kol@j
Üye
utanacak bir şey yok ki iç dünyanın istikrarlı olduğunu gösteriyor...
bende merak ettim müsait zamanda bir yorum alabilirmiyim abi![]()

)
Bıraktığı en güzel miras dürüstlük benim için

çok rahatım düzensizim bazen umursamaz bir yapımda var sıkıya düzene titizliğe gelemiyorum vb.Olumlu düşüncelerin tekrardan teşekkürler abi.Herşey gönlünce olsun.Yalnız Şu Etiketi Adminler Düzeltsin![]()
Mustafa abi öncelikle teşekkür ediyorum ayırdığın zaman için uğraşın için
Genelde olumlu yorumlar yapmışsın ama olumsuz bir çok özelliğim var.
Bir kaç örnek veriyormçok rahatım düzensizim bazen umursamaz bir yapımda var sıkıya düzene titizliğe gelemiyorum vb.Olumlu düşüncelerin tekrardan teşekkürler abi.Herşey gönlünce olsun.
aman Allahım.o etikette ne yazıyor öyle![]()

rica ederim kardeş çok memnun oldum ... çözmesi zor bir avatrdı.
şu olumsuz özlliklerin aslında dışardsan olumsuz gibi görünen bir durum...
pis bir adam değilsin sadece dağınıksın... bunun kaynağı genellikle beynin işlek oluşundan kaynaklanır...
yani zeki bir insansın... belki birçok kişi seni anlamıyorlardır... belki saçmaladığını da düşünüyor olabilir...
dağınıklık insan beyninin çalışma şeklidir (bir nesnenenin büyüklüğü beyinde bir yerde, rengi biryerde, sesi başka yerde, şekli başka yerde kayıt edilir...) bundan dolayı çalışmalarınla beynin ancak, dağınık olduğunda uyum sağlıyor...bunun ıspatı... dağınık olsanda dağıttığın eşyaları dağınık olduğu yerine koymandır...

buyur benim muslum babam var avatarımdabenide yorumla abi
![]()
citroen ya da hundai marka arabalar ve tabii ki bu tarzlar hoşuna gidiyor...
çiçeklerdan çok hoşlanıyorsun... bu konuda bilgi birikimin de pek az sayılmaz... vazo ya da çelenkler de ki çiçeklerin dizaynını inceliyorsun... bu çiçek desenleri hoşuna gidiyor.
kolay elde edilebilir zevklerin var...ahım şahım işler peşinde değilsin... küçük şeylerden eğlenceler çıkarabiliyorsun kendine ... hatta çocukluğunda bile tek başına oynamak seni hiç rahatsız etmiyordu... muhakkak kendi kendine bile oynayacağın oyunlar bulabiliyordun... ama yalnızlığın uzun sürmeden diğer çocuklar senin oyununa katılmak istiyorlarmış.
dışarıya göstermediğin bir canlılık var. sakin duruyorsun. belki biraz da utangaçsın.
saf biri değilsin... etrafındaki olayların farkındasın sadece renk vermiyorsun... bu yüzden senin saf olduğunu düşünenler var ama yanılıyorlar...
işini sessiz hallediyorsun...fazla renk vermeden devam ediyorsun... danışmaktanda çekinir bir halin var. bu olumsuz bir özellik olabilir...danışmaktan çekinme ...daha iyisini bulmak içiçn bütün ünsanlar
buna muhtaçtır...
insanlara karşı içten pazarlıklı olabilen kötübir huyun var. etrafındaki insanların çoğunun olumsuz tipler olduğunu düşünüyorsun... sana karşı plan yapıyorlar sanki.. öyle hissediyorsun yani... sende yaptıklarını düşündüğün planlara karşı planlar kuruyorsun...
sana karşı yamuklarını gördüğünde laf altında kalmadan cevabı yapıştırıyorsun...
içiçe geçmiş bir çok yeteneğin var ama bunların ne olduğunu söyleyemiyorum... belki sen bile farkında değilsin potansiyelinin...
içinde hissediyorsun fakat dışarı nasıl göstereceksin bilemiyorsun... bu yeteneklerinden dolayı meslek seçiminde zorlanacaksın... zaten meslek konusunda kararsızlığın devam ediyor gibi... bence yetenek testi gibi birşey yaptır... yeteneklerinden birini ya da bir kaçaını kullanabileceğin bir meslek hedefle ve o konuda kendini geliştir...
boynuna taktığın veya takmak istediğin zincir varya; o istersen gümüş olsun...

Beni de çöz dostum![]()
![]()
Ben de merak ettim![]()