı bi aRa benDe (.

Paranoya

Paranoya

Üye
Abi bide benim avatarı yorumlasan ....

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Abi bide benim avatarı yorumlasan ....

konuya hoşgeldin kardeş... yorumların şimdiden senin için hayırlı olmasını dilerim...

işte yorumunu yaptığım tezgahın...

etrafın canlı, günün günedecek her türlü imkan var... ama sen sıkılıyorsun...kendini o eğlence sarhoşluğuna kaptırmıyorsun... eğlencelere kapılsanda kendini bilerek eğleniyorsun... yani zıvanadan çıkacak kadar değil...

senin için, anlamsızlıklarla dolu bir sosyal çevren var sanki... sen gene de uyum sağlıyorsun... ya da uyum sağlamaya çalışıyorsun...

yaşına göre derin bir bilgi birikimin var... hakettiğin değeri vermediklerini düşünüyorsun...
çukurun içindeki adam gökyüzünü çukurun ağzı kadar sanır diye bir tabir var... daha geniş pencereden bakman lazım... sınavlarda bildiğin konularda bile tıkanmanın nedeni bu... bilgiyi toplamak yetmez... bilginin nasıl kullanılacağını da, aynı zamanda bilgiyi oluşturan mantığı da anlaman gerek... özellikle mantığını...
yani bu iş sadece formülleri öğrenip değerlerini yerine koymayla olmaz... formülü oluşturan mantığı da öğrenmen gerekir... bu konuya eğilirsen... hatta öğretmenlerini bu konuda sıkıştırırsan... kuyudan yavaş yavaş çıkmaya başlarsın...

edineceğin bu mantık bilgilerinin sosyal hayatına bakışını da değiştireceğine de emin ol... zamanla anlam veremediğin olayları çözmeye başlayacaksın.

dış görünüşünle değerlendirmeler yapanlardan hiç hoşlanmıyorsun... sen onları boşver... zaten öyle yaptığın gibi... ancak şunu söyleyeyim... hatasını gördüğün arkadaşını bir kalemde silme... kusursuz dost arayan dostsuz kalır... senin kusurunu sineye çekebilen bir arkadaşın olunca sen de onun kusurlarını sineye çek... tabii ki bu işin ölçüsünü kaçırmadan... birbirinizi yıpratacak kadar olursa bu iş ne dostluktur ne de arkadaşlık...

kendini bilmen çok güzel bir özelliğin... şu andan itibaren yapacağın iş kendini de geliştirerek etrafını da tanıman...bunun en güzel yol kitap okumaktır... zengin karakterler ihtiva eden roman eserleri... kendini de görebileceğin eserler... bu konunun en iyisi "Reşat Nuri Güntekin"

çözemediğim ya da anlam veremediğim iki unsur daha var ...
yanılmıyorsam bunlardan biri: yeni tanıdığı insanları o anki durumuna göre bir etiketleme yapıyorsun... ve bu fikrin o insana karşı çok zor değişiyor... ve ya hiç değişmiyor... bu olumlu da olabiliyor olumsuz da... o kişiyi gördüğün her yerdee onun bulunduğu her durumu, yaptığı her işi... onu tanıyarak elde ettiğin bilgilere göre değil de, o ilk karşılaşmanızda yapıştırdığın etikete göre değerlendiriyorsun...bu konuyu biraz değerlendir...
galiba ikincisi : başara bildiğin olaylar var bazı yeteneklerin...ama kıymet verilmediği için göz ardı etmişsin... ama nasıl bir yetenek sen bunu gayet iyi biliyorsun... fakat pek dile getirmiyorsun...

yapabildiğin bu özel yeteneğin ne olduğunu söyler misin....?

hayırlı maxicepler...

Utku

Utku

Üye
http://www.maxicep.com/customavatars/avatar402685_4.gif

sert kareakterin var... yalnız ve tek tabanca yaşamak sana daha çok huzur veriyor...
estetik önem verdiğin özelliklerden... daha doğrusu en çok dikkatini çeken özellik estetik...

iç dünyan dingin ve sessiz... o yüzden kafan fazla karışık değil...

şüpheci yaklaşımların var... özellikle karşına çıkan her olayın öncelikle olumsuz yönlerini görüyorsun...
ikna edilmesi zor birisin... detaylı izahlarla kanaat getiriyorsun...

en güzel özelliğin küçük şeylerle mutlu olabilmeyi bilmek... buna göre kanaat etmeyi bilen bir insan olduğunu da söyleyebilirm...
iç dünyan dingin ve sessiz... o yüzden kafan fazla karışık değil... %100 doğru:oke:

bu resime yap bakalım bunu kullanacağım yarın

celibar

celibar

Üye

avatarına yorum yaparken kullandığım pano

küçük bir sır: aydınlıkta ki el yardım severlik... karanlıktaki el güç gibi anlamlar içerir... tabi resimdeki diğer özelliklerle bu anlamalr çok daha farklı özellikler alabilir... buradaki el ışığın kendisi olunca yol gösterici rehber bir kişilik olduğunu söylesem yalan olmaz diye düşünüyorum... ilk ana çıkış noktası bu...

danışılıyorsun... zorda kalan insanlar sana geliyor ve yardım istiyor onlara yardım ediyorsun... yardım etmekten daha ziyade akıl veriyorsun...

çok güçlü fikirler üretebiliyorsun... senin dediklerini uygulamak onlara kalmış ama...

sessizlikten hoşlanıyorsun... gürültülü ortamlar seni çok sıkıyor... bir düğündesin... salon bangır bangır... kafan davula dönmeden temiz hava almak için dışarı çıkıyorsun... madem temiz hava alacaksın neden sigara içiyorsun... o zaman daha mı temiz oluyor?

kesinlikle tam açılmaz... her işte kendine bir iki sırrı saklar..yaptığın işleri gizli saklı yapmıyorsun herşey gözönünde de... ince detaylarını saklıyorsun... bunlar galiba meslek sırların...

şöyle yarıma baktımda ... motorlu araç ustası gibi geldin bana... değilsen de mesleğinde gayet başarılısın...
senin için başarının anlamı işinin en iyisini yapabilmek... para kazanmak değil... iyi iş gördüğün için güzel kazancın olacak...

başarılarının devamını dilerim...

hayırlı maxicepler...

güzel yorumun için teşekkürler :) söylediklerinin çoğu doğru.sigara içmem.sessiz ortamları severim, motorlu araçlarla uğraşman ama buna benzer işler yaparım.ne kadar başarılıyım bilemem.evet herşeyi açıklamam.bir iki sırrı kendime saklarım.herşeyi söylemek iyi değildir. :D . eğer yeni avatar koyarsam yine danışırım :oke:

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
güzel yorumun için teşekkürler :) söylediklerinin çoğu doğru.sigara içmem.sessiz ortamları severim, motorlu araçlarla uğraşman ama buna benzer işler yaparım.ne kadar başarılıyım bilemem.evet herşeyi açıklamam.bir iki sırrı kendime saklarım.herşeyi söylemek iyi değildir. :D . eğer yeni avatar koyarsam yine danışırım :oke:

geri dönüşün için sağol kardeş

hayırlı maxicepler...

Incubus

Incubus

Üye
Kolay geLsin abi.Benim avatarım?

Aksi

Aksi

Üye
küçük, kendine yeter, sade bir hayatın var... kanaatkarsın... çok ta hiç gözü olmayan gözütok birisin... etraaında ki insanlardan, daha doğrusu kızlardan daha farklı gördüm...tabiri caizse "gaydırı gubbah" tavırları görünce oradan hemen uzaklaşıyorsun... bir çok kızın alışkanlığı olan makyaj ya da süslenmek gibi heveslerin yok... özel günlerde bile...

doğla halinle kendinden daha eminsin... kendi kararlarını alırken kimseyi memnun etmek ya da beğenilmek derdin yok...

özenli birisi olmadığını düşünüyorlar..."Ah kızım şu odanı birazcık toplayı versen." diye annenişn tatlı serzenişlerini duyar gibiyim...
Ailene bağlısın... misafir geldiğinde annenden önce ikramlıkları hazırlıyorsun... bu senin ailenin itibarına düşkünlüğünü gösteriyor...

bir iki kere seni istemeye gelmişler... görücü usulüyle...biri komşularınızdan ya da komşularınız dan birinin tanıdığı... kendini hiç hazır hissetmediğin için... kabul etmemişsin... istemek olmasa bile ciddi ciddi bu konuyu seninle konuşmuşlar... tabii o anda surat kıpkırmızı kaçacak yer aramışsın kalabalık odada... şimdi o komşu ne zaman gelse size o utancı hala yaşıyorsun... bizim hürmetkar kız odaya giremiyor bile...

sabahları erken kalkmak çok hoşuna gidiyor... kendini çabuk toparlıyorsun... erkenden kahvaltı yapıyorsunuz ailecek...

küçük kardeşlerin sana çok düşkün... belki herbir dertlerini senle paylaşıyorlar... ya ya küçükken sevmesi güzel oluyor değil mi? büyünce dertleriyle dertleniyorsun... ancak bu konuda yeterince yardımcı olamadığın konusunda kendine biraz kızıyorsun... merak etme şimdiki yaşlarda dertler küçük olur... hayat tecrübesi kazandıkça onlara daha güzel yol gösterebileceğini düşünüyorum...

aslında yardım etmek ve yol göstermek konusunda hala yeterlisin fakat kendi sosyal ve ailevi potansiyelinin pek farkında değilsin ya da tevazu gösteriyorsun...

çok güçlü bir yapın olduğunu görüyorum... diğerleri diyebileceğimiz çevrenden kolay kolay etkilenmiyorsun... biraz mesafelisin onlara karşı... onların yanlışlarıyla bezenmekten çekinidiğini söyleyebilirim...

hayırlı maxicepler...

nerdeyse tuttu dıyebılrım abıcım hepsı (:
.su göruculer falan :D Bıan abım muneccımmı falan dedım :P
Cok tesekkur ederım abım agzınaaa parmakcıklarınaa gözune saglık :P

Burak

Üye
merhaba abiciğim.avatarımı değiştirdimde,yorumlar mısın ?

Paranoya

Paranoya

Üye
konuya hoşgeldin kardeş... yorumların şimdiden senin için hayırlı olmasını dilerim...

işte yorumunu yaptığım tezgahın...

etrafın canlı, günün günedecek her türlü imkan var... ama sen sıkılıyorsun...kendini o eğlence sarhoşluğuna kaptırmıyorsun... eğlencelere kapılsanda kendini bilerek eğleniyorsun... yani zıvanadan çıkacak kadar değil...

senin için, anlamsızlıklarla dolu bir sosyal çevren var sanki... sen gene de uyum sağlıyorsun... ya da uyum sağlamaya çalışıyorsun...

yaşına göre derin bir bilgi birikimin var... hakettiğin değeri vermediklerini düşünüyorsun...
çukurun içindeki adam gökyüzünü çukurun ağzı kadar sanır diye bir tabir var... daha geniş pencereden bakman lazım... sınavlarda bildiğin konularda bile tıkanmanın nedeni bu... bilgiyi toplamak yetmez... bilginin nasıl kullanılacağını da, aynı zamanda bilgiyi oluşturan mantığı da anlaman gerek... özellikle mantığını...
yani bu iş sadece formülleri öğrenip değerlerini yerine koymayla olmaz... formülü oluşturan mantığı da öğrenmen gerekir... bu konuya eğilirsen... hatta öğretmenlerini bu konuda sıkıştırırsan... kuyudan yavaş yavaş çıkmaya başlarsın...

edineceğin bu mantık bilgilerinin sosyal hayatına bakışını da değiştireceğine de emin ol... zamanla anlam veremediğin olayları çözmeye başlayacaksın.

dış görünüşünle değerlendirmeler yapanlardan hiç hoşlanmıyorsun... sen onları boşver... zaten öyle yaptığın gibi... ancak şunu söyleyeyim... hatasını gördüğün arkadaşını bir kalemde silme... kusursuz dost arayan dostsuz kalır... senin kusurunu sineye çekebilen bir arkadaşın olunca sen de onun kusurlarını sineye çek... tabii ki bu işin ölçüsünü kaçırmadan... birbirinizi yıpratacak kadar olursa bu iş ne dostluktur ne de arkadaşlık...

kendini bilmen çok güzel bir özelliğin... şu andan itibaren yapacağın iş kendini de geliştirerek etrafını da tanıman...bunun en güzel yol kitap okumaktır... zengin karakterler ihtiva eden roman eserleri... kendini de görebileceğin eserler... bu konunun en iyisi "Reşat Nuri Güntekin"

çözemediğim ya da anlam veremediğim iki unsur daha var ...
yanılmıyorsam bunlardan biri: yeni tanıdığı insanları o anki durumuna göre bir etiketleme yapıyorsun... ve bu fikrin o insana karşı çok zor değişiyor... ve ya hiç değişmiyor... bu olumlu da olabiliyor olumsuz da... o kişiyi gördüğün her yerdee onun bulunduğu her durumu, yaptığı her işi... onu tanıyarak elde ettiğin bilgilere göre değil de, o ilk karşılaşmanızda yapıştırdığın etikete göre değerlendiriyorsun...bu konuyu biraz değerlendir...
galiba ikincisi : başara bildiğin olaylar var bazı yeteneklerin...ama kıymet verilmediği için göz ardı etmişsin... ama nasıl bir yetenek sen bunu gayet iyi biliyorsun... fakat pek dile getirmiyorsun...

yapabildiğin bu özel yeteneğin ne olduğunu söyler misin....?

hayırlı maxicepler...

hoşbuldum abicim . Bu avatar yorumlama olayini nasil yapiyorsun bilmiyorum ama benim hakkimda yazdiklarinin hemen hemen hepsi dogru. Ama ozellikle bi seye takildim yazdiklarinin sonunda ortaya cikarmadigim bir ozelligim oldugundan bahsediyorsun . . . saatlerdir bunun uzerinde dusunuyorum ve bu ozelligin ne olduguna hala karar veremedim . . . umarim ilerde bu ozelligin ne olduguna karar verebilirim ...saolasin .

TuMuBeMi

TuMuBeMi

Üye
arkadaşlar eşim kolaj06'nın internet bağlantısında sorun olduğu için şuanda çevrim dışıdır en kısa zamanda size dönecektir...

Üst Alt